hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
22.10.2015 / 10:43 / Blogg

Oversikt over alle konkurranser

Heisann!

 

Det er sikkert flere av leserne våre som oppdaterer seg på Facebook med de ulike konkurransene som er oppe og går i forbindelse med besøket.  Under ser dere oversikt over de fleste. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvis det er noe vi har glemt!

 

 

1) EF språkreiser:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! De deler ut 8 konsertbilletter og 2 M&G. Vinneren kåres 26.oktober.

- Denne konkurransen går utpå å svare på spørsmålene og fylle ut et skjema. tillegg til dette skal EF også arrangere en gøy VIP dag for de som vinner. Du finner konkurransen på Facebook ved å trykke HER!

 


 

2) EXPERT / SAMSUNG:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Her er det to konkurranser. De deler ut 12 konsertbilletter + M&G-billetter. Vinneren kåres 26.oktober. 

1. Konkurranse: Legg ut et bilde, en video eller tekst i kommentarfeltet på Facebook der du beskriver til dem hvor mye Justin betyr for deg.Kommentarfeltet finner du HER!

2. Konkurranse: Kjøp en Samsung smarttelefon (fra 749,-) i en Expert butikk og vær med i konkurransen.

 


 

 

3) UNIVERSAL MUSIC - NORGE:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER!

- Ett av kravene til Universal er å følge dem på Instagram. Deres instagram er @universalmusicnorge. Ellers må du fylle ut et skjema for konkurransen, og det skjemet finner du HER!

 


 

4) COOP EXTRA:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Vinnerne her blir kåret underveis, men du kan melde deg på senest 25.oktober kl.23:59. Viktig å sjekke direct/innboksen sin på Instagram, for de kontakter der. Det blir delt ut hele 130 konsertbilletter her. 

1. Konkurranse: Konkurransen går utpå å poste et bilde av deg selv og en ekstra god venn av deg som du ønsker å ha med på konserten! Beskriv hvorfor personen du har lagt ut et bilde med er en god venn, og bruk hashtagg #extragodvenn og tagg Coop Extra på @extragodvenn. 

2. konkurranse: Hvis du besøker en Coop Extra butikk nær deg, kan du kjøpe en CD med singelen "What Do You Mean". Den vil koste 49,- per CD, og gir deg en kode som du kan skrive inn for å vinne billetter til konserten. 

3.Konkurranse: Registrer deg og svar på spørsmålene HER!

 


 

5) Q-MEIERIENE:

- Konkurransen er avsluttet og vinneren er kåret - 


 

 

6) DOLLY DIMPLES:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER

 

- Dra til din nærmeste Dolly Dimple's restaurant og delta i konkurransen. Her skal du fylle ut en lapp med et spørsmål i forbindelse med Dolly-restauranten. 


 

 

7) PLATEKOMPANIET:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Vinneren trekkes 27.oktober. 

Konkurransen er åpen for:

1. Alle som følger Platekompaniet på Facebook eller Instagram
2. Alle medlemmer i Platekompaniets fordelsprogram Kompis (innmelding i butikk)
3. Alle som forhåndsbestiller PURPOSE på CD, deluxe-CD eller vinyl. 

Send en e-post til konkurranse@platekompaniet.no med emnet "JUSTIN BIEBER". Her skal du i mailen skrive ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og alder. Vinneren trekkes tirsdag 27.oktober og offentliggjøres på Facebook. 

 


 

8) CITY CON:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Mulighet til å melde seg på mellom 20.-24. oktober. Her kan du vinne konsertbilletter og M&G! 

1. Konkurranse: Den går utpå å kjøpe noe under Crazy Days, og ta vare på kvitteringen. På dette senteret skal det være en boks hvor du kan legge i kvitteringen. Før du gjør det må du fylle ut kvitteringen med kontaktdetaljer som navn, tlfnr, e-post og alder. 

2. Konkurranse: Det skal være en pappfigur av Justin på en av City Con-sentrene (de finner du på linken lengre oppe). Her skal du ta en selfie med Justin og publisere det på Instagram med hashtaggene #Craydays #Citycon også hashtag-navn på senteret ditt. F.eks #OasenSenter. Hvis du ikke har Instagram kan du dele bildet på deres facebook-side. 


 


9)FRESH FITNESS:

Du finner mer informasjon om selve konkurransen HER! Her trekker de vinneren 25.oktober, og skal dele ut 10 billetter + 2 M&G-billetter.

1. Konkurranse: Bli medlem i Fresh Fitness. Det gjør du HER!

2. Konkurranse: Verve en venn til å bli medlem, hvis du selv er medlem fra før av!

3. Konkurranse: Bli med i "fedre for Bieber" - det kan du lese mer om på selve nettsiden. 


 

10) LEE-JEANS:

Du finner mer informasjon på instagrammen deres @leejeans_no. Vinneren av konkurransen trekkes 26.oktober, og du vinner kun én billett. 

- Det du trenger å gjøre er å følge @Leejeans_no på instagram, og poste et bilde av ditt favoritt produkt av Lee. Bildet på hashtagges med #LeeJeansNorge og tagge @Leejeans_no. 

 


 

 

11) SENKVELD:

-Konkurransen er avsluttet -

 


 

12) NRJ:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Vinneren blir kåret 26.oktober, og her er det én vinner som får ta med seg en venn. 

- For å være med i konkurransen må du legge ut en video på instagram der du viser hvor glad du blir dersom du vinner konkurransen. Husk å hashtagge med #NRJBieber, og følge @NRJNorge på Instagram. Kontoen din må være offentlig, og det må komme fra din egen instagram-konto. 

 


 

13) DIGSTER:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER. Her blir det kåret én vinner som får ta med seg venn. Vinneren får M&G, konsertbilletter, fly og overnatting. Fristen er 25.oktober.

- Utfyll skjemaet på Digster sin nettside HER

 

14) DNB - VIPPS:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Hovedpremien er møte med Justin, fly og overnatting, limousin til konserten og to konsertbilletter. Vinneren trekkes mandag 26.oktober. 

- For å være med må du først laste ned appen VIPPS og opprette konto der. Deretter åpner du vipps og trykker plusstegnet slik at du kan "be om penger". Tast inn telefonnummeret 90369148 i søkefeltet og trykk neste. Du skal taste inn beløpet 1000,- og "be om penger". 

 


 

15) COCA COLA:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Frist for å melde seg på er 25.oktober, men de trekker på mandag 26.oktober. Det blir delt ut totalt 8 billetter - altså 2 til hver. 

- Laste opp ditt bidrag med hashtagg #BeliebersNorge og følge @cocacolano på Instagram. Husk at instagram brukeren din ikke skal være privat. 

 


 

16) SPOTIFY:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! 1.Premie her er møte med Justin, fly og overnatting + konsertbilletter. 2.Premie er konsertbilletter, fly og overnatting. Konkurransen avsluttes 25.oktober og kåres 26.oktober.

- De trekker ut den personen som har streamet "What Do You Mean" mest på Spotify. Gå innpå linken og fyll ut brukernavnet ditt + kontaktinformasjon på nettsiden for å bli med i konkurransen.

 

17) PETTER NORTHUG:

Du finner mer informasjon om konkurransen HER! Frist for å melde seg på er 25.oktober. Vinneren annonseres 27.oktober. Deles ut 2 billetter ettersom Petter selv ikke har mulighet til å dra.

- Svar på spørsmålene som står i videoen innen fristen til post@northugtv.no. Merk mail med NorthugTV/Justin Bieber. Ikke glem å skrive kontaktdetaljer som navn, adresse, alder og telefonnummer. 

 



Vi ønsker alle beliebers MASSE lykke til! 

 

 

Innlegg av: Rano Akbar



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/46711493