hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.09.2015 / 21:04 / Blogg

Kun 46 dager igjen!!

Hei!

 

Nå er det en stund siden det har vært blogging fra min side, og det beklager jeg. Med flere innleveringer og prøver så har det vært umulig å sette av tid til bloggingen. Nå er det høstferie, og det vil si at jeg skal prøve så godt jeg kan på å blogge en del.

 

Tilbake til overskriften. Det er kun 46 dager igjen til albumet til Justin kommer ut. Bare det at "What Do You Mean" ble så godt tatt imot, og har toppet utallige lister verden over - har man iallefall store forrentninger til resten av sangene. Fra tidligere blogginnlegg vet dere allerede at han er i Melbourne, Australia. I dag ble han sett forlate et studio i Melbourne. Vedlagt under ser dere bilder tatt av noen fans hvor han florlot dette studioet:

 

 

 

 

En av disse dagene i Australia, ble det slikt at han ikke ville ta bilde med noen fans, i følge slikt jeg har lest. Etter dette ble det spredd rykter om at han var "the bad guy", og en del andre ting, bare fordi han ikke ville ta bilde. På snapchat i dag tidlig postet han en del videoer angående dette. På første video blir det sagt "måten du spør meg på om å kunne ta et bilde med meg, vil være avgjørende for om JEG vil eller ikke." Videre blir det sagt at det å fortsette å mase og skrike ikke vil hjelpe, fordi han kanskje bare ikke vil. Han kan jo ha en dårlig dag, slik som alle oss andre. Han vil heller nyte øyeblikket slik som de som vil ta bildet, men at det er umulig hvis han ikke blir respektert. Dette er kanskje viktig å tenke på hvis han en dag i framtiden kommer tilbake til Norge!

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


Postat av: Isabel

Kommer det noen histore snart? Eller fortsettelse på den siste dere hadde? :D

28.09.2015 @ 21:56
Postat av: JDBNORWAY

Isabel: Planen var at Christine skulle bli ferdig med sin historie, men hun er veldig veldig opptatt for tiden - så det blir iallfall ikke med en gang. Derfor er vi på utkikk etter noen som har tid til det, som faktisk er veldig vanskelig. Vi beklager så mye, men vi prøver så hardt vi kan :)

29.09.2015 @ 14:23
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/46656906