hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
21.09.2015 / 19:31 / Blogg

Island, sier du?

Justin reiser nå rundt i Europa og ferierer sammen med Josh Mehl og Rory Kramer. De var nettopp i Santorini i Hellas og ble i dag formiddag sett på Island. Han landet tydeligvis rundt klokken 12 i Keflavik, der han og guttene dro innom Subway for å kjøpe seg litt mat. Subwayen la faktisk ut på Facebook at Justin hadde bestilt en 12" kalkunbryst-sandwich og en M&M-cookie.
 

Senere hadde de blitt observert kjørende til en turistattraksjon og så dro de tilbake til Keflavik sentrum for å snakke med de lokale som jobbet på en restaurant som het Lemon. Justin hadde spurt dem hvordan det var å bo på Island og om de visste om noen gode plasser å spise på Island. De som jobbet der sa også at Justin ikke ville at det skulle bli tatt bilder av han mens han var der, da han var på ferie. Han nevnte også at han ikke kom til å bli værende i Keflavik, men at han kanskje kom tilbake.

 

 

En time etterpå ble han observert sør på Island, på en bensinstasjon i Selfoss. Der møtte han blant annet en journalist og datteren hans. Intervjuet skulle visst komme ut senere i dag, men så langt har vi ikke sett noe til det. 

 

 

 

Siden Island er et såpass lite land, så har vi sett en rekke med rare nyhetsartikler om hva Justin har foretatt seg mens han har vært på Island. De hadde til og med laget en sak om at Justin gikk på do mens han var på bensinstasjonen og de hadde gått så langt at de la ut bilde av det, som en spøk, haha! 

 

 

Vi vet ikke hvor lenge han blir på Island og eventuelt hvor han reiser neste. Det vi vet så langt er i alle fall at Justin er på Island for å ta bilder sammen med Rory Kramer, som da er den nye videografen til Justin Bieber. Hvis dere har sett litt rundt på Justin sine sosiale medier så er det mye kvalitetsbilder ute å går, og det har vi kun Rory å takke for. Justin hadde tydeligvis også sagt til dattera til journalisten at han skulle være der i to dager før han reiste videre. Vi vet jo alle hvor farlig nært Island er Norge, så kanskje han kommer hit også!

 

Innlegg av Christine Selnes

     Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/46641598