hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
29.12.2014 / 14:46 / Blogg

Justin i New York City

Hei loves!

 

Har dere hatt en fin jul? Det har iallefall jeg, og jeg gleder meg skikkelig til nyttårsaften nå! Justin tilbrakte julen med familien i Canada, og har de siste dagene vært i New York City med blant annet Alfredo, og Hayley Baldwin. Hayley bor i NY, og hun bekreftet på Twitter at hun ikke hadde med seg Justin hjem som alle trodde. Han har vært aktiv på både Twitter, Shots, Instagram, Vine og Fahlo, og det virker som han har det veldig gøy i NY.

 

I går møtte han en del fans, hvor han også skatet for de. Av noen videoer jeg så på Vine, så det ikke ut som Justin klarte triksene med det første, men når han endelig fikk det til ble han kjempe fornøyd og spurte iallefall en fan etterpå om hun hadde sett han gjøre trikset. Jeg vil nå poste noen bilder og videoer fra de siste dagene, men ikke alt selvfølgelig.

 
Jeg var å leste på Twitter når de over her møtte Justin, og han gutten hadde skrevet Justin var skikkelig frekk osv, mens hun ene hadde svart han og sa at han måtte slutte å sette ut ryktet osv (er ikke helt sikker på om det var helt sånn). De sa Justin var veldig hyggelig, fordi han egentlig ikke hadde tid til å ta bilde men valgte da at de skulle få et gruppebilde. 

 

alfredoflores: Selfie stick247PAPSTV: When u finally land that trick 🙌 .@justinbieber @diggzyphotos Great job JB

 

 

 

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45890871