Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.12.2014 / 20:45 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 65

"And now Jay has a pink one. You sure are something, Justin Drew Bieber," smilte hun før hun snudde seg til Jaylynn som smilte. "See what your daddy got you?" DN strøyk Jaylynn på kinnet og da kom det noen glade lyder fra hun. "Now you can drive anywhere you want," smilte jeg og satte meg ned sammen med dem. "Oh you." DN bustet til håret mitt og jeg dro fort en hånd igjennom det. "The hair," sa jeg og da begynte alle å le. 

 


 

DN's POV

 

Etter et par timer var alle gavene pakket opp, og jeg kjente at trettheten slo kraftig inn. Det å skru tiden tilbake slik vi nettopp hadde gjort, gjorde at hele kroppen min ble helt vassen. Heldigvis var det nok folk i rommet som alle ville ta vare på Jaylynn, så alt jeg trengte å gjøre var å amme henne når det var behov. Justin var travelt opptatt med å leke med lekene sammen med Jazzy og Jaxon, noe jeg absolutt ikke klarte å la være å se på. Hvordan han snakket med og oppførte seg rundt de to var beundringsverdig og helt utrolig sjarmerende. Han var på gulvet og lo og snakket med dem, og så inkluderte han Jaylynn av og til - som tydeligvis var en veldig blid baby etter en åttetimers lang tur fra Norge med bil og fly. 

 

 

Hos Justin (og meg og Jaylynn) hadde Jeremy fått en splitter ny Range Rover, Pattie hadde fått et diamantsmykke med matchende øredobber og en Gucci-veske, besteforeldrene fikk et gavekort på en eller annen butikk fordi de ville pusse opp noe i andreetasje, Erin hadde fått en Gucci-veske, Jazzy hadde fått noe leker og klær og det samme hadde Jaxon fått. Hos de andre i familien så fikk Jaylynn masse klær og vi hadde også fått en ny sportsvogn hos Pattie, da den gamle (som vi hadde kjøpt like før Jaylynn var født) hadde Justin klart å ødelegge når han skulle sette den inn i bilen før vi dro til Norge. Jeg hadde fått et par Jimmy Choo's hos Pattie og et gavekort på et av kjøpesentrene i Los Angeles hos Erin og Jeremy. Hos besteforeldrene hadde Justin og jeg fått et bilde av Justin, meg og Jaylynn når vi alle var baby, og det var på det bildet man kunne tydelig se at Jaylynn var en Bieber. Hun hadde hans nøttebrune øyne og lange øyenvipper og samme munn og nese. Bollekinnene hadde hun vel fått av begge og så hadde hun panna og brynene etter meg, mens håret var definitivt Bieber. Jeg var så takknemlig der jeg satt at jeg ante ikke hva annet jeg skulle si enn "tusen takk". Jeg var helt overveldet.

 

"So DN." Justin satt på gulvet med bøyde ben mens han lente armene på knærne. "Yeah," sa jeg og skøyt hodet opp i hans retning. "So I have one more gift," sa han og jeg ble så forvirra at jeg så bort på alle som nå hadde snudd oppmerksomheten mot oss. "To? From?" Jeg studerte øynene hans og jeg kunne tydelig se at han pønsket på noe. "To you, from me," sa han og reiste seg. Han forsvant ut av stua før han returnerte med en Mac. Jeg reiste meg fra sofaen. "Okay, well, I have something for you too," sa jeg og forsvant ut av stua. Jeg småjogget opp trappa og bort til rommet der en av koffertene lå. Jeg fant fram en firkantig, ganske stor pakke og gikk ned igjen. Justin satt med Mac'en på fanget og surfet igjennom et eller annet. Jeg satte meg ned ved siden av han og han var rask med å klikke seg ut av det han nettopp så på. "Here," sa jeg og holdt opp pakken foran han. "What is it?" spurte han med sammentrukkede øyenbryn. "Maybe you should open it first?" Jeg så dumt på han, mens han la Mac'en ved siden av seg og tok i mot gaven. 

 

Tumblr

 

Han rev forsiktig i papiret og fram kom en svart Scrapbook der det stod "Bieber" med gullskrift. Justin rev av resten av papiret og så på den. "This.." Han åpnet den forsiktig og så igjennom bildene på den første siden. Han bladde sakte igjennom noen av sidene og smilet var stort mens han pekte på noen av bildene. Det var en scrapbook med alt mulig vi hadde gått igjennom siden vi først møttes på Meet and Greeten i Norge til møtet i Kina til nyttårsaften i Los Angeles og det var også bilder av flere av meldingene vi hadde sendt til hverandre i løpet av den tiden. Så var det selvfølgelig bilder av meg som gravid, av Justin som sang til magen, av Jaylynn når hun ble født og en hel rekke bilder av de to og oss tre sammen. Det hele endte med et av bildene vi hadde tatt på nyfødt-photoshooten med Nick Onken. "This is amazing," hvisket han og så meg inn i øynene. "Thank you." Han lente seg mot meg og kysset meg ømt på munnen. "You're welcome," hvisket jeg tilbake når han trakk seg unna. Vi ble sittende i noen minutter å se igjennom bildene og snakke om hva som skjedde bak bildene, før Justin lukket boka og gav den videre til besteforeldrene slik at de kunne se. 

 

 

"Okay, now your gift," smilte Justin og dro Mac'en på fanget igjen. "The jet wasn't the only thing I got for us." Jeg så forvirret på han og en hel rekke muligheter for hva dette kunne være fløy igjennom hodet mitt. Han leita opp noen bilder på Mac'en og det første bilde var at et helt nydelig hus. "Wait.." Jeg pekte nølende på bildet og så opp på han. "No, you didn't." Justin gav meg et usikkert smil, men jeg kunne samtidig se stoltheten i øynene hans. "I did. It's located in Beverly Hills in a gated community. Six bedrooms, five bathrooms, three swimming pools, a sunroof, three living rooms, a gigantic kitchen and you should see the master bedroom," forklarte han mens han viste det nydeligste bilde etter det andre. "Are you serious?" Jeg så opp på han. "It's our new home, baby," hvisket han og jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. Hva sier man når kjæresten din kjøper deg et hus i gave? Jeg var helt målløs, men samtidig så ufattelig takknemlig. "I don't know what to say," hvisket jeg og så ned på et bilde av huset fra utsiden. "Just say you're happy," ba han og jeg kunne høre desperasjonen i stemmen hans. "Happy? This is.. I can't even.. Thank you," sa jeg og dro ansiktet inn slik at jeg kunne kysse han. Dette var jo helt utrolig.

 


 

Hva synes dere om at Justin kjøpte et nytt hus? 

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeer!!! Plis❤️❤️ Du er så flink

27.12.2014 @ 21:09

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45885174