Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.12.2014 / 20:15 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 64

Hele huset var dekorert til jul, og når jeg kom inn i stua slo julestemningen nesten lufta ut av meg. Det store juletreet foran vinduene var kjempefint dekorert, julestrømpene hang på en opptent peis og det var allerede satt ut kakao på et av bordene som stod der. Lysene fra treet blinket og skapte en utrolig fin balanse i forhold til hvor mørkt det enda var ute. Det å ha DN og Jaylynn her sammen med oss var virkelig bare alt jeg trengte, og jeg gledet meg utrolig mye til at DN skulle få resten av gaven hennes.

 


 

Justin's POV

 

"So you have your stockings on the fireplace, like for real?" DN så på meg med hevede øyenbryn. "Of course," sa jeg som om det ikke fantes noen annen måte, selv om jeg visste at hennes tradisjon var annerledes. "Once, dad actually got coal in his stocking. We almost laughed our asses off," lo jeg og slo pappa lett i arma. "Language, Justin." Mamma satte øyenene i meg. "It was funny though," sa pappa og smilte til meg. "Of course it was," sa jeg stolt. "Justin, look at all the presents," ropte Jazzy og pekte på alle gavene under treet. "I can see that," sa jeg. "But have you checked your stocking?" Jeg pekte på julestrømpene ved peisen og de sprang bort. 

 

Gorgeous

 

Julestrømpene ble tatt ned av peisen og delt ut til alle. En av dem stod det "Jaylynn" på og en annen stod det "DN" på. Jeg tok dem med meg bort i sofaen og satte meg ned ved siden av DN. "For me?" Hun så overrasket ned på strømpen som hadde navnet sitt på. "It even says my name," sa hun rørt. "Of course. Jaylynn even has one," sa jeg og holdt den fram. Hun så nedi strømpen og dro ut noe av innholdet. "A Justin Bieber-toothbrush?" DN så dumt på meg og jeg smilte uskyldig før jeg så bort på mamma som trakk uskyldig på skuldrene. "Did Jaylynn get one of those too?" DN så ned i strømpen til Jaylynn og der lå det en litt mindre Justin Bieber-tannbørste. "You guys," sa hun og smilte. "Why do you get toiletries in your stocking?" DN så spørrende, men halvt forvirra på meg. "I don't know why. There's also some candy in there," sa jeg og helte ut min strømpe på gulvet foran oss. "NO, YOU DIDN'T." Jeg så sjokkert på mamma og pappa som begge to holdt på å le seg ihjel. "A tootbrush for me too?" Mamma lo så hardt at hun visste nesten ikke hvor hun skulle gjøre av seg. "It sings too," lo pappa og plutselig startet alle å synge "Baby, Baby, Baby". Jeg ristet på hodet og la tingene bort. "You're too funny," lo jeg og pekte på pappa, fordi jeg visste at dette var hevn for den kullen jeg hadde lagt i hans strømpe ett år.

 

Etter en liten stund var det tid for gavene og her i huset leste man ikke opp en og en gave. Vi sorterte dem først ut til hver og en og så var det ungene som skulle åpne gavene sine først. Erin og pappa holdt et tett øye med dem begge da de måtte vite hvem de skulle takke for noen av gavene. De aller fleste gavene som lå under treet var fra de i rommet. Gavene som foreldrene til Erin skulle gi til Jaxon og Jazzy skulle de få dagen etter når de dro til dem, og senere den dagen skulle de også få noen gaver hos de som kom på besøk for middag. Gavene fløy fort unna og det var ikke alltid jeg fikk med meg hvem som fikk hva, men det var et Barbie-slott, et par radiostyrte biler, en dukke, en dukkeseng, et radiostyrt fly og noen andre småting som ble pakket opp av to VELDIG ivrige unger. 

 

En av de største gavene stod inntil vinduet og når Jazzy og Jaxon hadde åpnet de fleste av gavene sine, tok jeg den fram og satte den foran Jaylynn som nå lå i en babystol ca midt i rommet. "This one is for you, baby girl," sa jeg stolt og satte den foran Jaylynn. DN kom bort og så på meg. "Open it." Jeg gjorde tegn til DN mot gaven. Hun satte seg nølende ned på gulvet og så på meg noen sekunder før hun la en hånd på gaven og rev forsiktig i papiret. Når hun hadde revet nok i papiret til å se hva det var, gispet hun og så på meg. "You didn't?" Hun rev litt mer i papiret og resten av familien fulgte nøye med. "How is she going to use it? She can't even sit up straight." Stemmen var sånn halvstreng og halvsjokkert, men Justin bare smilte uskyldig.

 

Facebook

(Bare uten katten)

 

"Dad gave one to Jazzy and Jaxon their first Christmas, so I thought she should have one too," sa jeg forsvarende og trakk på skuldrene. Både mamma, pappa og Erin visste hva det var og de alle smilte stort. "A pink mercedes toy car? You are so funny," lo DN og dro av resten av papiret slik at eska med bilen kom fram. "I have a white one," smilte Jazzy og så på DN. "And now Jay has a pink one. You sure are something, Justin Drew Bieber," smilte hun før hun snudde seg til Jaylynn som smilte. "See what your daddy got you?" DN strøyk Jaylynn på kinnet og da kom det noen glade lyder fra hun. "Now you can drive anywhere you want," smilte jeg og satte meg ned sammen med dem. "Oh you." DN bustet til håret mitt og jeg dro fort en hånd igjennom det. "The hair," sa jeg og da begynte alle å le. 

 


 

Hvem tror dere var mest gira på på den elektriske lekebilen? Justin eller Jaylynn?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeer

28.12.2014 @ 00:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45885169