Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.12.2014 / 18:42 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 62

Hey loves! Jeg er veldig usikker på om butikker i utgangspunktet er åpent på 25. desember, men vi får bare la fantasien flyte litt i dag, haha!

 

Toronto lå ca en time unna der besteforeldrene mine nå hadde hus. Siden det var første julen til Jaylynn, så hadde familien min avtalt at vi alle skulle være der denne julen. Til og med Erin hadde gått med på den, selv om hun i utgangspunktet ville feire den hos sine foreldre. Pappa hadde også sagt at han skulle prøve så godt han kunne å la være å vekke Jazzy og Jaxon, slik at jeg kunne gjøre det når jeg kom dit. Dermed hadde han holdt dem våken en smule lengre dagen før, noe som både kunne slå negativt og positivt ut. Jeg smilte når jeg tenkte på at de skulle få møte Jaylynn på ordentlig for første gang, pluss at jeg skulle få feire julen sammen med DN og Jaylynn i Canada også.

 


 

Justin's POV

 

Jeg svingte inn på en dagligvarebutikk for å kjøpe noe morsmelkerstatning da vi tydeligvis ikke hadde mye igjen. Jeg kjente at stressnivået var litt høyere i og med at jeg faktisk ikke hadde en eneste sikkerhetsvakt med meg denne gangen, og jeg visste at hvis Scooter fant det ut så kom han til å fly i taket. Men jeg følte ikke behovet når jeg var i Norge og at det kunne gi litt annerledes inntrykk når jeg var i en slik situasjon. Både Hugo og Nathan skulle derimot komme til Canada dag etter slik at vi hadde noen som kunne være rundt oss mens vi var i Canada. DN hadde bare vært i Canada en gang og det var ikke det aller lengste besøket og hun hadde ikke fått sett Stratford da hun gikk gravid og vi enda holdt det skjult, så denne gangen måtte jeg jo ta henne med og vise henne litt rundt. 

 

"I'll be right back," sa jeg og gikk ut av bilen og låste dørene. DN hadde på seg et par solbriller og så ned på telefonen sin mens jeg gikk inn. Det var en butikk jeg hadde vært på tidligere så jeg visste sånn cirka hvor ting var, og gikk målbevisst bort til babyavdelingen og fant det jeg skulle ha. Jeg hadde på meg en svart hettegenser, en snapback og mørke solbriller, men jeg visste jo innerst inne at dette var en tragisk forkledning. Heldigvis var klokken bare litt over sju, så da kom det jo ikke til å være så mange ute heller. 

 

 

Når en eske med morsmelkerstatning var godt plassert under armen hentet jeg et par flasker med vann før jeg gikk bort til kassa. Damen bak disken så på meg et par ganger mens hun slo inn varene. "13.59," sa hun høflig og jeg bladde opp noen penger. "Thank you." Hun la pengene i kassa og skulle til å tilby noen dollar tilbake. "It's fine. Thank you," sa jeg og tok varene under arma igjen. "Thank you so much," smilte hun og jeg visste at hun visste hvem jeg var, men jeg hverken sa eller gjorde noe ut av det. Og heldigvis gjorde ikke hun det heller. Jeg gikk ut av butikken og satte meg inn bilen. "How'd it go?" DN så på meg igjennom solbrillene. "Good. You know, we both knew she knew who I was, but neither of us said or did anything," sa jeg og smilte lurt til henne. "Oh, I just love it when that happens," lo DN mens jeg svingte ut på veien igjen.

 


 

Mer?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeeeeer

27.12.2014 @ 19:23
Postat av:

Loveit, meeeeeeer!!!

27.12.2014 @ 19:52
Postat av: JDBNORWAY

Anonym: Comin right up :D Sjekk bloggen om en halvtime cirka!

27.12.2014 @ 19:54
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45885162