Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
26.12.2014 / 13:47 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 59

Hey loves! Dette tok jo lengre tid enn jeg hadde trodd.. Men nå kommer siste del av julaften. Jeg skal reise til Tromsø i dag, og vil tilbringe tid med familien mens jeg fortsatt er her og det håper jeg jo at dere skjønner. Julen i Canada blir publisert i morgen. Kos dere så lenge med denne (laaaange) delen ♥

 

"It's so weird that they open gifts today and not tomorrow morning," sa Alfredo og lo. "Yeah, I know, but it's been really nice and the food.. So delicious," sa jeg og kjente plutselig at den ølen jeg hadde drukket slo inn. "And I've had some beers." Alfredo begynte å le. "When in Europe," sa han og jeg kunne se for meg at han smilte. "Yeah, when in Europe," smilte jeg tilbake før vi begge ønsket hverandre god jul og la på.

 


 

DN's POV

 

"Who was it?" spurte jeg i det Justin satte seg ned i sofaen ved siden av meg. "Oh, just Fredo," smilte han fort og så forventningsfullt på de andre i rommet. Camilla gikk opp og hentet gavene til mamma og pappa fra Justin og meg. "What is it?" spurte mamma og kjente på gaven. "Oh, you know.."Justin trakk på skuldrene og gav dem et skjevt smil. Mamma og pappa åpnet gavene og det uttrykket de fikk var helt utrolig. Camilla tok bilder av dem mens de åpnet gavene. "This is amazing," gispet mamma. "Is it really Armani?" Justin smilte. "It should fit you perfectly," svarte Justin og så på meg. "Thank you so much," smilte mamma og reiste seg for å gi Justin og meg en klem. Pappa reiste seg og tok Justin i hånda før han gav han en rask, mannlig klem og så gav han meg en klem. "Tusen takk, vennen," smilte han før de begge satte seg ned og så på gavene. Mamma på sin nye Louis Vuitton-veske og pappa på sin nye Armani-dress.

"And this is for you, Camilla." Justin tok fram gaven til henne og da var det min tur til å ta fram kameraet. Hun rev opp papiret og så først ned på eska til iPaden og så opp på meg og Justin. "Åh, tusen takk," gispet hun. "It's incredible." Justin smilte. "There's a note from Selena Gomez in there too. I know how much you've wanted to meet her, so she wrote you something," forklarte Justin og Camilla lyste opp. "Really? She wrote a note from me?" Camilla var jo en Belieber akkurat som meg, men hun var også en stor Selenator. Hun hadde kanskje vært enda mer hjerteknust når Justin og Selena gjorde det slutt enn det de hadde vært og hun hadde alltid hatt lyst til å møte Selena. Så når Justin og jeg ble et faktisk par, og jeg og Selena hadde blitt venner, så hadde det kommet fram hvor mye hun hadde lyst til å møte Selena. "This.. Thank you so much," smilte Camilla og gav hver av oss en klem. 

 

Mamma delte ut gavene til Camilla og meg fra dem, og vi åpnet dem. Vi fikk et smykke hver med et hjerte. Det så ganske gammelt ut, så jeg så opp på mamma. "Det er bestemors gamle smykker," smilte mamma. "Åh, tusen takk," svarte vi begge og gav dem en klem. "Hun ville at dere skulle ha dem når dere ble litt eldre slik at dere kunne ta ordentlig vare på dem," svarte hun i det vi satte oss ned. "Det er nydelig," hvisket Camilla og studerte smykkene. Mamma gikk opp og hentet en gave og leste lappen. "To Justin from parents in law," sa hun og smilte lurt mens hun ga gaven til Justin. "Oh, you didn't have to," svarte Justin høflig og jeg kunne se at han ble helt satt ut. "Of course we did." Mamma viftet bort det han hadde sagt med handa. Justin åpnet gaven forsiktig og inni den lå en pose. Han la papiret ved siden av sofaen og åpnet posen. Han trakk ut en blå og rød mariusgenser, blå og rød mariuslester, og et par selbuvotter. "Is this what I think it is?" spurte Justin opprømt. "It is," sa jeg med et smil og la en hånd på ryggen hans. Han holdt ut mariusgenseren og smilet var plastret over hele ansiktet. "I can't believe this. It's awesome," sa Justin før han la den ned og gikk bort og gav mamma og pappa en klem. "Thank you so much," smilte han og beundret ulltingene hans nok en gang. 

 

 

De neste gavene var fra Jaylynn til mamma, pappa og Camilla. De fikk hvert sitt ganske store bilde av henne på en photoshoot Justin hadde ordnet når hun var rundt 1 måned. Det var selvfølgelig Nick Onken som hadde tatt bildene og han og Justin hadde brukt en stund for å få et bilde av henne der hun i alle fall halvt smilte. De var veldig takknemlig for bildene og helt til slutt var det min og Justin sine gaver til hverandre. "Here," sa jeg og la den lille eska i hånda på Justin. Han åpnet den forsiktig og tok ut eska. Han så på meg og la hodet sitt på skakke med et sånt blikk der han på en måte sa "dette trengte du ikke å gjøre". Han åpnet eska forsiktig og tok ut en gullklokke. "It's also engraved on the back," hvisket jeg mens Justin så ned på den, løftet den forsiktig og snudde den. På baksiden stod det: "DN/DE ♥ Justin Drew Bieber ♥ Jaylynn Bieber." Justin smilte før han lente seg inn og kysset meg. "Thank you so much, sweety," hvisket han. "It's beautiful." 

 
Justin reiste seg fra sofaen og gikk ut av stua, hentet dataen sin og så hentet han gaven som sannsynligvis var til meg. Han la den i hendene mine og så på meg. "What is the computer for?" spurte jeg mens jeg tok i mot gaven. "Oh, nevermind that for a second," sa han og viftet med hånda. "Open your gift." Jeg nølte et sekund før jeg trakk av papiret og så at det var en smykkeeske fra Tiffany's. "Justin," pustet jeg ut. "Open it," insisterte han. Jeg trakk av den lyseblå sløyfa og tok av lokket. Inni eska var det to smykker i hvitt gull. Begge smykkene hadde et hjerte med små diamanter helt øverst, det ene litt større enn det andre. "It's for you and Jaylynn," smilte han. "It's.. Thank you," hvisket jeg og følte meg målløs. "The diamonds are real," sa han som om jeg egentlig ikke skjønte det. "Of course they are," lo jeg og kjente tårene i øynene mine. 

 

 

"Oh, and I also have something for all of you," sa Justin og spratt opp av sofaen og koblet Mac'en opp mot TVen. "Alfredo helped me make this for all of you," smilte Justin stolt og satte en video på. Og med en gang jeg skjønte hva det var, fylte øynene seg med tårer. Det var en video med meg, Justin og Jaylynn, der det aller meste var av Jaylynn. Sangen som spilte var "Home for Christmas" som han hadde spilt inn på nytt, og stemmen og musikken var helt nydelig "How? When?" spurte jeg gråtkvalt. "Well, videotaping you hasn't exactly been hard. We said we wanted Jaylynn to be able to see herself as a baby. I just took some of it and made it into this," smilte han. "And the song?" Jeg så spørrende på Justin. "It's what I've been working on for the last couple of months," forklarte han med et smil, og jeg la meg inntil Justin og så på restan av filmen.

 

Filmen avsluttet med bilder av oss tre og oss i familien, før det ebbet ut i en svart skjerm og skriften "Merry Christmas". Jeg lente meg over og kysset Justin raskt på munnen. "Thank you," sa jeg. "You're welcome, baby," smilte Justin. "I also made a bit shorter version, more Jaylynn, less you and I, and I re-recorded 'U Smile' and I was going to ask you if I could post it for the Beliebers tomorrow?" Justin sine øyne var håpefulle og jeg kjente at brystet mitt holdt på å sprenges av kjærlighet og takknemlighet. "Babe, of course you can. It's time that the Beliebers get to know Jaylynn," smilte jeg og kysset han forsiktig.

 

Når alle gavene var åpnet, gikk alle og skiftet inn i joggebukser, hettegensere og pyjamaser. Pappa og Justin ble sittende og snakke i stua, mens jeg satt på kjøkkenet og ammet Jaylynn. Mamma og Camilla satt sammen med meg og vi bare snakket om julegavene og om livet mitt i LA. "Så hvordan takler du alt dette med paparazziene og sånn? Jeg leser jo om deg og Justin hver eneste dag på nettet." Camilla så bekymret på meg og jeg trakk på skuldrene. "Det går greit. Vi har jo holdt Jaylynn inne helt siden hun var født, så vi drar jo nesten aldri ut samtidig," forklarte jeg. "Men ja, det går greit. Man bli vant med det. Du husker jo hvordan det var når vi var i LA for et år siden." Jeg så på Camilla som smilte. "Ja, tenk hvor mye som har skjedd på et år," sa mamma og så på oss. Jeg så ned på Jaylynn. "Det er helt sykt. Jeg kan nesten ikke tro det," sa jeg og strøk Jaylynn på kinnet. Vi ble sittende og snakke en liten stund til før Justin og pappa kom inn på kjøkkenet og vi ble alle enige om at det var på tide å gå og legge seg. Vi skulle jo stå opp midt i natta for å kjøre til flyplassen og dra videre til Canada. For en dag dette hadde vært!

 


 

Hva synes dere om det de hadde gitt til hverandre i julegave? Og hva med det Justin fikk hos foreldrene dine?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeer

26.12.2014 @ 18:38
Postat av:

Ikke frekt eller noe, men du gir veldig forhåpninger og sier mer enn du klarer.. men jeg elsker historien!

26.12.2014 @ 22:15
Postat av: JDBNORWAY

Anonym: Jeg skjønner det og jeg beklager. Som jeg skrev, så ble det litt mye og så ble alle innleggene slettet. Jeg skal prøve å ikke la det skje igjen! Og tusen hjertelig takk for kommentaren <3

27.12.2014 @ 19:53
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45883192