Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
22.12.2014 / 19:21 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 48

Hey loves! Blir en liten fillerdel akkurat nå for å spole tiden fram. Det er jo bare to dager til jul, så her må det jo snart skje noe, haha! Følg med i kveld da - regner med alle har fri. Har to deler til i kveld :D Hint: dramaaaa! Kos dere!

 

"God, I'm so tired," sukket DN og jeg satte meg ved siden av henne mens jeg la armen rundt nakken hennes. "I know. We'll figure something out so that you'll get some more sleep," sa jeg og strøk henne på armen. "Yeah, we'll figure something out," hvisket hun og jeg kunne høre hvor trøtt hun var. "Can you sing something please?" DN så bedende opp på meg og jeg smilte. "Sure, which song?" DN tenkte seg godt om. "Favorite girl?" DN smilte uskyldig. "Oh, we're doing it old school?" DN nikket og smilte. "Well, I love that song and you were just so cute," svarte hun. "Haha, okay. I'll do that one," sa jeg og gjorde meg klar til å synge. 


 

DN's POV

 

Tiden mot jul gikk i grunnen altfor fort for min del. Vi var allerede i midten av desember, Jaylyn var allerede to og en halv måned, og jeg følte at hun vokste hvert minutt av hver dag. Hun var fortsatt liten for alderen, men hun var det aller nydeligste jeg hadde sett. Hun hadde også begynt å smile, noe Justin synes var ekstra gøy. Han hadde faktisk skiftet flere bleier enn meg de siste to månedene, da han (og jeg siterer) "love the time I get to spend with her". Ja, ikke sant - du finner ikke noe mer skjønt enn det. Justin var virkelig en fantastisk pappa til lille Jaylynn. 

 

Vi hadde enda ikke vist noen bilde av Jaylynn til media eller til Belieberne, og jeg visste (basert på sosiale medier) at de først og fremst lurte på om hun kanskje var deformert. Jeg lo hver eneste gang når jeg leste det - fordi jeg visste at Jaylynn var langt fra deformert. Mange spurte også både Justin og meg daglig om dem ikke fikk se bilde av henne, men Justin hadde tatt seg av det og skrevet at "we would like to get to know our girl first and keep her on the down low for a little while." Mange beliebere respekterte det, men så var det jo de som mente at hun sannsynligvis var deformert. Justin hadde faktisk mast om å få legge ut et bilde av han og henne en stund nå, og jeg hadde vært usikker veldig lenge. Det var et utrolig nydelig bilde av de to. Jeg hadde tatt det slik at vi kun så ryggen hans og hodet på Jaylynn, men det tok en stund før han fikk publisere det. Ja, Justin hoppet opp og ned som en liten unge i på julaften.

 

justinbieber via Instagram: the most precious moments.

 

Media hadde også gått bananas de siste to månedene og paparazziene var enda villere når Justin eller jeg var ute å kjørte. Vi dro aldri samtidig for å gjøre ting, så det var kun han eller kun jeg. For en uke siden hadde Justin nesten kjørt over en paparazzi ved et uhell fordi han hoppet ut i kjørebanen når Justin kom rullende ned en gate i Beverly Hills. Justin var sendt ut for å kjøpe en ny flaske, da han hadde (på utrolig vis) klart å ødelegge tre av de vi kjøpte inn før Jaylynn var blitt født. Hun trengte også nye klær, så jeg hadde forhåndsbestillt noen som han skulle hente i samme gata. Heldigvis ble ingen skadet, men både Justin og jeg var selvfølgelig ekstra forsiktig når vi var ute.

 

Mamma hadde vært helt i fra seg når jeg sa at vi holdt Jaylynn inne for det meste. Hun mente jeg burde gå ut å trille henne, noe jeg faktisk gjorde. Men det foregikk i hagen bak huset, og selv da hadde paparazzier klart å ta bilder av oss. Meg i joggebukse og håret til alle kanter, og Jaylynn var i vogna og sov. Justin var ikke hjemme da, men han hadde også blitt tatt av paparazziene når han var ute en gang å trillet. Den gangen var han litt uforsiktig med å holde skjermen igjen, så paparazzien fikk et bilde der man så rett inn i vogna. Heldigvis var dyna så stor og Jaylynn var så lita at man kun så hånda hennes. Ja, det tok kanskje tre dager før Justin hadde godtatt at jeg sa at det ikke gjorde noe - no harm, no foul.


 

Gira på jul? Hva skal Justin kjøpe DN i julegave og hva skal DN kjøpe Justin i julegave?

 

Innlegg av Christine Selnes.


Postat av: Isabel

Gleder meg 😃😃😃😃

22.12.2014 @ 19:29
Postat av:

Meeeeer! Kan delene pils komme snart?❤️❤️

22.12.2014 @ 19:48
Postat av:

Gleder meg til mer!!! Tror de kjøper noe spesielt til hverandre 😘<3

22.12.2014 @ 19:50
Postat av: Agnethe

Justin kan gi DN en giftering og spørre henne om hun vil gifte seg med han??♥♥♥

Grubler på hva DN kan gi til Justin....

22.12.2014 @ 20:07
Postat av:

DN kan gi Justin ett fotoalbum med bilder av dem og Jaylynn😄

Justin kan gi DN et fint armbånd eller noe💕

22.12.2014 @ 20:36
Postat av:

hva betyr deformert?

MER

22.12.2014 @ 20:41
Postat av: JDBNORWAY

Anonym: At hun ikke er normal om du skjønner. Belieberne tror kanskje at det er noe galt med ansiktet hennes, haha!

22.12.2014 @ 20:44
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av:

Ja kan de ikke forlove seg?:)

22.12.2014 @ 22:40

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45874665