Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
19.12.2014 / 16:00 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 36

Hey loves! Jeg skrev opprinnelig historien på Word slik at jeg bare kunne skrive ned alt på en gang. MEN så oppdaget jeg jo at alle delene fikk en masse spørsmålstegn i stedet for anførselstegn. Jeg tror jeg har fikset det, men det kan hende jeg har oversett noen og da beklager jeg. Håper dere liker delene og at dere skjønner hva jeg mener uansett om det er tjue spørsmålstegn for mye, haha ♥

 

"You would of course not be half naked, so you would be wearing a bra. But I'll be shirtless and we'll do some poses. It will look great, and I promise we don?t have to do anything you're not comfortable with," beroliget han og la en hånd på skuldra mi. Jeg pustet ut og så han rett inn i de veldig brune øynene hans. "Okay. Let's just get this overwith," sa jeg og Justin dro meg inntil og kysset meg på hodet mens vi gikk bort til det hvite lerrete.

 


 

DN's POV

 

Shooten tok rett over tre timer, og vi hadde startet ganske rolig med helt enkle og greie bilder. Justin hadde visst googlet hele dette og han hadde en så mange ideer at jeg kjente jeg ble svett av hele seansen. Justin glødet og du kunne se gleden i øynene hans, noe som gjorde prosessen litt mer behagelig. Han minnet om en liten kid på julaften, for å være helt ærlig, og jeg kunne ikke la være å tenke på at om bare en liten stund så kom det til å være en liten mini-han springende rundt. Selv om vi ikke visste om babyen var en han eller henne, så var jeg uansett sikker på at den kom til å ligne mest på Justin. Jeg håpet i alle fall babyen hadde øynene til Justin og håret. Og definitivt smilet. Var det noe som lyste opp min dag så var det smilet til Justin. Vi avsluttet shooten, jeg tok på meg morgenkåpa igjen og vi plasserte oss alle foran dataen for å se på bildene. Jeg regnet med at Justin kom til å lage en hel vegg av alle bildene fordi lyset i øynene hans når han så igjennom bildene og snakket Photoshop med Nick, gjorde at jeg ble varm innvendig. Det kunne også være den kynneren, eller murringen, som nå kom som gjorde at jeg ble varm innvendig.

 

 

"I really like that one. What do you think?" Justin så håpefullt på meg mens han pekte ned på skjermen på et bilde der jeg hadde på meg en av Justin sine hvite skjorter og undertøy. Justin stod bak meg i bar overkropp og vi begge holdt hendene på magen. "That's actually really.. Beautiful. Yeah, the lighting really makes a difference," svarte jeg mens jeg studerte bildet. "So I can photshop it so that the lighting becomes even more edgy and do some touch ups," sa Nick og de var på nytt i gang med Photoshop-praten. Det var jo ingen hemmelighet at Justin så vidt kan croppe et bilde, så dette med Photoshop var noe Nick fikset og forklarte for Justin, ikke omvendt. Justin hadde allikevel et veldig klart bilde for hvordan han ville at det skulle se ut. "Hey, I'm just gonna go to the bathroom real quick," sa jeg og reiste meg. Nick, som satt i mellom Justin og meg, snudde seg og hjalp meg opp. "Thank you," sa jeg og Nick smilte tilbake.

Når jeg kom tilbake hjalp Justin Nick med å pakke ned sakene. "All done?" spurte jeg forhåpningsfullt og så på dem begge. "Yeah, all done," svarte Justin med et vennlig smil. "So we can watch that movie now?" Justin sukket og så på en spørrende Nick. "She's begging me to watch 'The Fault In Our Stars'," forklarte Justin. "You should watch it. It's a great movie," påpekte Nick og jeg smilte forventningsfullt. Anything for you, babe," smilte Justin og jeg hoppet opp og ned av glede inni meg. "I'll just go change into something more comfortable," sa jeg i det jeg gikk opp trappa. Justin "mmm"f-et som en respons mens Nick gjorde seg klar til å gå ut.

 


 

Har noen av dere sett "The Fault in Our Stars"? Hvordan tror dere Justin reagerer i forhold til den?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: !

du er såå flink til å skrive <3

19.12.2014 @ 16:00
Postat av:

Den historien her er så søt

19.12.2014 @ 16:32
URL: http://s

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45866774