Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
19.12.2014 / 15:00 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 34

Hey loves! Det er endelig klart for maraton igjen, og jeg har gledet meg stort til å skrive de neste delene. Jeg har så mange planer! Innleggene blir postet hver halvtime, på halvtimen. Tweetene og postene på Twitter og Facebook kommer ikke ut med en gang delen kommer ut, så da gjelder det å sjekke bloggen. Husk å være aktiv, da dette kan låse opp en del overraskelser i helgen :) ENJOY!

 

"Seriously, you two." Pattie satte ned glasset sitt og vekslet blikk med både Scooter og Justin. "You don't understand what she's saying." Både Scooter og Justin så forvirret på hverandre før de snudde blikket tilbake til Pattie. "DN is just saying she wants to be apart of the decision-making-process. Include her." Hun ristet oppgitt på hodet og Justin og Socoter vekslet et raskt blikk før de snudde seg til meg. "We're/'i'm sorry," sa de begge i kor. Jeg begynte å le før jeg så takknemlig på Justin. "That's all I need." Jeg tok hånda til Justin og jeg kunne se at han var lettet. Selv om det innerst inne plagde meg at jeg måtte ha flere sikkerhetsvakter, plagde det meg enda mer at Justin ikke snakket med meg først. Samtalen ebbet over inoe annet og resten av kvelden gikk knirkefritt. Jeg var lykkelig, nok en gang.

 


 

DN's POV

 

Det var bare en uke igjen av termin når jeg gikk igjennom de siste tingene inne på barnerommet. Jeg sjekket at jeg hadde pakket to bager klart ? en til meg og en til babyen ? og så sjekket jeg at vi hadde fylt opp alt av bleier, klær og andre småting som babyen sannsynligvis kom til å trenge. Jeg gikk bort til stolen og satte meg ned I den og nøt utsikten. Justin og Pattie hadde virkelig gjort en god jobb med hele rommet og jeg følte meg plutselig veldig klar for å få babyen. Kynnerne hadde vært verre I dag enn noensinne, men jeg tenkte ikke stor over det der jeg satt og strøk på magen. Justin hadde planlagt at vi senere den samme dagen skulle få besøk av Nick Onken som skulle ta bilder av meg og magen sammen med Justin, og jeg kjente at jeg gledet meg til den photoshooten.

 


 

Jeg pustet ut og så på klokka. 11.58. Shooten skulle starte litt etter tre og Justin skulle komme hjem fra studioet litt før det. Han hadde spurt veldig pent om han ikke kunne dra inn og spille inn resten av sangen han hadde jobbet på, og jeg hadde smilt og sagt at det kunne han selvfølgelig gjøre. Det var jo ikke som om at hverken jeg eller babyen skulle noen sted. Eller hvis vi plutselig skulle noen sted, så hadde jeg jo litt tid på å komme meg dit. Jeg reiste meg fra stolen og bestemte meg på gåturen ut av babyrommet for å gå I dusjen og så gjøre meg klar til å bli tatt bilder av. Jeg måtte vel gi beskjed til han som skulle sminke meg om at jeg var klar om ikke så altfor lenge. Justin hadde ordnet en sminkør og jeg hadde ikke orket å motsi han, da det virket som om han hadde tenkt veldig nøye igjennom det. Shooten måtte også skje i dag og ingen andre dager. Jeg ristet på hodet i det jeg tok av meg klærne og gikk inn i dusjen. Skuldra mi var enda litt stiv, men den føltes ikke ond lengre og selv om den fortsatt var i slynge, bestemte jeg meg for at i dag skulle jeg la være å ha den på. Justin fikk bare prøve seg på en høygravid, hormonell jente.

 

 

Etter en time på badet, hadde jeg fått dusjet, fønet håret, kledd på meg undertøy og ringt sminkøren. Jeg dro en stor, rosa badekåpe over kroppen og kikket på klokka. Akkurat i det jeg gikk ut av badet, ringte det på og jeg måtte bare vagge ned i førsteetasje. Jeg så ut av vinduet for å sjekke hvem det var og jeg var overrasket over hvem som stod utenfor. Jeg låste opp døra og åpnet den. ?Nick? What are you doing here?? spurte jeg i det Nick kom innenfor døra. ?I need to set up for the photoshoot,? smilte han uskyldig i det han tok av seg skoene og hang jakka på en knagg. Jeg krysset armene over brystet og så på han. ?And Justin called me saying he didn?t want you to be alone or something.? Jeg armene slippe nedover sidene mine og lo. ?Now that sounds about right,? smilte jeg mens jeg lukket døra og fulgte etter Nick inn i stua.

 


 

Hvordan tror du shooten går?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

elsker denne historien!

19.12.2014 @ 15:06
Postat av: !

elsker historien !! Bra jobba :)

19.12.2014 @ 15:07
Postat av:

sånne photoshooter er så søte

19.12.2014 @ 15:09

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45866629