Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
19.12.2014 / 12:53 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 32

Hey loves! Nest siste del før maratonet starter! Er dere klare eller?

 

 "Good. Thank you, Scooter," svarte jeg og gav han et takknemlig blikk. "Anything, son." Scooter reiste seg fra sofaen i det han la telefonen inntil øret. Jeg hørte at han snakket med noen, så jeg satte meg opp igjen og så igjennom svarene tweeten min hadde fått. Som vanlig var over halvparten "follow me", men jeg følte ikke for å gjøre det. Så jeg gikk tilbake til BieberUpdate og retweeted den tweeten som snakket om posene og det at hun var gravid. Jeg lukket Macen og la meg bak i sofaen igjen før jeg dro fram fjernkontrollen og slo på TVen.

 


 

DN's POV

 

Jeg våknet av en eller annen lyd fra telefonen, så jeg prøvde å huske hvor jeg hadde lagt den. Når jeg kom på at den lå på nattbordet bak meg, sukket jeg hardt idet jeg snudde meg og fikk tak i den. Jeg låste den opp og myste på den. Justin hadde tweetet noe. Ja, jeg hadde enda ikke tatt av varslingen for når Justin tweetet noe. Jeg sveipet telefonen åpen og gikk direkte inn på det han hadde skrevet. "@justinbieber: @DinTwitter sprained her shoulder but she's okay. I hope it doesn't happen again. Be careful." Jeg himlet med øynene og sukket oppgitt. "Hvorfor måtte du, Justin?" tenkte jeg raskt før jeg dro dyna av meg og stablet meg på bena. Jeg kjente at jeg var støl i ryggen så jeg la en hånd på korsryggen mens jeg stagget bortover gulvet og inn på badet.


 

Jeg dro en hånd igjennom håret og så etter et hårstrikk. Når jeg fant det, dro jeg alt håret bak og festet håret i en hestehale. Jeg dro hendene forsiktig over ansiktet og konstanterte at jeg så helt ok ut. Deretter vagget jeg tilbake til soverommet og fant fram en joggebukse. jeg forbannet meg over at jeg kun hadde truse på meg, og at det var en smule vanskelig å få på buksa uten hjelp. Magen var egentlig ikke så stor som hos andre gravide, men for meg var den mer enn stor nok. Det at ryggen føltes stiv og den ene arma var i slynge gjorde det heller ikke noe bedre. Etter altfor mange minutter klarte jeg endelig å få den på meg og så tok jeg fram en av Justin sine hettegensere og dro den over hodet og lot den ene arma være på innsiden av genseren. Jeg må ha sett ut som en idiot der jeg stod.. Jeg sukket, hvilte et par sekunder og dro en hånd over hestehalen i det jeg stagget meg videre over gulvet, ut døra og nedover gangen.

 

Jeg hørte at Scooter stod like ved trappa og at han snakket med noen, sannsynligvis i telefonen, for i andre enden hørte jeg TVen og Justin sin altfor søte latter. Ytterdøra åpnet seg plutselig og alt jeg hørte var: "Dinner's here." Pattie sin stemme var høy og glad og jeg smilte litt når jeg hørte den. Jeg vagget meg nedover trappa i sneglefart uten å annonsere at jeg var våken og at jeg sannsynligvis kom til å falle ned uten hjelp. Scooter snudde seg plutselig og så rett på meg med verdens største smil. "Thank you, sounds great. I have to go though," sa han inn i telefonen mens han gikk opp trappa i møte med meg.

 

 

"Yes, send the details and set up a meeting. Yes, thank you. Bye. Here let me help you." Scooter holdt ut den ene hånda når han stod et par trappetrinn nedfor meg. "What was that all about?" Jeg smilte lurt til han i det jeg tok hånda hans og lot han hjelpe meg ned. "We're getting more security guards," svarte han fort. Jeg stoppet opp i trappa, noe som gjorde at Scooter så forvirret på meg. "More security? What about Nathan?" Irritasjonen eller frustrasjonen var klar i stemmen min, selv om jeg ikke visste hvilken det var. Noe var det og det var klart at dette likte jeg ikke. "Nathan's just getting help, you know.. So we don't have another incident," svarte Scooter forvirret, men alvorlig. "Accident, Scoot. Accident. And we don't need more security. Nathan works just fine," svarte jeg strengt og tok noen steg nedover. "Well, you'll have to discuss that with Justin, but that's what he and I agreed upon," sa han bestemt uten å se på meg, noe jeg visste han ikke turte. Jeg hadde ikke møtt Scooter ofte eller mye, men vi hadde blitt godt kjent med hverandre i løpet av den lille tiden. En ting både han og jeg visste var at jeg som oftest bestemte i forholdet til Justin. Ikke fordi jeg ville, men fordi Justin var så himla overbeskyttende til tider. 

 

 

"Both you and I know that I don't want more security guards. Nathan works just fine," prøvde jeg akkurat i det vi kom oss ned trappa. Scooter slapp hånda mi og så på meg. "How's that shoulder of yours?" Han hevet øyenbrynene og jeg sukket. "It's sore, but I still don't need any more security guards," sukket jeg og følte meg plutselig som en treåring som ble irrettesatt av faren sin. "Your bags were yanked out of your hand and you sprained your shoulder. The same fan also blocked your door. Now you may convince Justin it was an accident, but both you and I know we're talking about an incident where a jealous fan wanted to hurt you," forklarte han rolig. Jeg himlet meg øynene og skjønte at han hadde rett, men jeg visste også at jeg kom til å prøve å overtale Justin om mindre sikkerhetsvakter. "I still like Nathan," sa jeg og så på Scooter med dådyrøyne. "Nathan is the head of your security, honey. But we need a couple of more, especially when you're delivering your baby any day now," smilte han og så ned på magen. Jeg la en hånd over magen og så ned på den. "Okay, if you say so. But you know I'll still try to convince Justin," sa jeg og så opp på en smilende Scooter. "I know you are, and I wouldn't have it any other way. Now let's go eat some dinner," smilte Scooter og vi gikk begge inn på kjøkkenet til de andre. 

 


 

Hva synes dere om Scooter og DN? Mener dere at Justin har gjort det rette med å ansette flere sikkerhetsvakter?

 

Innlegg av Christine Selnes



Postat av: Agnethe

Gleder meg til neste del

Kommer ikke til å være aktiv hele tiden pga skal sitte i bilen i 6 timer uten noe særlig nett

Kan prøve å få med meg delene så godt jeg kan;)

Skal bruke mobildata litt;)

19.12.2014 @ 13:07
Postat av:

meer':)

19.12.2014 @ 14:50
Postat av: fanficsofjb

Meeer! <3

19.12.2014 @ 20:20
URL: http://fanficsofjb.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45865689