hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
11.12.2014 / 20:10 / Blogg

Justin og det nye huset

Heihei,

 

Justin har nå flyttet på nytt, og befinner seg i et nytt hus i nydelige omgivelser i Hollywood Hills. Jeg er fortsatt usikker på om han har kjøpt det eller om han leier, men det virker som at han har kjøpt det. Prisen for huset er på rundt 10 millioner kroner, som da tilsvarer rundt 60 millioner kroner. 

 

Huset er designet av Jeffrey og Rochelle av Mills Studio og stod ferdig i 2007. Det inneholder fem soverom, åtte bad, et supermoderne gourmetkjøkken, privat kinosal, barområde og et massasjerom, i tillegg til to andre stueområder. Den store stua har glassvegger som kan trekkes helt tilbake slik at det blir åpent ut mot et nydelig terrasseområdet og utsikt over Lake Hollywood. Den har også en såkalt flytende spisestue som også åpner til nydelig utsikt, og det er flere oppholdsområder rundt huset med blant annet inngjerede hager og en terrasse med himmelutsikt. Hovedsoverommet har også et spa-bad med fantastisk utsikt. Hele eiendommen er på 9385 square feet, som da tilsvarer rundt 871 kvadratmeter - som selvfølgelig er GIGANTISK! 

 

Vi får i alle fall håpe at Justin husker eller at han ser hvor de forskjellige glassveggene er. Vi vet vel alle hvordan forhold han har til glassvegger, haha! Jeg kan jo også nevne at bildene som Nick Onken tok av Justin var tatt utenfor huset hans.

 

Innlegg av Christine Selnes

 


Postat av: Stine

sykeste <3

11.12.2014 @ 20:12
URL: http://smartestine.blogg.no
Postat av: Julie

Det er ganske lett og se dersom du sammenligner bilder av dette huset: http://canberratimes.domain.com.au/real-estate-news/justin-bieber-moves-into-glass-house-mansion-20141208-122drm.html og de photoshoot bildene av Justin, at bildene er tatt utenfor det glasshuset som er Justin sitt hus. Dere har ikke informasjon som er rett. I media de siste ukene har det komt fram at det glassguset på linken er Justin sitt nye hus, og ikke det huset dere viste nå i det dette innlegget ;)

13.12.2014 @ 15:48

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45844545