hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
11.12.2014 / 13:39 / Blogg

Nytt album? Ny tour?

Heisann dere,

 

så jeg beklager for at det ikke har kommet noen deler av The Impossible de to siste dagene. Men det er på grunn av eksamen og det må prioriteres, og så får dere bare holde ut til i begynnelsen av neste uke fordi da er jeg ferdig. Noen som er interessert i maraton en av dagene kanskje?

 

Grunnen for dette innlegget er fordi Justin møtte noen fans her om dagen, der han faktisk avslørte litt om det nye albumet og en ny tour. Beliebers fikk vite at den kvelden hadde han spilt inn det som kom til å bli den nye singelen hans, og at selve albumet sannsynligvis kom ut i april. Deretter snakket han om at en ny tour kom til å komme i mai. I mean, CAN YOU BELIEBE IT? :D

  

Jeg skal prøve å ikke ødelegge gleden over denne fantastiske nyheten, men realistisk sett så regner jeg sterkt med at touren da kommer til Norge en gang i 2016 og at den starter en gang i slutten av 2015! Billettene til Believe Tour ble jo solgt sommeren før han kom til Norge, og han var her i april. I tillegg så er det jo alt det praktiske rundt en faktisk tour. Jeg håper jo at Justin promoterer det nye albumet og da dukker opp på en rekke eventer i løpet av hele 2015 - og jeg vet at hvis det er noe jeg elsker, så er det YouTube-videoer av liveshow! Hvem vet - kanskje 2015 også er året for at Justin mottar en Grammy?

 

En ting er i hvertfall sikkert - jeg gleder meg helt sinnsykt mye til at Justin kommer tilbake med ny musikk og ny tour. 2015 kommer definitivt til å være året for Beliebers! Og hvem vet? Kanskje vi møtes på konserten? Eller kanskje noen av dere skal på Ariana Grande i mai?! :D

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Marathon!!!:)

11.12.2014 @ 16:18
Postat av: Kamilla

Ååååå! Jeg fikk tårer i øynene, og gåsehud over hele kroppen :D endelig!!

12.12.2014 @ 15:31
Postat av: Justin Bieber blogg

Jeg håper virkelig at han kommer til Norge i 2015 :D

13.12.2014 @ 16:05
URL: http://jdbnews94.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45844469