hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
04.12.2014 / 19:14 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 13

Hey loves! Så da har jeg fått skrevet enda en del, og jeg tror jeg får ut en del til i kveld. Så stay tuned og kos dere med denne delen :)

 

"Ja, men du vet at Belieberne kommer til å gå bananas når Justin går ut og forteller at ryktene om babyen er sant. Jeg har sett hva de har skrevet på Twitter og de andre sosiale mediene, og det er mye stygt, mamma." Jeg kjente at tårene presset på bak øynene. "Du kan ikke la det styre av det som skjer på nettet. Belieberne til Justin kommer til å godta dette etterhvert, og hvis de slutter å bry seg om Justin bare fordi han har fått seg kjæreste og en baby, så får de bare være," sa mamma med et alvorlig uttrykk. "Jeg er nervøs for i morgen," svarte jeg. "Jeg skjønner det, vennen. Men du må ta vare på deg selv og babyen og Justin. Alt det andre blir å ordne seg. Stol på meg," sa hun og lente seg mot meg for å gi meg en klem. "Takk, mamma. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg," hvisket jeg inn i øret hennes. "Jeg er så stolt over deg, DN," hvisket hun tilbake.

 


 

DN's POV

 

Pappa og Justin kom ned fra andre etasje med et stor smil om munnen. Mamma og jeg snudde oss og så på dem. "Justin just showed me the house. It's huge," sa pappa halvveis overrasket. "Yeah, it's pretty amazing," svarte jeg med et smil. "I need to see more of this house," sa mamma og smilte til Justin. "Later," brøt pappa inn. "What do you guys want for dinner? We were thinking a homecooked meal would be nice today," sa mamma og smilte. "That would be amazing," pustet jeg lettet ut. "Great. Then we need to go grocery shopping," svarte mamma med et smil og reiste seg fra sofaen. "Can I come?" spurte jeg og så forhåpningsfullt på foreldrene mine og Justin. Mamma så oppgitt bort på pappa og så på Justin. "Baby, you can't.. Not yet," sukket Justin og tok et par steg mot meg. "Yeah. Of course. No, I understand," sa jeg og så på ned på magen min. "I'm sorry, baby." Justin la en hånd på skuldra mi før han lente seg ned og kysset meg på hodet. "It's fine. Just bring back some chocolate," sa jeg og så opp på Justin. "Sure, babe." Justin lo litt før han kysset meg på munnen, og de alle forsvant ut av huset.

Jeg la meg til rette i sofaen og pakket pleddet over meg. Jeg skrudde på TVen og begynte å flippe gjennom kanalene. Ingenting. Så utrolig typisk. Jeg endte opp med å se på et eller annet talkshow som jeg aldri hadde hørt på, men det var vel bedre enn ingenting. Jeg dro fram telefonen fra lomma mi og begynte å scrolle gjennom Twitterfeeden min før jeg søkte opp "@justinbieber" for å se hva som rørte seg i fanbasen. Det tok ikke mange sekunder før jeg skjønte at det var mye rykter som gikk. Halvparten handlet om graviditeten og den andre halvparten handlet om det eventuelle nye albumet Justin jobbet med. Noen trodde til og med at jeg var gravid med tvillinger. Jeg måtte le litt når jeg leste igjennom tweetene, men det tok ikke lange tiden før jeg kjente at jeg ble trøtt og kjente at øynene ble tunge.

 

 

Jeg så meg rundt i rommet for å se etter høretelefonene. De lå på et annet bord som krevde jeg måtte reise meg. Så da var det bare å mote seg opp. Jeg dro pleddet fra kroppen min og reiste meg sakte opp. Jeg gikk bort og hentet høretelefonene, og så la jeg meg ned i sofaen igjen. Jeg la hodetelefonene over hodet og plugget dem inn i telefonen. Jeg gikk til lista mi som bare inneholdt Justin sine sanger, og satte på All That Matters. Jeg smilte når jeg hørte stemmen til Justin strømme igjennom høretelefonene, og plutselig fikk jeg en ide fra noe jeg hadde lest uken før. Jeg dro høretelefonene av hodet og plasserte dem på magen. "Her, baby. Dette er pappaen din som synger," sa jeg og byttet til sangen "Be Alright". Bare noen sekunder senere var jeg sovnet.

 


 

Mer?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meer!!!:)

04.12.2014 @ 19:38
Postat av:

meeeeer!! (:

04.12.2014 @ 19:45
Postat av: Isabel

ååååå, så søtt <3

04.12.2014 @ 20:10

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45823944