hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
03.12.2014 / 15:40 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 11

Hey loves! Ny del - wiihuu! Det er fult eksamensfokus her, men jeg tror det i alle fall kommer en del til i dag! Enjoy♥

 

"You're carrying a baby," statuerte han fort før han bøyde seg ned og hjalp meg med skoene. "Of course you can't get your shoes on. The baby is in the way." Justin ordnet skoene ferdig før han så opp på meg. Jeg hadde noen tårer i øynene mine, men de hadde enda ikke begynt å trille. "You look absolutely gorgeous." Øynene hans glitret igjen. Jeg smilte. "And I love you." Han lente seg opp og plantet et kyss på leppene mine før han hjalp meg opp fra sofaen. "Thank you," svarte jeg med babystemme og følte meg ganske dum der jeg stod. Når man må ha hjelp til å få på seg skoene, ja.. Da er man i alle fall gravid nok, tenkte jeg i det Justin geleidet meg ut av huset og inn i bilen. 

 


 

Justin's POV

 

Vi svingte inn på parkeringsplassen ved flyplassen. Hugo og Gil kom fort bort til bilen og jeg kunne se at paparazziene var tilstede. Hvis det virkelig var en plass man alltid kunne regne med paparazzier, så var det på flyplasser - rett og slett fordi det alltid var kjente fjes som kom og gikk. Jeg hoppet ut av bilen og gikk bort til den andre siden av bilen før jeg åpnet døren til DN og hun vagget seg ut. Jeg tok tak i hånden hennes og Gil og Hugo stilte seg framfor og bak oss. DN hadde dratt et par solbriller på og den jakka hun hadde på seg var både stor nok til dekke magen og som hun kunne dra over hodet, noe som hun hadde gjort. Paparazziene samlet seg fort rundt oss og spørsmålene haglet hele veien inn. "DN, are you pregnant?" "How do you feel about becoming a daddy?" "When are you confirming the news?" "DN, you look beautiful." "I love how you try to hide that belly of yours." "Are you travelling?" "Where are you guys headed?" Vi gikk målrettet inn, og stillheten mellom DN og meg var påtvungen, men behagelig. Dørene åpnet seg og vi gikk målrettet bort til der hvor foreldrene til DN kom til å være. Flyet hadde landet nå, så da kom det til å gå fort. Forhåpentligvis. Flyplasser var alltid travle, full av fans, kjendiser og paparazzier.

 

 

"Over here." Hugo snudde seg raskt og pekte bort til et området som var like utenfor bagasjehentingen. Vi gikk med raske steg, hånden min fortsatt godt plassert i hennes. Plutselig slapp DN hånden min og småsprang (noe som så ufattelig morsomt ut) bort til foreldrene hennes. Jeg fulgte rolig etter. "Det er så fint å se deg igjen, DN." Moren hennes smilte til henne og de gav hverandre en klem. "Jeg har savnet dere." DN smilte hengivent til faren hennes og gav han også en klem. Ordene som ble vekslet mellom disse tre var uforståelig og hørtes mest ut som gresk for min del. Jeg kunne fransk, men hallo. Norsk var virkelig ikke i nærheten. "Hey Justin." Moren til DN kom bort og gav meg en rask klem. "You look good. How are you?" Jeg smilte tilbake til henne. "Thank you, so do you," svarte hun før faren til DN kom bort og gav meg en mannlig klem. "I see you're taking care of our girl," sa han med et smil før han snudde seg og så på DN. "Of course," svarte jeg, men kjente at stressnivået mitt var høyere enn jeg ville at det skulle være. "We should probably get going," sa Hugo plutselig, som om han hadde lest tankene mine. "Yeah, we should," svarte jeg og så på DN, som også skjønte at det var på tide. "Do you have your bags?" Jeg så på foreldrene hennes som bare nikket. "Okay, let's go," sa jeg og tok tak i hånden til DN igjen før vi begynte å gå ut mot bilen igjen.

 

Etter å ha gått noen meter, så jeg plutselig at en liten gruppe med jenter - kanskje 13-14 år - hadde samlet seg ved utgangen. De hadde alle telefonen opp mot meg, og jeg skjønte fort at de tok bilder. DN klemte hånden min et par ganger, noe som hadde blitt et signal på at hun så fansen. Jeg klemte tre ganger tilbake for å signalisere om at det ikke var tid til det og da rykket hun hånda mi raskt ned. Jeg ristet på hodet til DN og jeg vet at hun så det, fordi hun slapp hånda mi og da hadde ikke jeg noe valg. Jeg gikk målrettet bort til jentene og tok noen bilder med dem. Det hele var over på kanskje to minutter, men jentene var i ekstase. "Is that DN?" spurte plutselig den ene jenta og pekte på DN som stod med ryggen til og snakket med foreldrene sine. "Yeah, that's her," svarte jeg med et smil og signerte et telefondeksel. "She looks so beautiful," svarte hun og flagret med øynene. "Thank you," smilte jeg stolt. "It was nice meeting you." Jeg snudde meg og gikk tilbake til DN.

 

 

"Was that so hard?" hvisket hun i øret mitt og jeg kunne høre at hun smilte. Jeg snudde meg og så på henne. "You're parents are here," svarte jeg med samme hviskende stemme tilbake. "So?" Hun rynket øyenbrynene. "Don't you think it's a little disrespectful towards them that I stop for fans?" DN begynte å le. "Don't you think it's a little disrespectful towards your fans not to stop?" Jeg ristet på hodet og smilte. "You are something else, baby," svarte jeg akkurat i det dørene åpnet seg og vi ble møtt av en flokk med paparazzier. Jeg snudde meg for å se om det gikk bra med foreldrene hennes, og ansiktsuttrykket deres var priceless. Jeg tror jeg aldri hadde sett dem så sjokkert, ja, til og med skremt før. De var mennesker som hadde veldig god kontroll på alt og for første gang så jeg at de var litt utilpass.

 

 

Skrittene bort til bilen virket eviglange, og jeg måtte se bak på foreldrene flere ganger for å sjekke at det gikk bra med dem. Gil og Hugo gikk nå på siden av dem, da jeg fungerte som en tredje livvakt for DN. Situasjonen var kaotisk, på grensen til hysterisk morsom, og når vi endelig hadde kommet oss inn i bilen, hørte jeg et lettet sukk fra baksetet og en undertrykt latter fra forsiden. "What are you laughing for?" spurte jeg DN med en smil om munnen. "Did you see their faces?" sa hun og pekte på foreldrene i baksetet. "Yeah?" DN begynte å le. "They looked like something hit them in the face with a shovel," sa hun innimellom latteren. Moren til DN begynte også å le. "Is it like this all the time?" spurte hun og skiftet mellom å se på meg og DN. "Well, that's just our life," svarte jeg og smilte mens jeg startet bilen og begynte å rulle. "That is absolutely crazy," svarte faren hennes. "I tried to explain it to you." DN snudde seg og så på foreldrene. "I heard you telling me about it.. But oh my God, DN. I never heard it could be that crazy," svarte moren med et halvveis sjokkert blikk. "You get used to it," svarte DN og snudde seg tilbake. Hun tok tak i hånden min og klemte en gang før hun mimet "I love you." Jeg hadde lyst til å lene meg over og kysse henne, men det var litt vanskelig både med trafikken på utsiden av bilen og foreldrene på innsiden av bilen. Jeg mimet tilbake. "I love you too."

 


 

Så ryktene om at DN er gravid er jo allerede ute, og det finnes jo bilder av henne der man tydelig ser at noe skjer med magen hennes. Hvordan tror DU Beliebers ville reagert på en Bieber-baby når Justin bare er 19 år?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeeeeer

03.12.2014 @ 17:47
Postat av: Isabel

Her gå det unna!!! :D Håper at graviditeten blir offentli gjort slik at DN kan være litt mer blandt folk :D Kanskje ha baby-shower ? <3

03.12.2014 @ 18:25
Postat av:

Dagens høydepunkt:)

03.12.2014 @ 18:37
Postat av:

meeer!!

03.12.2014 @ 19:36
Postat av:

Mer❤️

03.12.2014 @ 21:26
Postat av: Isabel

Kommer det en ny del i dag? Hadde vært super kjekt <3

03.12.2014 @ 22:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45816081