hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
02.12.2014 / 16:12 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 10

Hey loves! Det ble litt for mye jobb og litt for lite søvn de siste dagene, men nå ser det ut som at det roer seg litt i alle fall. Jeg er midt i eksamensperioden min, og siste eksamen er 15. desember. Dermed kan jeg ikke love dere noe maraton eller at det blir flere enn en del hver dag. Men jeg har store planer for jula da. Jeg skal se om DN og Justin er med på å speede opp historien, slik at julen deres blir samtidig som julen i historien - hva tenker dere om det? 

 

"I see that." Hun tok et par skritt mot meg. "You did good. Thank you." Hun nådde meg akkurat i det hun sa det, så jeg la en arm rundt midja hennes. "Thank you," sa jeg forsiktig og kjente igjen at det gjorde vondt i brystet av å ha henne så nært. "I love you, DN." Hun så meg rett inn i øynene. Hun studerte dem noen sekunder før hun smilte forsiktig. "I love.." Jeg avbrøt henne. Leppene mine landet mykt på hennes, og den følelsen jeg hadde i brystet ble erstattet av elektriske spenninger som fløy rundt i hele kroppen. DN var og forble den aller fineste, flotteste og godeste jenta jeg noensinne hadde møtt. Og det beste var.. Hun var bare min!

 


 

DN's POV

 

Vi ble sittende ved spisebordet i over en time. Pannekakene var spist for lengst, men det var koselig å bare sitte der og snakke med hverandre. Justin var i utrolig godt humør i dag også, noe som definitivt smittet over på meg. Allikevel kunne jeg se at Justin var ganske så nervøs for intervjuet der han skulle fortelle verden om babyen, men det virket også som at han var en smule lettet. Jeg studerte Justin mens han snakket om noe Jaxon hadde gjort dagen før, og du kunne se gleden glitre i øynene hans mens han snakket. Han var en veldig, veldig stolt storebror og han ville gitt livet for Jaxon og Jazmyn uten å nøle. Det var vel også derfor jeg ikke stresset så veldig over denne graviditeten i utgangspunktet. Var det en ting som hadde vært sikkert fra dag en, så var det det at Justin kom aldri til å forlate hverken meg eller babyen. Når diskusjonen om vi skulle beholde babyen kom opp, så ble den slått ned like fort. Det var en selvfølge at babyen var etthundre prosent velkommen og ethundre prosen ønsket. 

 

image

 

Justin fullførte historien og så kjærlig på meg. "Are you ready to go?" Jeg smilte og pustet inn. "Yeah, we should probably get going," svarte jeg på utpust. Justin reiste seg og tok tallerkenen sin. Jeg reiste meg og tok tak i tallerkenen min, da Justin sprintet tilbake. "No, I got it. You just relax," sa han og smilte til meg. "Thank you," svarte jeg takknemlig tilbake før jeg satte meg ned og dro opp telefonen. Flyet kom til å lande hvert øyeblikk nå, og det tok nesten en halvtime å kjøre til flyplassen. Justin satte oppvasken inn i oppvaskemaskinen, tørket av noen benker og ryddet resten av tingene av bordet. "I'll just go change, and then we can go," sa Justin i forbifarten og forsvant opp på badet. Jeg reiste meg rolig fra stolen og gikk ut i gangen for å finne fram skoene mine. 

 

Et par lange, svarte støvletter dro jeg med meg bort til sofaen og så satte jeg meg ned. Jeg bøyde meg over magen og prøvde å dra skoen oppover, men jeg fikk den ikke på foten en gang. Begge føttene mine var en smule hovne, men jeg visste jo at disse støvlettene passet. De måtte jo passe. Jeg sleit litt med å i det hele tatt få de på foten og uansett hvor hardt jeg prøvde så klarte jeg ikke å dra de oppover. Jeg hørte skritt ovenifra og jeg snudde meg mot trappa. Justin kom til syne med håret sitt fikset, svart skinnbukse, Supras, en svart topp og en beige jakke. Jeg så at han hadde en svart caps i hånda, men jeg tvilte på at han kom til å ta den på nå som han hadde ordnet håret. Kjekk var han uansett!

 


 

Jeg prøvde skoene enda en gang, og jeg fikk til å presse den ene foten ned i skoen. Justin kom bortover til meg og smilte. "You ready to go?" spurte han med et smil og det så ut som at han var klar for å springe ut døra. Jeg så uskyldig opp på han. "Well, yeah.. But there's a problem," svarte jeg og kjente at kinnene mine ble varme. "What's the problem?" Øyenbrynene til Justin rynket seg sammen i bekymring. "Well.." Jeg sukket og så ned på skoene mine. "I'm fat." Justin begynte å le når han skjønte at jeg ikke fikk på meg skoene. "You're not fat, baby. You're pregnant," svarte han med en sånn ironi og sarkasme i stemmen som gjorde at tårene presset på bak øynene mine. "I can't even get my shoes on, Justin," svarte jeg skarpt, men Justin bare lo. "You're carrying a baby," statuerte han fort før han bøyde seg ned og hjalp meg med skoene. "Of course you can't get your shoes on. The baby is in the way." Justin ordnet skoene ferdig før han så opp på meg. Jeg hadde noen tårer i øynene mine, men de hadde enda ikke begynt å trille. "You look absolutely gorgeous." Øynene hans glitret igjen. Jeg smilte. "And I love you." Han lente seg opp og plantet et kyss på leppene mine før han hjalp meg opp fra sofaen. "Thank you," svarte jeg med babystemme og følte meg ganske dum der jeg stod. Når man må ha hjelp til å få på seg skoene, ja.. Da er man i alle fall gravid nok, tenkte jeg i det Justin geleidet meg ut av huset og inn i bilen. 

 


 

Ahh, the cuteness overload! Hva synes dere?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeeer

02.12.2014 @ 18:05
Postat av:

mer

02.12.2014 @ 19:57
Postat av:

du kan ikke stoppe der !!!!!! meeer!!

02.12.2014 @ 20:00
Postat av:

Meeeet!! Jeg syntes det hadde vært koselig om de har jul samtidig som oss😃😃

02.12.2014 @ 20:00
Postat av:

Mer!!

02.12.2014 @ 20:44
Postat av: Isabel

åååååå, det hadde vært så utrolig koselig!!! Håper på at det blir sånn <3

02.12.2014 @ 21:57
Postat av: agnethe

Har ikke hatt tid til å lese denne delen pga jeg var oppslukt av outlander(beste serien på vialay)

Husk: Glemmer aldri bloggen. Men når kommer det noen nye nyeheter om justin? Noe nytt nå?

02.12.2014 @ 22:02
Postat av: S

aww <3 elsket denne delen <3

03.12.2014 @ 14:40

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45807981