hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
29.11.2014 / 13:38 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 9

Hey loves! Det var Thanksgiving på torsdag (noe jeg faktisk feirer), internettet falt ut i fem timer på torsdag, og jeg hadde noen oppgaver på skolen. Ja, og så må vi jo ikke glemme både skole og jobb i dag da.. Derfor ingen deler de to siste dagene - I'm deeply sorry! Nå kommer det i alle fall en, og så håper jeg det kommer en til før klokken 10 i kveld. Fingers crossed! ♥

 

Justin lo sånn forsiktig. "I wanted to give it to you guys when he or she was born. So when the doctor told us about how the baby wasn't developing like other babies, it broke my heart. And I became scared the song wouldn't be ready.. You know.." Justin pustet godt inn. "In case the baby came early." Enda en tåre trillet nedover kinnet mitt og jeg ante ikke hvordan jeg skulle håndtere dette. Jeg følte meg plutselig veldig egoistisk og jeg ville bare holde han for evig og alltid. "I didn't know.." Jeg så ned på magen igjen. "Don't be, baby. Please don't be sorry. I'm just sorry I haven't been honest with you. I'll be.. I promise I'll be here for you more." Jeg satte meg opp og Justin fulgte fort etter meg. Leppene hans landet på mine og lidenskapen var til å ta og føle på. Det var denne Justin jeg hadde savnet. 

 


 

En uke senere.

 

Justin's POV

 

DN var gått i dusjen slik at hun kunne gjøre seg klar for at foreldrene skulle komme på besøk. De skulle bare være her i et par dager, før de skulle reise videre til San Francisco og så videre til New York City. Denne ferien hadde de allerede begynt å planlegge rundt den tiden jeg dro til Norge for å være med å fortelle om graviditeten, men nå kunne de jo besøke DN i samme slengen. Planen var egentlig at DN og Camilla skulle være hjemme alene, men jeg visste at både DN og foreldrene hennes var veldig spent på å se hverandre igjen. Vi hadde til og med klart å planlegge det slik at foreldrene skulle få være med på The Ellen Show dagen etter, da jeg hadde et intervju for å fortelle om prosjektet med Cody Simpson og det var også da vi skulle fortelle verden at DN var gravid. På den måten kunne jo foreldrene til DN være her for henne den første dagen, i tillegg til at DN faktisk kunne begynne å vise seg offentlig igjen. Denne lock-down-operasjonen vi hadde i forhold til DN begynte å bli slitsom både for meg og henne. Selv om hun skulle hvile over 90% av dagen, så måtte man da for Guds skyld kunne gå ut å spise middag en gang i blant.
 

Jeg pustet godt inn og begynte å lete fram ingredienser for å lage pannekaker til frokost. Det var jo enda et par timer til vi måtte kjøre, så en god og lang frokost var akkurat det DN og jeg fortjente. Jeg hadde jo faktisk holdt meg hjemme mye mer den siste uken, men den sangen gnegde noe fryktelig i bakhodet mitt. Jeg ante ikke hva jeg trodde var feil med den, men det var noe i alle fall. Jeg ristet på hodet og begynte å mikse ingrediensene. DN måtte jo være ferdig i dusjen om ikke så lenge.

 

DN's POV

 

Jeg gikk ut av dusjen og stilte meg foran speilet før jeg surret håret i en håndduk. Jeg betraktet ansiktet mitt. Det hadde ikke forandret seg så mye, kanskje litt rundere. Jeg hadde jo også lagt på meg litt over rompa, hofta og armene, men det var heller ikke den største forandringen. Det var vel slik det måtte være når man ble gravid i en alder av 17. Jeg pustet godt inn og prøvde å la være å tenke på hvordan livet mitt kom til å være forandret for alltid. Jeg hadde jo alltid sagt at jeg skulle bli ferdig med utdanningen min før jeg i det hele tatt begynte å tenke på barn. Så å si at dette var alt annet enn planlagt, var vel en en underdrivelse. Jeg la på meg litt lett sminke, før jeg fønet håret. Senere brukte jeg rettetangen til å lage enkle bølger i håret, før jeg dro igjennom håret med fingrene. Looken ble fin, men lett. Perfekt til en gravid 17åring, tenkte jeg med et lurt smil før jeg gikk ut på soverommet for å finne fram noen klær. Jeg valgte en svart gravidbukse (som da hadde strekk øverst), et par svarte støvletter, og en brun topp som gjorde at magen ikke vistes så altfor fryktelig. Over toppen tok jeg fram en svart cardigan som var lett å bruke som både hette og for å skjule magen. Jeg sprayet over brystet mitt med litt parfyme før jeg gikk ned i første etasje.

 

 

Justin's POV

 

Jeg hørte skritt og gikk fort ut i fra at det var DN som var ferdig i dusjen. Skrittene kom nærmere mens jeg flippet den siste pannekaka. "Look at you." Stemmen til DN var leken, men samtidig hadde den et hint av sarkasme. Jeg snudde meg rundt og skøyt henne et smil. Hun stod i dørkarmen og øynene glitret, smilet blomstret og hele hun glødet. "You're so beautiful, DN," halvt hvisket jeg. "Why thank you," svarte hun og så ned i gulvet. Kinnene hennes ble litt ekstra rosa og jeg kjente jeg fikk vondt i brystet, så fin var hun. "I made pancakes." Jeg rev blikket vekk fra henne og pekte på stekepanna med stekespaden. "I see that." Hun tok et par skritt mot meg. "You did good. Thank you." Hun nådde meg akkurat i det hun sa det, så jeg la en arm rundt midja hennes. "Thank you," sa jeg forsiktig og kjente igjen at det gjorde vondt i brystet av å ha henne så nært. "I love you, DN." Hun så meg rett inn i øynene. Hun studerte dem noen sekunder før hun smilte forsiktig. "I love.." Jeg avbrøt henne. Leppene mine landet mykt på hennes, og den følelsen jeg hadde i brystet ble erstattet av elektriske spenninger som fløy rundt i hele kroppen. DN var og forble den aller fineste, flotteste og godeste jenta jeg noensinne hadde møtt. Og det beste var.. Hun var bare min!

 

 

 


 

Ntååå ♥ Jeg dør, dere er så søt!

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Isabel

Så utrolig søt del!!! <3 håper på ende en del i dag 😃

29.11.2014 @ 14:06
Postat av: Oda

Meeer

29.11.2014 @ 14:16
Postat av:

meeer!!

29.11.2014 @ 14:48
Postat av: Marita

Meeeeer! Er så gla for at du starte på igjen

29.11.2014 @ 16:07
Postat av:

Meeeeeeeer

29.11.2014 @ 18:55
Postat av:

Utrolig bra skrevet!!

Gleder meg skikkelig til fortsettelsen

30.11.2014 @ 10:43
Postat av:

Når kommer neste del?! er så spent<3 du er så flink

30.11.2014 @ 19:29
Postat av:

elsker historien! kan ikke dere ha en maraton snart?

30.11.2014 @ 21:30
Postat av:

Elsker denne historien !:)

02.12.2014 @ 09:27

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45806170