hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
25.11.2014 / 17:03 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 5

Hey loves! Lang del i dag, siden jeg sitter på jobb når dere leser dette. Jeg må sitte våken med en eksamensoppgave i natt (haha) så kjenner jeg meg selv rett så kommer det nok til å bli litt historieskriving som jeg poster i morgen ettermiddag. Enjoy ♥

 

"Yeah, so I told her she could barge in during your studio session," svarte jeg og smilte lurt. "You did not?" Ansiktet til Justin lyste opp. "I didn't, but I should've," smilte jeg. "Or you could've just called me or talked to me yourself?" Jeg så ned. "You always sleep, Justin." "Well, so do you, baby girl," svarte Justin med et lurt smil. "Speaking of.. I'm really tired," sa jeg og kjente at hodet mitt var ganske tomt. Øynene mine gjorde vondt. "I love you, baby." Justin dro meg inntil han og jeg la hodet på brystet hans. Just like old times.,

 


 

Justin's POV

 

Jeg våknet rolig og kjente at jeg fortsatt var trøtt. DN lå enda helt inntil meg og jeg kunne ikke la være å beundre de lange lokkene, det lille smilet og den roen hun hadde over seg. Jeg bevegde meg forsiktig i fra henne i håp om å ikke vekke henne. Jeg lurte også på hva klokka var - vi kunne vel ikke ha sovet til dagen etter, tenkte jeg i det jeg tok tak i telefonen og sjekket tiden. 01.43 AM. Ja, ikke sant. Det var jo midt i natta. Jeg vurderte noen sekunder om jeg skulle bare legge meg ned igjen eller om jeg skulle stå opp og dra tilbake til studioet. DN sukket i søvne og la seg på ryggen med en ene arma over hodet og den andre på magen. Jeg bevegde meg ut av senga og dro på meg en bukse og en t-skjorte. Jeg gikk bort til skapet og hentet en caps før jeg listet meg stille bort til DN sin side av sengen og kysset henne lett på hodet. Jeg dro med telefonen, en lader og Mac'en før jeg listet meg ut av soverommet, ned trappa og inn på badet. Jeg pusset tennene, dro en hånd igjennom håret og plasserte capsen på hodet. Jeg pustet godt inn før jeg sprang ut døra. 

 

DN's POV

 

Jeg hørte døra slamres igjen og jeg klarte ikke å la være å begynne å grine. Jeg klarte virkelig ikke å skjønne hva det var han styrte med. Hvorfor kunne han ikke bare høre på meg og være hjemme en dag i alle fall? De siste to månedene hadde vært tunge. Jeg forlot hjembyen min etter en måned sommerferie og flyttet inn hos Justin i begynnelsen av juli. Mamma og Pattie hadde diskutert det fram og tilbake opptil flere ganger i forhold til hva vi skulle gjøre, men alle ble til slutt enige om at det var best at vi var sammen i Los Angeles og at barnet ble født i USA. På den måten fikk barnet både norsk, canadisk og amerikansk statsborgerskap, og Justin og jeg kunne være sammen om alle de forberedelsene som krevdes før barnet ble født. Jeg forbannet både mamma, pappa, Camilla, Pattie, Scooter, Jeremy, Allison, Alfredo.. Ja, alle. Jeg kunne fortsatt ikke fatte og begripe hvorfor dette var den beste avgjørelsen. Jeg sukket, tørket noen tårer og reiste meg fra senga. Jeg gikk ned i stua og fant ammeputa og dro den med meg tilbake til senga. Jeg la meg inntil den og sovnet ikke lenge etter. Heldigvis..

 Justin's POV

 

Jeg svingte inn til parkeringsplassen til studioet og hoppet ut av bilen nesten før den var stanset. Khalil og Lil Za skulle møte meg der, og de hadde plukket opp Poo Bear på veien. Produsentene av sangen jeg jobbet med skulle også komme så fort de kunne, og jeg kjente at jeg var klar for å bli ferdig med sangen. Det var nå jeg visste nøyaktig hvordan jeg ville at den skulle være. Jeg låste meg inn, svingte inn døra til studioet og slo på lysene. Jeg pustet lettet ut og slo på alt utstyret. Jeg fant fram notatblokka og skrev ned linjene jeg hadde i hodet. Jeg nynnet en melodi og spilte inn nynninga slik at jeg plutselig ikke glemte det. Like etter kom de andre ramlende inn en etter en og en ny runde i studio var i gang. 

 

 

DN's POV

 

Alarmen på telefonen gikk av og jeg slo opp øynene. Jeg hadde vært halvveis våken nå i over en time, men jeg hadde ikke orket å hverken bevege meg, åpne øynene eller stå opp. Jeg dro telefonen til meg og sjekket klokka. 09.01 AM. Tre og en halv time til jeg skulle av gårde til en ny ultralyd, og hvis jeg skulle dømme stillheten i huset, så var Justin fortsatt ikke hjemme. Jeg skrev en kjapp melding til Justin, i håp om at han kom til å dukke opp denne gangen. "Morning, babe. The ultrasound is at Dr. Peter's at 12.30. Please be there. xo." Jeg rullet meg forsiktig på ryggen og så opp i taket. Jeg måtte dusje. Og kanskje prøve å gjøre noe med håret. Kanskje jeg skulle sminke meg for en gang skyld. Ta på meg en av de antrekkene Pattie og Selena hadde hjulpet meg med å kjøpe.

 

Jeg hadde ikke forlatt huset på nesten en uke og alt jeg vandret rundt i var joggebukse og store gensere eller t-skjorter, hvite, fluffy tøfler og håret i enten en hestehale eller i en stor dott på hodet. Det var ganske befriende egentlig, men jeg savnet jo å kunne tre på meg trange jeans og fine topper, krølle håret og sminke meg. Jeg savnet det å bare se normal ut for en gangs skyld. Jeg hadde ikke akkurat lagt på meg mer enn et toglass over ræva - herregud, jeg følte meg så feit. Selena hadde sagt at jeg faktisk ikke hadde lagt på meg så mye, men det var trist når jeg ikke passa den ene buksa jeg hadde nærmest bodd i når jeg fløy fram og tilbake til Justin. Den var ikke stram, men det var en sånn harembukse og jeg elsket den over alt på jord. Grå og svart, ikke for stram, ikke for løs og man kunne style den veldig fint eller veldig sløvt. Den var perfekt. Jeg ristet på hodet og bestemte meg for at jeg i alle fall måtte se bra ut i dag, om ikke annet. Jeg reiste meg fra senga og gikk inn på badet. It's go-time.

 

 

Justin's POV

 

Vi hørte igjennom sangen for i alle fall hundrede gang. Det var noe som ikke stemte, men jeg klarte ikke å sette fingeren på det. Sangen kom til en slutt og jeg så bort på Khalil og Lil Za. "You hear it too, don't you?" spurte jeg. "I don't hear a thing, Justin. It sounds perfect," svarte Poo Bear og jeg snudde hodet mitt mot han. "No, there's something missing, and I just can't seem to put my finger on it," svarte jeg, halvveis irritert. "Maybe you should go home and listen to it after some sleep, some food and a shower?" Khalil sin stemme var sliten og jeg skjønte han. Jeg var helt overkokt selv, men jeg var nødt til å bli ferdig med denne sangen. "Yeah, I probably should," sukket jeg og dro fram telefonen. En melding fra DN og en fra mamma. "Play it again, please," sa jeg uten å ta øynene fra telefonen. Jeg sveipet den åpen og leste den fra mamma først. "Call me after the ultrasound. I love you." Jeg fikk et forvirret uttrykk i ansiktet. Ultralyd? Jeg gikk inn på meldingen til DN. "Morning, babe. The ultrasound is at Dr. Peter's at 12.30. Please be there. xo." leste jeg og kjente en klump forme seg i magen. Jeg sjekket tiden på telefonen. 12.11. SHIT! Jeg reiste meg fra stolen og så på de andre. "I gotta go. Shit. I have to go," sa jeg stresset, men jeg klarte ikke å røre meg. "What's going on?" Lil Za reiste seg fra sofaen. "DN has an ultrasound in like 20 minutes," svarte jeg fort. "Then, shit you have to go," svarte Lil Za rolig, men med en ironisk tone i stemmen. "Send the file to me and I'll see you guys tomorrow," sa jeg og dro Mac'en med meg i en fart og sprang ut døra. Jeg la telefonen inntil øret etter at jeg hadde klikket ring på telefonen. Hun måtte svare.

 


 

Hva er det som egentlig skjer med Justin? 

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Justin Drew Bieber! Du kan ikke holde på med dette lenger!

Mere

25.11.2014 @ 17:10
Postat av: Elina

Åå, så spennende! Mer mer mer! 💖

25.11.2014 @ 17:34
Postat av: Mari

Åå det er så spennende! Elsker sesong 2 allerede, og gleder meg til nye deler💗 du er utrolig flink!

25.11.2014 @ 17:39
Postat av: Isabel

Kanskje justin bieber er redd? Ikke at han ikke vil ha barnet lenger, men er redd for om han blir en god far.

Gleder meg til ny del <3

25.11.2014 @ 17:46
Postat av: Meg :)

hva skjer med han:s meeeer? <3 elsker dinna historien

25.11.2014 @ 17:49
Postat av:

Meeeer :D

25.11.2014 @ 18:16
Postat av: Eli

Meeeeer!

25.11.2014 @ 18:38
Postat av: Camilla

Meeer

25.11.2014 @ 18:40
Postat av:

Meeeeeer!! Kan vi få to deler i morgen?<3<3<3<3

25.11.2014 @ 19:06
Postat av:

meeer!!

25.11.2014 @ 20:25
Postat av:

Meeeeeeer

25.11.2014 @ 21:42
Postat av: Pia

Hvor er del 4? Ble litt forvirra fra del til del

25.11.2014 @ 23:07
Postat av: JDBNORWAY

Pia: Del 4 ligger på bloggen altså! Det er bare det at to deler handler om soving, hahah :P

25.11.2014 @ 23:58
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45794012