hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
24.11.2014 / 18:22 / Historie: The Impossible

2: The Impossible - Del 2

Hey loves! Jeg er faktisk syk i dag og ikke i form i det hele tatt. Dermed kan jeg ikke love mange deler i dag - selv om jeg sa at det kom til å bli et mini-maraton eller maraton i dag. Jeg håper det går bra! Vi er jo i gang uansett. Enjoy ♥

 

Jeg var beordret hvile, så jeg gjorde ikke annet enn å ligge i sengen eller ligge i sofaen. Den lungebetennelsen jeg hadde påført meg selv på mirakuløst vis hadde ikke gjort saken noe bedre, men det var vel bare å stå i det. Alene. Fordi Justin hadde for en måned siden basically flyttet inn i studioet. Og jeg så han nesten aldri i disse dagene. Mamma skulle heldigvis komme i neste uke, og da kom vel ting til å bli litt bedre. Hun skulle hjelpe meg med å gjøre alt klart. Ahh, jeg savnet familien min. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor Justin sitt hus hadde vært plassen som "alle" følte var best for meg å være i denne sommeren. Hadde jeg fått valgt annerledes, så hadde jeg heller vært hjemme i Norge. Der var det i alle fall folk..

 


 

DN's POV

 

Jeg lå på sofaen og så på gamle episoder av Grey's Anatomy da telefonen min ringte. Jeg sukket og dro telefonen fra sofabordet. Selena Gomez. Jeg smilte mens jeg sveipet over telefonen og la den inntil øret. "Hey girl," sa jeg muntert. "Hey sweety," svarte hun like glad tilbake. "I'm outside. And I brought food." Jeg smilte og snudde hodet mitt mot døra. "I'll be right out," sa jeg og startet prosessen med å mote meg opp for å gå bort til døra. "Okay," svarte hun og la på. Jeg dro pleddet bort fra kroppen, sukket og vurderte i noen sekunder hvordan jeg skulle komme meg opp av sofaen. Jeg var ikke så stor enda, men jeg følte at enhver bevegelse var en anstrengelse. Jeg klarte å reise meg til slutt og vagge meg bort til døra. Jeg låste den opp og åpnet den, men stilte meg bak den slik at ingen kunne se meg om de overvåket døra. "There you are." Selena smilte bredt og tok et par steg inn i. Jeg lukket døra mens jeg smilte. "Wow, you look huge," sa Selena og lo litt mens hun tok av seg jakka og skoene. "I feel huge and disgusting. I haven't showered today," sa jeg og gav henne et skjevt smil. "You look great. And like I said, I brought food," svarte hun og holdt opp en pose. 

 

Vi gikk inn på kjøkkenet og satte oss ned for å spise. Selena fortalte om alt hun hadde gjort den helgen, og jeg smilte og nikket og fulgte med. Noen ganger kjente jeg at jeg var en smule misunnelig på Selena. Hun var alltid så glad og hun hadde så mange ting gående for seg. Musikk, filmer, møter og prosjekter, og hun var bare noen år eldre enn meg. Og her satt jo jeg da.. Gravid, enda ikke ferdig med videregående, i et fremmed land og med en kjæreste som plutselig bare sjekket mentalt ut. Vi spiste ferdig og Selena ryddet opp etter oss, før vi gikk inn i stua og satte oss i sofaen. "So girlfriend, how are things with Justin?" Hun var bekymret. Jeg kunne høre det både i stemmen og lese det i ansiktet hennes. "Well, you know.. He's still in the studio and when he comes home, he goes straight to bed. He wakes up, showers and disappear. Rinse and repeat," svarte jeg og prøvde å unngå øyekontakt. "I don't know what to do about it, and I'm tired all the time. I'm a human incubator and I'm carrying his child and he's not even here to support me. I just.. I just don't know what to do anymore." Selena la en trøstende hånd på skulderen min, og begge lot stillheten ta over stua. 

 "DN, I know Justin and there's always a reason why he acts the way he acts. And as much as i hate it, Justin really finds inspiration when something important is going on. I mean, you should talk to him or something," sa hun rolig, men jeg kunne samtidig høre hvor rådvill hun var. "I've tried to talk to him, but he just.. I don't know what he's doing or what he is thinking and what he is feeling. I know he loves me, but I don't have the energy to deal with it. I'm sleeping all the time, and I'm starting to feel like I'm McDreamy's daughter or sister or mistress or something," sa jeg og lo litt. "Grey's Anatomy reruns again?" Selena så lurt på meg. "I've seen all the season twice or three times this summer," lo jeg. "Well, it's a great way to make time pass. I know I would love me some McSteamy," nikket Selena og vi begge brøt ut i latter. "Don't they both live in LA somewhere? We should totally stalk them or something," foreslo jeg med et gigantisk smil. "Yeah, totally," svarte Selena. "Do you want me to talk to him?" Jeg smilte hurt. "To McDreamy?" Selena lo. "Noo, to Justin?!" Jeg tenkte over det, men ristet fort på hodet. "No, I need to talk to him myself. I'll do it after I sleep for a few hours," svarte jeg og smilte lurt. "Yeah. I better go. I'm meeting with my mom," svarte Selena og gjorde seg klar til å reise seg. "Thank you, Selena," svarte jeg og så henne rett inn i øynene. "Thank you for just.. Being there for me," svarte jeg og kjente tårene presse på. "Anytime, sweety," svarte hun og gav meg en klem. 

 


 

Mer?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Isabel

Håper på mer i dag!!! Utrolig spennende... Hva skjer med Justin????? :O

24.11.2014 @ 18:40
Postat av:

Mere

24.11.2014 @ 18:41
Postat av: Meg :)

awww! selena er såå søt

24.11.2014 @ 18:50
Postat av:

meeer

24.11.2014 @ 18:51
Postat av: Eli

Mer! 👌

24.11.2014 @ 18:53
Postat av: Ine Lovise

Meeer

24.11.2014 @ 19:02
Postat av: Malene

mer!

24.11.2014 @ 19:21

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45791576