hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
19.11.2014 / 23:52 / Historie: The Impossible

The Impossible - Sesong 2?! Hva skjer?

Hey loves!

 

Så som dere kan se at Rano skriver, så tar alle seg en pause - og det inkluderer vel meg også. MEN jeg har lovt at vi skulle starte opp sesong to av The Impossible, så jeg skal holde det løftet. Jeg går inn i en periode hvor det er mye jobb og eksamen presser en del på - så jeg kan ikke love oppdateringer hver dag. Men jeg skal allikevel prøve å prioritere minst en del hver dag framover. Det vil si at jeg holder meg unna oppdateringene, men det vil også si at hvis dere har noen ønsker til innlegg på bloggen så skal jeg gladelig sette meg ned for å fikse det.

 

Så langt har jeg fått spørsmål på gode Wattpad-historier, gode historieblogger (så hvis du er en, så legg igjen en kommentar) og et om Pattie, Justin's mor. Hvis det er noe annet dere ønsker, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under og så skal jeg gjøre mitt ytterste for at disse kommer ut på bloggen!

 

Ellers så har jeg skjønt (både fra lesere her og andre som jeg snakker med om historien) at det virkelig var for tidlig for DN å bli gravid. Jeg vil gjerne forklare en ting til dere, sånn at kanskje halvparten av dere forstår det. Det var vel noe som jeg kanskje burde tatt opp når jeg svarte på spørsmål i et tidligere innlegg, men jeg fikk meg ikke helt til å skrive det. Anyways.. Nå som jeg jobber med denne boken jeg skriver, så blir jeg veldig investert i karakterene som er med. Det er nesten det som er hele poenget når man jobber med karakterbaserte bøker eller historier. Og i denne prosessen av å lage karakterer og skrive historier, så blir disse karakterene veldig ekte - ja, de lever inne i hodet mitt. Det er veldig vanskelig å forklare, men disse karakterene blir liksom egne mennesker med egne tanker og følelser og handlinger. Og det var vel det som skjedde i dette tilfellet.

 

 

Jeg var faktisk like overrasket over denne graviditeten som dere var. Jeg ga kanskje ikke inntrykk for det i det forrige innlegget, men hadde jeg bestemt hva Justin og DN skulle gjøre, så hadde de virkelig ikke blitt gravid. Men de bestemte det mer for meg, nettopp fordi de (i mitt hode - veldig viktig å poengtere) bestemte det helt selv. Det var noe som skjedde mellom de to og da kunne jeg ikke la være å skrive det ned. Noe annet ville være å gå mot deres historie - mot deg og Justin sin historie. Ting skjer sånn veldig plutselig og ting skjer veldig uforventet og det er nesten aldri slik man gjerne så for seg at ting skulle skje. Det er vel det som skjedde mellom Justin og DN, uten at jeg skal komme med min logiske tankegang og lage oppstyr - når de to bare har gjort noe som krever konsekvenser. Jeg mener.. Hadde jeg kunne bestemt alt karakterene mine skulle gjøre i min egen bok, så hadde det nok sett annerledes ut enn det faktisk gjør. Så ja.. Da vet dere det :)

 

Jeg håper uansett at dere gleder dere til sesong 2, uansett om dere så for dere graviditet eller ikke. Sesong 2 kommer til å bli annerledes skrevet enn sesong 1 (mest fordi jeg prøver ut en annen skrivemåte), men jeg tror uansett at det kommer til å bli både spennende og romantisk og koselig og morsomt! Let's do this - eller hva? Mandag 24. november blir det mini-maraton eller fullt maraton på historien "The Impossible" - sesong 2!

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Isabel

OMG!!! Kan nesten ikke vente <3 Gleder meg så utrolig mye!!!!!!

20.11.2014 @ 20:31
Postat av: Marie

Gleder meg!

21.11.2014 @ 15:55
Postat av: ....

hvem er dn?

03.12.2014 @ 20:38

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45776707