hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
12.11.2014 / 11:50 / Blogg

#HomeToMama

Hey loves!

 

Alle bak bloggen er veldig, veldig opptatte for tiden. Og jeg har en sånn maratonuke gående der jeg absolutt nesten ikke har tid til å sove. Jeg er i alle fall tilbake fra og med fredag/lørdag, og kanskje allerede i neste uke kan vi begynne med The Impossible igjen. Jeg kommer til å gi beskjed via Twitter/Facebook om når Sesong 2 av The Impossible kommer ut, så jeg anbefaler at dere følger oss på @JDBNorwayNews og liker Facebooksiden vår "JDBNorway.blogg.no" for det :) 

 

MEN over til det viktigste - Justin og Cody kom ut med den første sangen fra prosjektet de har jobbet med, og jeg begynte nesten å gråte når jeg hørte på den i morges. Jeg har rett og slett ikke ord for hvor utrolig perfekt denne sangen er. Alt fra stemmene til Justin og Cody til gitarspillingen til teksten til ja.. Alt. Den ble delt på Fahlo, men under ligger YouTube-videoen! Og jeg anbefaler at dere anbefaler den videre til alle. Ingen kommer til å tro at det er Justin og Cody som har laget denne. #MassiveHit

 

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Anonym

Hei, jeg bare lurt på om dere har noen gode justin bieber blogger, med mange historier? ville satt utrolig stor pris på det:-)

16.11.2014 @ 21:23

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45751779