hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
07.11.2014 / 16:31 / Blogg

Jelena - The Heart Want What It Wants?

God fredag, dere :)

 

Som Mia skrev i går, så har hun tatt en pause en liten stund nå og de andre jentene er veldig opptatte med skole og jobb og sånn. Jeg har tatt en pause denne uken på grunn av jobb, praksis, innleveringer og så ble jeg matforgiftet i går. Det har vært litt greit å få en pause, men jeg kommer tilbake sterkere i neste uke forhåpentligvis! 

 

Det har "heldigvis" ikke vært mange oppdateringer fra Justin sin side, da han har vært på en eller annen religiøs reise sammen med Judah Smith og pastor Carl Lentz. Justin er foreløpig i New York City igjen, og vi vet egentlig ikke hva han gjør der enda. Men det var noen som lurte på om vi kunne snakke om Jelena og den nye musikkvideoen til Selena Gomez, så da tenkte jeg å "trekke meg ut av pausen" og skrive ned noen ord til dere. 

  

 

Regner med de fleste har fått med seg videoen? Den starter jo med at Selena snakker og man kan tydelig høre i stemmen hennes at hun gråter. I intervjuet med Ryan Seacrest så forteller hun at produksjonsteamet hadde tapet en mikrofon under et bord inne på et rom, og så hadde Selena gått inn der og snakket til seg selv i speilet. Noe av det hun sa passet perfekt inn i videoen og det var derfor de valgte å ta det med. Selve musikkvidoen er en blanding av at Selena synger inn i kameraet med tårer i øynene og scener der hun og en gutt i videoen er på en fest og når de er hjemme. Selve videoen, i min mening, er noe av det fineste jeg har sett på lenge. Den er så ekte og så sårbar, og den viser jo Selena sin side av alt det som har skjedd mellom henne og Justin. Ja, for sangen er jo om Justin Bieber. Det var det vel ingen som tvilte på?!

 

Det er i alle fall viktig å poengtere at videoen ble spilt inn for over et år siden, og da kan jeg tenke meg at det var rundt den tiden når Justin gav ut Journals. Videoen og sangen skulle også komme ut på tre forskjellige tidspunkt, men forandringer i livet til Selena gjorde sånn at de måtte utsette det. 

 

 

I intervjuet over fra "On Air With Ryan Seacrest" så snakker Selena om forholdet hennes med Justin Bieber. Hun sier blant annet at det hun tror som er det største problemet som hun har hatt og som Justin har hatt er spørsmålet om identitet. Selena prøvde å finne ut hva hun gjorde og hva det var hun holdt på med, og det kan man vel si at Justin også har gjort. Selena fortsetter med å fortelle at det hele tiden skjedde forandringer både professjonelt og privat for hennes del, og at både hun og Justin tok noen valg som ikke var de smarteste eller de beste. Men hun føler at de to gikk igjennom den forandringen for at de to skulle bli bedre versjon av seg selv.

 

Selena sier også at Justin har sett videoen og hørt sangen, og Justin mente sangen var nydelig. Hun innrømmer at det kanskje var vanskelig for han først, og at han var ganske sjalu på den gutten i videoen. Musikk er jo en form for å uttrykke seg selv, og Justin gav jo ut nesten et helt album som var ganske følsomt og sårbart, og helt ulikt det han hadde gitt ut før. Det sies jo at musikk er også den uttrykksformen som kan forklare mange av de følelsene man selv sitter med. Jeg kan tenke meg at mange av dere bytter ut sanger på spillelista deres på spotify eller på iTunes, fordi humøret forandrer seg eller man opplever noe nytt som krever en ny måte å forklare følelsene deres på. Og det er på mange måter det Selena gjør med denne sangen. Den er ærlig og forklarer hva hun har gått igjennom, men den kan lett overføres til andre mennesker som har gått igjennom noe av det samme eller går igjennom det akkurat nå.

 

I begynnelsen av videoen så hører man Selena snakke og da sier hun: "Når jeg var på scenen og tenkte på [Justin Bieber]. Jeg kjenner han og jeg kjenner hjertet hans, og jeg vet hva han ikke ville gjort for å såre meg. Men jeg skjønte ikke at jeg følte meg så trygg på meg selv og så bra om meg selv og at det kunne bli fullstendig knust av en ting, av noe så dumt. Men så fikk han meg til å føle meg gal (eller dum) og få meg til å føle at det er min feil. Jeg hadde det vondt.." Denne dialogen varte egentlig i 5 minutter, men vi får bare høre sekunder og Selena sier at resten ikke finnes lengre nå. Videoen i seg selv reflekterer også det hun selv følte og tenkte på den tiden. Alt hun så var svart og hvitt, og hun klarte ikke å få kontroll på det hun tenkte og følte. Og jeg tror at i mange forhold så er det sånn, nettopp fordi logikken (hjernen) blir lagt lokk på og hjertet får en større motstandskraft. Man klarer ikke å tenke rasjonelt eller normalt fordi kjærligheten er så sterk og da er det vanskelig å skjønne hva det egentlig er som foregår. "The heart wants what it wants", rett og slett. Og det er faktisk sånn i alt for mange situasjoner.

 Når Ryan da spør Selena om hvordan det er mellom dem nå, så sier Selena: "Jeg støtter han. Og jeg tror jeg alltid kommer til å gjøre det. Jeg er lei meg når han er lei seg, jeg er glad når han er glad. Jeg vil ikke at noe fælt skal skje med han. Det sårer meg. Men det er alt." Jeg tror man med rimelig stor sikkerhet kan tolke dette som at Justin og Selena ikke lengre er en ting, og spesielt siden Selena uttrykker at det er et lukket kapittel og hun er klar for å begynne på et nytt. Jeg får daglig (!!) spørsmål om dette temaet og jeg svarer omtrent det samme hver eneste gang: "Jeg vet ikke hva som skjer mellom Selena og Justin. Det er kun de som vet det og jeg velger å la det forbli sånn." Og det er vel nettopp fordi jeg vet nøyaktig hvor vanskelig og hvor sårt og hvor vondt det kan være å ville få ting til å fungere. Og at uansett hvor hardt man prøver og uansett hvor mye man vil, så går det av og til bare ikke. Logikken, hjernen og den rasjonelle delen av deg tar deg alltid igjen, og man må ta mange vanskelige valg. Jeg tror helt ærlig at grunnen til at Justin og Selena har vært så mye opp og ned og fram og tilbake de siste to årene er nettopp fordi de er ufattelig glad i hverandre og de bryr seg om hverandre. De kjenner hverandre på en sånn måte som vi ikke forstår eller vet om, og det er det som gjør at de to fortsatt snakker sammen. Det er et bånd og en tilknytning som man kanskje kun forstår om man har opplevd det selv eller får informasjonen rett fra kilden. Og det er en sår situasjon og det er vanskelig å se alle sidene mens man står midt opp i det. Og jeg tror at denne videoen er et klart bevis på akkurat det.

 

Justin har jo i det siste året tatt en del dårlige valg, og han har måtte takle en del konsekvenser for det han har gjort. Han som alle andre mennesker må igjennom det og det er helt greit, fordi det er menneskelig å gjøre feil. Jeg tror at Justin har hatt det like tungt som Selena i forhold til det som skjer og har skjedd mellom de to, og jeg tror at både Selena og Justin har hatt vanskeligheter med å se alle sider med forholdet som de to hadde/har. Jeg tror også at dette forholdet har gjort både Selena og Justin til sterkere mennesker og at uansett hva som skjer i framtiden, så kommer de til å ha et spesielt forhold. Om de kommer til å bli sammen igjen, jeg vet ikke. Men jeg mener at "if it's meant to be, it will be." Så lenge Justin har det bra og er lykkelig, så er det faktisk det som betyr noe.

 


Skriv gjerne deres tanker rundt videoen og dette med Jelena i kommentarfeltet. Jeg lover å være aktiv der og svare på spørsmål eller kommentarer i løpet av dagen. Ha en god helg ♥

 

Innlegg av Christine Selnes.


Postat av: ..

tusen takk for at du skrev dette innlegget som et svar på min kommentar, du er en engel :)

Jeg synes selv det er en vakker video og sang, og ønsker det beste for både Justin og Selena

07.11.2014 @ 20:27
Postat av: JDBNORWAY

..: Det skulle virkelig bare mangle :) Takk for spørsmålet!

07.11.2014 @ 20:57
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av:

Vet dere noe om hvor moren av justin er fortiden? har ikke vært mye fokus på henne på lenge

11.11.2014 @ 21:24
Postat av: Emma

Skal Justin på American Music Awards søndag 23 november?

22.11.2014 @ 16:52
Postat av: JDBNORWAY

Emma: Godt spørsmål! Jeg aner ikke.. Jeg vet at Selena skal, men det er ingen som har sagt at Justin skal enda - så jeg vet rett og slett ikke! Krysser fingrene?!

23.11.2014 @ 13:44
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45734615