hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
06.11.2014 / 17:08 / Historie: The Impossible

The Impossible - Svar på spørsmål

Hey loves!

 

Dette innlegget ble kanskje litt lengre enn planlagt, men jeg håper Impossible-leserne leser igjennom det og skriver ned tankene deres i kommentarfeltet :) Blir veldig greit når jeg skal skrive på den nye sesongen!!

 

Først av alt, TUSEN takk for alle kommentarene på de fire siste delene av The Impossible. Det var kjempekoselig å komme hjem og sette seg ned og lese kommentarene, og se reaksjonene til dere på de siste delene. Jeg var nemlig veldig usikker på om det var for tidlig, men etter en laaaaang diskusjon med en venn av meg så fant vi ut at det var like greit. Det så jo ut som at mange av dere var veldig fornøyde og jeg kjenner selv at jeg gleder meg til å sette meg ned å skrive på den nye sesongen. 

 

 

Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - jeg leser hver eneste kommentar og jeg setter veldig stor pris på BÅDE ris og ros! Jeg prøver også å forme historien etter hva det kommenteres. Noen ganger går det ikke, andre ganger fungerer det veldig bra. Derfor jeg også oppfordrer dere til å skrive ned tankene deres om de forskjellige delene i kommentarfeltet. Så kanskje en baby så tidlig ikke var ideelt for mange, men det var litt fordi dere ønsket at historien skulle fortsette inn i det evige og at livet etter babyen var viktig å få fram. Men så var det jo det med hvordan denne babyen ble til. Som en av dere nevnte så er disse scenene noe som selger (og jeg er enig), men jeg har med vilje valgt å ikke utdype de i detalj. Og da er det sikkert mange som lurer på hvorfor og hvordan og når.

 

Hvorfor ingen baby-making-scenes?

 

I historien finnes det minst to ganger jeg har lagt opp til "love-scenes" og jeg valgte å ikke skrive det i detalj fordi jeg ikke vet hvor unge lesere jeg har. Jeg la opp til det, men resten måtte nesten fantasien deres ta seg hånd om. Jeg tar derimot i mot kritikken og innrømmer at jeg kanskje var for vag, og det lover jeg at jeg skal fikse til neste sesong! 

 

Hvordan og når?

 

Scenen under er fra del 64 når babyen "liksom kom til". Den svarer på hvordan og når!

 

 "Will you please do me the honor of just being my girlfriend?" Jeg ristet på hodet med et stort smil om munnen. Jeg så på han og han smilte også, håp i øyenene hans. "I thought you'd never ask," sa jeg gråtkvalt. "I love you too, Justin." Han lente seg inntil meg og kysset meg med så mye lidenskap at det føltes ut som at brystet mitt skulle sprenges av glede. Det varte i noen sekunder før han trakk seg tilbake, tok smykket ut av esken og gjorde tegn til at jeg skulle snu meg. Han plasserte smykket rundt halsen min, og så spant han meg tilbake til han igjen før han krasjet leppene sine i mine. Vi bevegde oss sakte men sikkert bort til sengen. Vi holdt på å snuble i kjolen et par ganger, så den ble fort revet av. Dressjakken og skjorta til Justin ble revet av før kjolen, og før vi visste ordet av det lå vi på sengen."

 

Ja, veldig romantisk og i det hele tatt! Noen av dere reagerte jo på at delen etter dette ikke var skrevet ut, og da forklarte jeg også at det måtte fantasien deres ta seg av! Jeg håper allikevel at disse ikke blir helt avgjørende for om dere liker historien eller ikke, og jeg har også sagt tidligere at jeg skal lage et innlegg med Wattpad-historier, så det skal jeg få se å få gjort asap!

 

Så ja, jeg håper dere fortsetter å lese i sesong 2! Og jeg må bare takke igjen for alle kommentarene dere har lagt igjen - BÅDE ris og ros :)

 


 

Har dere noen flere spørsmål eller ønsker til happenings i sesong 2, så kan dere legge dem igjen i kommentarfeltet :) Jeg svarer mer enn gjerne!

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Isabel

Skjønner godt at enkelte personer blir litt forvirret når det ikke er med sex-scene, også er ¨DN¨blitt gravid. Også er jeg enig i at det selger jo historien godt og ha med litt dirty-detaljer. Men jeg skjønner også veldig godt at du ikke tok det med da du ikke visste hvor unge leser du har.

Også er det utrolig dumt visst enkelte personer synest historien ikke var like bra med en sex-scene i. Det skal ikke ha noen ting og si!!!!!! Jeg tror denne historien hadde vært like bra med som uten.

Det som gjør denne historien så unik er at den er så utrolig gjennomført <3 Noe ingen andre historier har vært (der det til og med har vært sex-scener med).

Jeg gleder meg til sesong to heeeeeeeelt enormt (med eller uten sex-scener i ;) <3)

Du er helt rå, fortsett slik du har gjort!!!!!!! <3

06.11.2014 @ 17:25
Postat av: ..

kan dere lage et innlegg om Jelena? om hennes nye sang og analysere mer rundt det der, og se hva andre tenker rundt dette temaet? Hva som skjer og hva kunne ha hendt.

06.11.2014 @ 18:48
Postat av: Meg :)

jeg håper Justin ikke vil ha babyen alikavell og DN reiser tilbake til Norge og får en baby der. Justin får tenkt seg NØYE om og vil til slutt se babyen alikavel, men DN lar han ikke fordi han aldri støttet henne og var der for henne. Jeg tror dette vil føre til drama og spenning hele tiden :) bare et tips. Jeg gleder meg syyyyykt masse til ses 2. Klarer ikke å vente

06.11.2014 @ 19:14
Postat av: JDBNORWAY

Meg: Supert! Jeg skriver det ned :D

06.11.2014 @ 19:37
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: JDBNORWAY

Isabel: Tusen hjertelig takk, Isabel! Kommentarene dine lyser opp dagen min og jeg er så takknemlig for at du leser historien min <3

06.11.2014 @ 19:38
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Isabel

Jeg håper IKKE at justin ikke vil beholde barnet. Det er alltid det som skjer i alle andre historier. Justin har jo selv uttalt at han vil bli en ung far og få mange barn. Så realistisk sett hadde nok justin valgt og beholde en baby om han hadde hatt muligheten nå :)

Håper du fortsetter der det slapp, med at begge ble utrolig glad for nyheten <3

06.11.2014 @ 20:17
Postat av: Elina

JEG ELSKER VIRKELIG HISTORIEN DIN! Som Isabel sa; dette er en av de beste historne jeg har lest <3 Heelt hekta, og gleder meg masse til neste sesong. Ikke for å mase men vet du noe om når sesong 2 vil komme? hehe :D

Stå på å skriv, du har skikkelig talent!

06.11.2014 @ 20:44
Postat av: JDBNORWAY

Elina: Tuuuusen takk, søte Elina <3 Sesong 2 kommer om 1-2 uker :) Må få skrevet ned en del deler og sånn :)

06.11.2014 @ 20:51
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: JDBNORWAY

..: YEP! Gjør det nå :) kommer ut i morgen!

06.11.2014 @ 21:11
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Agnethe

Srry. Vært opptatt hele uka. Men her det en liten kommentar fra meg.

Lite tips: Begge to blir usikre om de vil ha babyen eller ikke. Hennes venner finne det ut og snakker med rektor og foreldrene vil ha barnet vekk fordi de mener hun er for ung til barn, de synes hun burde vente til hun fylte 18. DN vil ha barnet . Til slutt ombestemmer de seg. Men Justin...

vil han ha barnet? Hmm...

ja, begge vil ha det etter en lang diskusjon og krangel.

06.11.2014 @ 22:50
Postat av:

Jeg håper at De ikke blir så mye krangling! Håper de Justin tar en vurdering med Scooter og moren sin, og kommer frem til en avgjørelse. Men justin kan ikke s at han ikke vil ha barnet for det er ikke realistisk.

09.11.2014 @ 10:21

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45723879