hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
03.11.2014 / 22:00 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 131 (SISTE DEL)

Hey loves! Da har vi kommet til siste del av sesong 1 av The Impossible - les informasjonen på bunnen og KOS dere med denne delen :)

 

"But what are we going to do if we're pregnant?" Jeg smilte, fordi han sa hvis vi var gravide. Ikke jeg og jeg alene, men at vi var det. "What?" spurte han med et smil. "You said 'if we're pregnant," sa jeg og smilte. "Well, you are carrying our baby," svarte han og så ned på området hvor mangen min var. "True. Well, I might not even be pregant after all, and I don't know what we'll do," sa jeg med en seriøs tone. "Well, we'll just have to wait until the morning. We'll just take it from there. It'll work itself out just like God intends," sa han og smilte. "Yeah," hvisket jeg og selv om jeg ville legge meg tett inntil han, så klarte jeg ikke å bevege meg mot han. Heldigvis tok Justin det neste steget. "Come here, baby," sa han og holdt opp dyna i mellom oss. Jeg sneglet meg bort til han og la hodet inntil brystet hans. Han la armene rundt meg og dro meg nærmere før han kysset meg på hodet. "Everything's going to be alright," hvisket han. Ikke lenge etter sovnet vi begge to.

 


 

Justin's POV

 

"How is it going in there?" Jeg satt på sengekanten og hørte nøye etter hva som skjedde inne på badet. Vi hadde våknet for rundt en halvtime siden, og vi brukte hele halvtimen på å diskutere hvordan vi skulle gjøre det her. Eller det var mer sånn at vi måtte oppmuntre hverandre til å faktisk tørre å bevege oss ut av sengen. Vi hadde bestemt oss for at vi til slutt bare måtte hoppe i det. Noen minutter senere hadde DN lest bruksanvisningen og tatt med seg graviditetstesten inn på badet. Hun hadde vært der inne i minst ti minutter og hun hadde skrudd på vasken. "Justin, I love you.. But I can't pee when you're outside listening," svarte hun halvveis ironisk. "I'm not listening.. I'm just nervous," svarte jeg raskt og sukket. "Yeah, I know. But shh," svarte hun raskt. Jeg visste ikke helt hva jeg håpet på. At det skulle stå "gravid" eller "ikke gravid". Jeg visste bare at jeg ville vite det. Jeg var nervøs og skremt og sjokkert - alt på en gang. Det var de mest nervepirrende minuttene i mitt liv. Og jeg ante ikke hva jeg skulle tenke om det hele. 

 

 

DN kom plutselig ut av badet og så på meg. "So?" spurte jeg og så på henne. "Well, it takes like three minutes before it says the result," svarte hun. "Okay," sa jeg og fulgte henne med øynene i det hun kom og satte seg ned ved siden av meg. "Are you okay?" spurte hun og la en hånd på ryggen min. Jeg så på henne. "Yeah.. Just.. This is.. You know, scary," svarte jeg. Hun la hodet på skuldra mi og jeg kysset henne i panna. "Are you okay?" hvisket jeg og hun løftet hodet og så på meg. "I don't know. This is nerve wrecking and I just.. I don't know how to feel about all of this, you know," svarte hun ærlig og studerte øynene mine. "Well, yeah. I get that," sa jeg. "I just never pictured being your girlfriend for just like a couple of months and sitting here waiting for a pregnancy test," sa hun og smilte svakt. Jeg lo litt. "Yeah, we probably should have been more careful," sa jeg og kjente at kinnene mine ble litt varme. "We probably should have," sa hun med et smil. 

 

 

"How many minutes are left?" spurte jeg og så ned på telefonen DN hadde i fanget. "Like half a minute," svarte hun og så på telefonen. "Are you ready for this?" spurte jeg og da la DN seg bak på senga. "I don't know what there is to be ready for," sa hun og jeg la meg ned ved siden av henne. Hun bevegde seg fort opp på brystkassa med hodet sitt og jeg strøyk henne på ryggen. "Can't we just lay here for like ever and pretend there isn't any pregnancy tests and people and you know for like a decade?" DN sin stemme var forsiktig, akkurat som at hun ikke ville ødelegge det øyeblikket vi hadde. "Well, in that bathroom right about now, is the answer to how our future is going to be," svarte jeg og smilte, men det så nok ikke DN. "Well, we haven't really talked about that though. Are we keeping the baby?" Jeg trengte ikke tenke på det svaret. "Of course," svarte jeg raskt og selvsikkert. Uansett hvor usikker jeg var i forhold til dette med denne graviditeten jeg ikke visste fantes en gang, så var jeg sikker på at hvis DN faktisk var gravid, så skulle vi selvfølgelig beholde det. Det var ikke noe som tilsa noe annet. Hvis vi hadde skapt et barn sammen, så skulle vi beholde det også. Uansett hvor vanskelig det kom til å være. "You ready?" spurte DN og stemmen skalv litt. Jeg nikket, men bevegde meg ikke. "We should probably check it you know," sa hun og dultet lett i brystkassa mi. Hun reiste seg sakte opp og så ned på meg. "Let's go," sa jeg og reiste meg opp fra senga. DN og jeg gikk sakte bort til baderomsdøra og til og med før jeg gikk inn, så visste jeg hvor den der lille framtids-sticken lå. "Are you ready for this?" DN stanset i døråpningen og vi begge så på sticken som lå på benken. Vi kunne ikke se resultatet herifra, men det gjorde den ikke mindre skremmende akkurat. "I think so," svarte jeg vemodig. DN tok noen forsiktige skritt bort til benken og jeg fulgte tett etter. DN tok opp sticken og så på den. Hun møtte øynene mine like etter og vi begge smilte til hverandre før vi så ned på sticken igjen. Gravid.

 Så da var det slutt på sesong 1, og jeg gleder meg allerede til sesong 2! Dere ønsket jo graviditet og i det hele tatt, og av en eller annen grunn kom så la jeg opp til det leeeenge før jeg planla det selv. Men nå er det jo baby på vei og Justin får det vel kanskje som han har tenkt på, ja - altså en Mrs. Bieber og bonus i en Bieber Junior. Tror dere det blir en jente eller en gutt? 

 

Ny sesong starter om ca. i løpet av 2-3 uker. Jeg må få tid til å skrive ned noen av de nye delene slik at vi kan kjøre maraton på begynnelsen :) Dere får fortløpende beskjed når historien starter igjen! Men jeg håper at dere likte sesong 1 og ris og ros mottas med STOR TAKK i kommentarfeltet!

 

Ha en nydelig mandagskveld <3

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Sunniva

Ææ dødsbra!!

03.11.2014 @ 22:07
Postat av:

Uæææææææ! Hun er gravid!! Jeg kan ikke vente til ses 2! Du er utrolig dyktig! Jeg lever meg inn i historien og alt er så realistisk! Denne historien er min favoritt!!!

03.11.2014 @ 22:08
Postat av: Lina

Det er litt teit synes jeg at hun er gravid og vi har ikke lest konkret at de har hatt sex. Synes det egentlig burde vært med siden hun nå er gravid!

03.11.2014 @ 22:09
Postat av:

Gleda meg til sesong 2!! Kjempe bra historie!!! ❤️❤️

03.11.2014 @ 22:17
Postat av: Isabel

Endelig er *DN* gravid!!!! Og for en avsluttning på sesong 1. Kan nesten ikke vente på sesong to, fordi jeg vet at det kommer til og være minst like bra om ikke bedre! Du er utrolig dyktig på historier, og dette er og blir den beste historien jeg noensinne har lest! <3

03.11.2014 @ 22:17
Postat av: Ine Lovise

Jeg gleder meg til sesong 2. Håper den blir like bra som sesong 1.

03.11.2014 @ 22:25
Postat av: Pia

Må si jeg er enig med Lina. Syns det blir litt for dumt å ikke ha med i historien at de har sex, spesielt nå siden hun er gravid.

Du skriver en sykt bra historie og gleder meg til sesong 2, men det å droppe å nevne det ødela litt. Sex selger og det kan hjelpe til å skape spennende hendelser/konflikter i historien.

Stå på! Historien er kjempe bra :)

03.11.2014 @ 23:17
Postat av: JDBNORWAY

Lina: Jeg skriver et innlegg om dette på onsdag, da jeg forstår poenget - men det er fullt mulig at de er gravid! :)

04.11.2014 @ 00:12
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: JDBNORWAY

Pia: Ja, som jeg skrev til Lina, så kan jeg skrive et innlegg om det på onsdag :) Jeg har ikke droppa å nevne det, men jeg har kanskje vært uklar og det beklager jeg virkelig :) Uansett, tusen takk for kjempefin tilbakemelding!

04.11.2014 @ 00:13
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: JDBNORWAY

Isabel: Aww, tusen takk søte du <3

04.11.2014 @ 00:13
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Agnethe

Fikk litt sjokk det med gravid! Gleder meg til sesong to

kan du skrive hva som har liksom skjedd?

04.11.2014 @ 06:59
Postat av: Lena

Sendt dere mail :-)

04.11.2014 @ 18:23
Postat av:

ÅÅÅ sesong en var så utrolig bra, og sesong 2 kommer helt sikkert til å bli like bra! Du er utrolig flink til å skrive!

04.11.2014 @ 18:41
Postat av: leser

Virket veldig som "en kjapp og lett utvei" som avslutning... Kom liksom så plutselig og passet liksom ikke helt inn

04.11.2014 @ 23:22
Postat av: Andrea H. Ludvigsen

KJEMPEBRAA!! Synes sesong 1 var KONGE, en kjempefin avslutning på den sesongen :) Jeg gleder meg sinnsykt mye til sesong 2 og at DN er gravid er veldig morsomt, håper det blir jente! Jeg liker historiene og lever meg skikkelig inn i det, som om det var meg selv! :) Det hadde vært kult! :P TUSEN TAKK for en hærlig sesong 1! Jeg ser frem til sesong 2 :)

05.11.2014 @ 23:50
Postat av: JDBNORWAY

Andrea H. Ludvigsen: TUSEN TAKK for denne superkoselige kommentaren, søte Andrea! Hyggelig å se at du gleder deg like mye som meg :)

06.11.2014 @ 12:48
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45720021