hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
02.11.2014 / 21:00 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 127

Hey loves! Nå er det faktisk ikke så mange deler igjen av sesongen. Jeg prøver å finne en plass å avslutte den på, men jeg visste liksom ikke helt hvordan! Her er i alle fall en ny del :)

 

"Well, yeah. I didn't really think of that. Could you do that though? You know reschedule?" "Sure," svarte jeg raskt. "Just a couple of phone calls and it's moved to next week or something." DN nikket og så seg rundt i rommet. "I'm really hungry, by the way," sa hun og møtte øynene mine igjen. "Order in or go out?" spurte jeg raskt og DN tenkte seg om. "I really love this outfit," sa hun og så ned på klærne sine. "So go out?" Jeg nikket smilende. "You look absolutely amazing in those clothes, babe," sa jeg og smilte lurt. "Thank you, Justin," svarte DN og smilte stolt før hun rev av dyna og reise seg ut av senga. "Let's go out for dinner then, Mr. Bieber," sa hun og smilte mens hun holdt den ene hånda ut til meg. "Let's do it.." svarte jeg og tenkte et halvt sekund før de neste ordene ramlet ut av munnen min. "I can't wait for the day I can call you Mrs. Bieber."

 

 


 

 

DN's POV

 

"Wait.. What did you say?" Jeg så forvirret på Justin, og jeg kunne se at han ble litt paff av det som ramlet ut av munnen hans. "Uh.. Yeah.. I sai.. Uhh.." Han lette i øynene mine med sine egne øyne for å finne svar. "I said that.. Uhh.. I said I can't wait for the day I can call you Mrs. Bieber," svarte han og så ned. Jeg tok et skritt bakover, men ikke fordi jeg ble redd, men fordi jeg ville gi han litt pusterom. "You can't wait for the day you get to call me Mrs. Bieber?" gjentok jeg for å være helt sikker på at jeg skjønte hva han sa. "Yeah, that's what I said," svarte han og møtte øynene mine igjen. Jeg begynte å smile. "Are you proposing to me?" spurte jeg lekent og gikk mot han. Jeg la armene rundt midja hans og så opp på han. "Pffft.. No," sa han og begynte å le. "If I were there would have been an orchestra or something in the background and we would have been on some tropical island somewhere," svarte han og så ned på meg. Tonen var seriøs og blikket var kjærlig. "So you're saying this could be forever?" spurte jeg, men kjente at selv om jeg ville at det skulle komme ut som selvsikkert, så kunne man skimte en del usikkerhet i det jeg spurte om. "Of course, DN. I know we haven't been together for so long, but I couldn't imagine my life without you," sa han mens han lente seg ned. Han tok tak i hodet mitt og la leppene sine forsiktig på mine. Jeg gjengjeldte kysset og kjente et virrvarr av sommerfugler og følelser fylle kroppen min. 

 "Maybe we should stay in after all?" hvisket jeg etter at Justin trakk seg rolig fra meg. "I thought you wanted to show off your outfit?" spurte Justin forvirret. "Well, yeah.." Justin la armene sine rundt midja mi. "I think we should go out somewhere, enjoy ourselves and just be normal-ish," svarte han og la hodet litt på skakke. Jeg nikket. "I just need to fix my make up a little and you know.. Girl stuff," svarte jeg til slutt før jeg trakk meg fra han. "Okay, I'll just change or something," ropte han etter meg og jeg gikk inn på badet. Jeg så meg selv i ansiktet og tok fram en q-tips og litt foundation. Jeg tok vekk litt av mascaraen som lå under øynene mine etter i stad og så la jeg litt foundation for å dekke over. Jeg fluffet håret mitt slik at det så ut som når jeg var hos Ellen og så tok jeg et par steg tilbake for å se over antrekket. Jeg kunne ikke tro at Maddy hadde gitt meg det, og jeg følte meg så utrolig fin i det. Jeg smilte til meg selv før jeg snudde og gikk ut av badet. Justin hadde tatt på seg en grå tettsittende genser og svart dongeribukse. Han hadde fikset håret litt fra i stad. Justin var den aller kjekkeste gutten jeg noensinne hadde sett. Og han var kjæresten min.

 

"Ready to go?" spurte Justin og smilte til meg. "Yeah, sure. I just need to check something first," sa jeg fort for å få Justin ut av soverommet. Jeg hadde fortrengt det egentlig hele dagen, men nå kjente jeg at magen vendte seg et par ganger. "Okay, I'll just go downstairs and get Hugo to meet us. Olive Garden sound okay?" spurte Justin like før han gikk ut døra. "Yeah, sure," svarte jeg med et smil og så at han forsvant ut av døra. Jeg gikk bort til koffereten min som lå i walk-in skapet til Justin. Jeg romsterte rundt og fant det jeg lette etter. Jeg hadde gjemt den i en mappe helt nederst i bagen, slik at ingen skulle se den. Jeg tok opp mappa og satte meg på huk ned på gulvet. Jeg visste det var tidlig, og når jeg hadde spurt Camilla om det, så hadde hun sagt at det var best å være på den sikre siden. Hun hadde selv vært på apoteket og kjøpt det til meg før jeg dro, og hun sa at jeg burde sjekke det så fort som overhodet mulig. Jeg åpnet mappa og tok ut forpakningen. Jeg pustet ut og tok ut innholdet. Jeg tok først opp bruksanvisningen og sjekket hvordan man skulle gjøre det. Hvorfor jeg fikk et sånt sterkt behov for å sjekke det nå, klarte jeg ikke å sette fingeren på. Jeg leste de første linjene, der de forklarte at for å få best resultat, så måtte jeg gjøre det på morgenen. Jeg ristet på hodet, pakket sammen alt inn i eska igjen og la det ned i mappa igjen. Mappa la jeg under en masse klær og så la jeg det under noen klær, før jeg reiste meg og gikk ut av rommet. Hodet fullt av tanker.

 

 

Jeg gikk ned trappa og kledde på meg skoene. Justin dukket opp fra kjøkkenet og smilte til meg. "Breathtaking," sa han og kysset meg lett på kinnet før han gikk bort til døra og holdt den åpen. "Madame," sa han med et lurt smil. "Thank you," svarte jeg like lurt tilbake og gikk ut døra. Det var litt kjølig, i og med at det fortsatt var februar, men jeg orka ikke å snu for å hente en jakke. Jeg gikk bort til garasjen. "Which car?" spurte jeg og pekte på de to som stod foran garasjen. "Range Rover," svarte han og gikk forbi meg for åpne bildøra. "Thank you," sa jeg og satte meg inn. Justin lukket døra og småjogget bort på andre siden og satte seg inn. "It's just like a ten minute drive," informerte han før han vridde nøkkelen om og motoren startet. Bilen rullet ut av innkjørselen og ut på veien. 

 


Okei.. So shit just got real.. Jeg prøver å avslutte skjønner dere, og jeg tror jeg fant ut hvordan nå - haha! 

 

Innlegg av Christine Selnes

 


Postat av:

meer

02.11.2014 @ 21:12
Postat av:

Meeeeeeeeer

02.11.2014 @ 21:24
Postat av:

Meeeer :D

02.11.2014 @ 21:35
Postat av:

Moooore

02.11.2014 @ 21:39
Postat av: Malene

mer

02.11.2014 @ 21:41
Postat av:

Meeeer!! Var det en gravidithets test?? hoho... Håper på mer i dag<3<3

02.11.2014 @ 21:46
Postat av: Eli

Meeer!

02.11.2014 @ 22:10
Postat av: Mari

mer mer mer!!!!!

02.11.2014 @ 22:23
Postat av: Ine Lovise

Meeeeeeer

02.11.2014 @ 22:41
Postat av:

hvaa? var det en graviditetstest? :O

02.11.2014 @ 22:51
Postat av:

Meeeer!:)

02.11.2014 @ 22:56
Postat av:

Du kan jo ikke avslutte, ka æ skal lese da??

02.11.2014 @ 23:51
Postat av: Isabel

Ååååå, nå skjer det ting her altså!!! :D

03.11.2014 @ 00:29

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45718288