hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
03.11.2014 / 10:51 / Blogg

Justin med fans på basketkampen

Heisann,

 

Justin er visst skikkelig på reisefot denne uken. Nå har han blitt observert i en kirke i Rhode Island, som da ligger litt nord for New York City. På oppdateringssiden så har Justin gått litt under radaren i helgen, og det har ikke skjedd så veldig mye. Det virker i alle fall som at Justin er på en eller annen religiøs ferd og da gjør det egentlig ingenting om han ikke er ute og blir tatt bilde av hele tiden.

 

Justin møtte noen fans etter basketkampen mellom Cleveland Cavaliers og New York Knicks på torsdags ettermiddag/kveld. Dagen etterpå eller samme kvelden dro han rett til Toronto og var sammen med familien. Det var veldig mye oppdateringer fra søndag til fredag, men vi vet jo at når Justin drar hjem til familien sin så er det lite paparazzibilder og møte med fans. Han liker jo å holde lav profil når han er hjemme. Men gladnyheten er jo at han alltid er på sosiale medier da!

 

Åh, ja.. Glemte jeg å nevne at Justin faktisk var på Snapchat storyen "#23 Returns Home"? Det første bildet er derifra og det var også en video der! Noen som fikk det med seg kanskje?

 

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45716698