hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
02.11.2014 / 15:30 / Blogg

Justin med fans i NYC

Heihei,

 

når Justin var å så på leiligheter i Soho, NYC, så var det noen heldige fans som fikk ta bilde sammen med Justin. 247paps var også tilstede og det ser ut som at det var de som tok bildene. To av paparazziene for 247paps fikk faktisk også ta bilde sammen med Justin, og som jeg har sagt tidligere så viser vel disse paparazziene mer respekt for Justin enn andre paparazzier for eksempel. Dere kan følge dem på instagram HER, hvis dere ikke allerede gjør det!

 

247paps fikk også en video av Justin og en fan der han fulgte henne på Shots. Justin hadde bedt henne (jenta i blått) over til bilen og sagt at han ville følge henne. Lucky girl!! På videoen ser dere også at disse paparazziene faktisk hjelper disse Belieberne med å få møte Justin - og det er noe de faktisk gjør hele tiden!

  

  

247papstv: I got to hang out with my brother from another mother @justinbieber #justinbieber I always appreciate you showing love to me and my team , keep doing your thang #weseeyou bro [...]

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45716470