hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
02.11.2014 / 13:30 / Blogg

Fans utenfor Knicks-kampen

Heihei dere,

 

det er søndag og vi er enda helt i starten av en ny måned! Justin tilbrakte helgen i Toronto, Canada sammen med Jeremy, Jaxon, Jazmyn, Johnny og Sammy. Nå ser det ut som at Justin har dratt til Washington, da han ble sett i en kirke der i går kveld. 

 

Denne uken har jo Justin vært på en aldri så liten ferietur, der han blant annet har vært en del i kirken og bare slappet av hos familien til Carl Lentz. Justin har vært på tre basketballkamper og han har møtt en del fans. Bildene under er fra når han kom ut av Knicks-kampen og ble omringet av skrikende Beliebers. Det var ingen som fikk bilde med Justin, men de aller fleste fikk bilde av Justin. Grunnen til at han ikke tok bilder med fansen var fordi de dyttet på hverandre og han, og når han prøvde å si i fra, så dyttet de bare enda mer. Dette er et klassisk eksempel på hvordan man ikke skal gjøre det. Senere på kvelden var det noen fans og noen paparazzier som fikk tatt bilde med han, og de kommer i et eget innlegg utpå dagen!

 

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45716419