hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
01.11.2014 / 19:30 / Blogg

Happy Halloween

.... En dag forseint!

 

Jeg er ikke noe superfan av Halloween, da jeg er dødelig redd for masker, haha! Og da mener jeg jo spesielt de der skumle maskene - og ikke den som Justin hadde på seg i går liksom. Maskene i mitt hode blir liksom så levende og jeg tror liksom at de skal komme etter meg og drepe meg. MEN nok om det, haha!

 

Halloween er jo veldig stort i USA og i Canada, og det virker som om det blir større og større for hvert år i Norge. Poenget er uansett at man skal kle seg ut og så ringe på døra til naboene og si "Trick or treat". Det vanlige er jo å dele ut godteri, selvfølgelig. Mange av husene i USA og Canada tar det skikkelig ut, og lager spøkelseshus og greier. Hvis dere noensinne har sett Halloween på en serie eller en film, så kan jeg garantere dere at det er slik i virkeligheten!

 

Justin har dratt til Toronto i Canada, og han har feiret Halloween sammen med familien sin. Justin var kledd ut som en Power Ranger og han så helt fantastisk ut i det antrekket (om jeg så får si det sjæl). Han var ute sammen med Jaxon og samlet inn godteri, før han, Jeremy, Johnny og Sammy dro ut på en Halloweenfest! Det så ut som at Justin koste seg kjempemasse!

 

 

justinbieber (via Instagram): *ingen tekst* 

johnny (via Shots): *ingen tekst* 

johnny (via Shots): @justinbieber and @sammy getting ready for a fun night #HappyHalloween 

justinbieber (via Shots): #HappyHalloween @jeremybieber @sammy @rebelo

 

 

johnny (via Shots): Heisenberg


 

justinbieber (via Shots): *ingen tekst* (SLETTET)

 


 

Gjorde du noe på Halloween i går?

 

Innlegg av Christine Selnes

 

 

     Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45714044