hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
01.11.2014 / 15:00 / Blogg

Shopping på Target

Heihei, dere!

 

Oppdateringene de siste dagene har vært ganske slow på vår side, så nå har jeg samlet alt sammen og dere får det i løpet av dagen/morgendagen :)

 

Justin var på Target i New Jersey på onsdag sammen med pastor Carl Lentz. Target er en sånn alt-mulig-butikk (kan minne litt om Coop Obs, kanskje) der varene er rimeligere enn andre plasser og kvaliteten er faktisk veldig bra. Jeg har noen ting fra Target selv, og er veldig fornøyd. Det er en sånn butikk man bare må innom når man er i USA. Den finnes egentlig overalt og butikkene er alltid gigantiske. Justin kjøpte en videospill der og så møtte han noen fans.

 Når Justin da skulle forlate Target ble han stoppet av flere fans når han satt i bilen. Justin tok ingen bilder med fansen som var utenfor butikken da Carl Lentz sannsynligvis var sammen med han, og Justin mente at det var viktig å vise respekt til Carl Lentz og hans familie. Og dermed ble det ingen bilder på fansen. MEN Justin sa også at hadde det vært alle andre plasser, så skulle Justin tatt seg tid til dem og han sa også "I love you" til de som stod der.

 

 

 

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45713596