hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
30.10.2014 / 15:57 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 121

Hey loves! Så koselig at dere alle hadde en eller annen teori på hvorfor du va så irritert. Jeg vet ikke om det kommer flere deler i dag. Jeg er i smådårlig form, men jeg håper at med en liten halvtime på øyet så skal jeg få skrevet minst en del til :) Enjoy ♥

 

Jeg reiste meg, tok i mot klærne og gikk inn å skfitet. "I don't know, Madelyn," sa jeg og dro litt i skjørtet mens jeg studerte speilbildet mitt. "You dressed?" "Yeah," svarte jeg og før jeg visste ordet av det var døra åpen og Madelyn strålte. "It's absolutely perfect, DN. You look amazing," sa hun og klappet et par ganger. "Now let's get your hair done, and you'll be ready," sa hun og dro meg ut av rommet og plasserte meg i stolen. "I'm thinking big natural curls. Your hair is so long and I think that will look absolutely amazing," sa hun og ventet på at jeg skulle godkjenne det. "Okay, I'll trust you," svarte jeg med et smil, og Madelyn satte i gang.

 


 

DN's POV

 

Ikke lenge etter var jeg klar. Jeg så meg selv en siste gang i speilet, dro opp telefonen og tok et bilde. Jeg aner ikke hvorfor jeg gjorde det, men denne looken her var helt fantastisk. Jeg tok litt forsiktig i håret, før jeg snudde meg og så takknemlig på Madelyn. "Thank you so much. This is amazing, Maddy," sa jeg og gav henne en klem. "No worries, sweetheart. I can't wait for Justin to see you," svarte hun ivrig. Jeg smilte og fulgte etter henne. Jeg synes det var en smule vanskelig å gå i de hælene som Madelyn hadde tvunget på meg, men jeg visste jo at dette gjorde looken ti ganger bedre. Vi gikk nedover en lang gang før vi svingte inn i en ny lang gang og så inn en dør. Justin stod og snakket med noen, og akkurat i det jeg kom inn snudde han seg. Han bet seg i underleppa og øynene målte meg opp og ned før han brøt ut i et gigantisk smil. "You look so beautiful, babe," hvisket han mens han kom bortover. Han lente seg inn og kysset meg på forsiktig på kinnet og la en hånd på korsryggen min. Jeg smilte når han sa det, men jeg kjente at det var sånn halvveis falskt. "Ey, Ellen. She's here," sa han høyt uten å bevege seg fra meg. 

 Ellen DeGeneres kom ut av et rom med et gigantisk smil om munnen. Hun hadde på seg en lysegrå dress og en hvit skjorte. Hun så helt fantastisk ut i virkeligheten. "Hey DN," sa hun med et smil og kom bort og gav meg en klem. "So nice to finally meet you," sa jeg og smilte. "I can't believe I finally have you here. I'm so happy you could come," svarte hun. "Well, when my mom asked me if I wanted to, I was like.. Hell yeah," lo jeg. "No way I would miss this opportunity!" "I'm so glad. Here. Let's get a picture together," sa hun og viste meg til en av de ufattelige mange hvite veggene med logoen hennes på. Jeg stilte meg opp sammen med henne, min arm bak hennes rygg og hennes arm på min. En mann med et stort gigantisk speilreflekskamera kom bort og knipset noen bilder. "Great. Let's get Justin in on it too," sa Ellen og vinket Justin over. Han stilte seg på andre siden av Ellen og noen flere bilder ble tatt. "So we have a surprise for you," sa hun og så forventningsfullt på meg før hun blinket med det ene øyet til Justin. "Justin here told me you're a big fan of me." Jeg nikket ivrig. "So I got you seats inside, so that you can watch the whole show and then just before you are to enter the stage, you'll just go backstage and then come out just like everyone else," forklarte hun. "Are you serious? Oh my god, that's like a dream come true. I.. This.. Thank you so much," svarte jeg og gav Ellen en klem. "It's our pleasure. I'm so excited to have you on our show," sa hun og smilte. 

 

Justin's POV

 

En halvtime senere var DN gått inn i studioet sammen med Madelyn. Jeg så på henne fra skjermen backstage og jeg kunne ikke å la være å smile. Uansett hvor irritert jeg hadde vært på henne tidligere den dagen, så boblet hjertet mitt nesten over når jeg så på henne. Hun var virkelig alt for meg og jeg kunne ikke få nok av å se på smilet hennes, øynene hennes og måten hun nervøst så seg rundt mens publikummet kom inn i studioet og fant plassene sine. Jeg satte meg ned i sofaen slik at jeg kunne se på showet, og Hugo kom å satte seg ved siden av meg. "So are you excited for her to be on the show?" spurte han men holdt fokuset på telefonen som han holdt i hendene sine. "Yeah, of course. I mean.. Just look at how happy she is right now," sa jeg og holdt opp en hånd mot skjermen. "Yeah," svarte Hugo og låste telefonen.

 

image

 

"Is everything okay between you two?" Jeg snudde hodet sakte mot Hugo og møtte øynene hans noen sekunder før jeg rev meg bort. "Yeah.. Sure," mumlet jeg. "I saw you in the backseat you know," pekta han ut. "I know. I just.. I don't really know what happened this morning. We had breakfast, showered, smiled and laughed and then.. She was upstairs for a really long time and I got annoyed because she was late and she was annoyed because I told her to come down. I'm not really sure what exactly happened. She was just pissy when she came down," forklarte jeg og så raskt på Hugo som bare nikket. "When my wife suddenly snaps at me, I just stop immidiately and I look at her and I ask the simple question 'what's really bothering you?' You gotta remember that sometimes girls gets moody for no reason at all and they have this strange habit of just taking it out on the people they love," svarte han. "She's never acted ilke this before, so I didn't know what to do. Girls are weird," sa jeg og lo litt. Hugo smilte. "Yeah, but that's why we love them, you know." Hugo dultet meg lett i skuldra, og jeg nikket. Det ble stille mellom oss og jeg lot øynene gli opp på skjermen igjen.

 

image

 

Et kamera var plassert på DN slik at jeg kunne se hva henne, og de andre hadde flere vinkler på Ellen og andre i publikum. Den største skjermen viste det som liksom skulle på TV. Ellen var midt i den andre intervjuet den dagen, og det var med Nicky Minaj. Jeg visste at den indre fangirlen til DN sannsynligvis gikk besersk, og jeg hadde snakket med dagens gjester og spurt om de kunne være til litt etter showet slik at DN fikk møte dem. De hadde alle vært skikkelig hyggelige, så vi hadde avtalt at vi bare skulle henge litt slik at DN fikk snakket med alle og tatt bilder og sånn. Når hun først var på The Ellen Show, så måtte hun jo få den fulle opplevelsen. Hugo dultet plutselig i meg, og det var da jeg skjønte at jeg satt og så på den svarte skjermen på telefonen min. "She's about to go on," sa han og vi begge festet blikket på skjermen. Jeg satte meg litt opp og lente albuene på knærne. Det var nå det skjedde!

 


 

Mer?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

meeer

30.10.2014 @ 17:36
Postat av: Benedicte

meer :D <3

30.10.2014 @ 18:05
Postat av:

Meeeeeer

30.10.2014 @ 18:25
Postat av:

Meeeeeer!! Håper inderlig på en del til i dag!<3

30.10.2014 @ 19:01
Postat av:

Meeeer!! kjempe bra historie

30.10.2014 @ 19:02
Postat av: Oda

meeeeeeeeeeeer!!

30.10.2014 @ 19:02
Postat av:

meeer

30.10.2014 @ 21:48
Postat av: Eli

Meeer!

30.10.2014 @ 22:19
Postat av: Ine Lovise

Meeeer

31.10.2014 @ 07:28

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45705962