hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
29.10.2014 / 11:00 / Blogg

Justin i Baristaville, New Jersey

God morgen, dere! 

 

Justin er i Glen Ridge, New Jersey, og i går ble han observert utenfor en Ridgewood Avenue Elementary School, som da er en barneskole. Justin var sammen med en pastor med navn Carl Lentz, som da er en av de ledende pastorene i Hillsong Church i New Jersey. De hentet Roman, sønnen til Carl, på skolen og det så ut som at Justin koste seg veldig sammen med disse to. Justin var jo også i kirken på søndag og det var visst i denne kirken at Justin var på, der Carl ledet gudstjenesten.

 

 

 

Carey Reilly har en sønn på samme skole, og hun la ut et innlegg på hjemmesiden sin med bilder av Justin, Carl og Roman. Hun skrev at Justin tydeligvis er på besøk hos Carl og at han da er med på en slags religiøs greie sammen med familien til Carl. Det var også to jenter som stod og ventet på Justin, og de håpet jo selvfølgelig på å få bilde eller autograf av Justin, men han var ikke særlig interessert i det. Jeg leste også en plass at en fan hadde sett Justin og takket han for at han reddet livet hennes. Da hadde Justin takket så utrolig mye og fortsatt med å si at han bare prøvde å være normal og ikke lage noen scene av at han var der. Og det synes jeg man burde respektere. Justin gir mye tid til fansen sin, og det virker som at denne ferien hans til New Jersey er av personlige grunner og at den skal være litt low-key. Jeg synes det er veldig fint at Justin faktisk kan legge vekk alle de ekstravagante tingene som kommer med berømmelsen sin og bare slappe av hos venner akkurat som "oss normale", om dere skjønner!

 

Bildene under er hentet fra Carey Reilly sin hjemmeside. Klikk deg inn på navnet hennes eller bildene under for å komme inn dit.

 

 


Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45704074