hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
29.10.2014 / 18:03 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 119

Hey loves! Det er jo onsdag og fast historiedag, så da må vi vel prøve å få til litt flere deler enn de siste dagene. Men del 119, altså - skal vi kjøre gjettekonkurranse på hvor mange deler sesong 1 ender på? Jeg tipper rundt 140, men jeg tror det kan bli mer og det kan bli mindre. Hva tror dere?

 

Justin så på meg og jeg kunne se forvirrelsen i ansiktet hans. "What I'm saying is that this was originally for us to let the Beliebers know about us, but I think you should make it about the Beliebers and not about you and I. The Beliebers will love an hour long video. Trust me, they will go crazy and make a movie night out of it," forklarte jeg. "So you want us to pubilsh the whole thing?" spurte Justin og jeg nikket. "Well, edit some of the first seconds out, add some effects and then just post it," sa jeg og viftet med hendene. "Yeah, we could do that?!" sa Justin, men det kom ut som et spørsmål og det var rettet mot Alfredo. "Well, yeah, sure. If that's what you want," svarte Alfredo og vekslet mellom å se på Justin og meg. "Yeah, that's what I want," sa jeg og la en hånd på brystet. "Then that's what I want to," svarte Justin og smilte til meg. 

 


 

DN's POV

 

Alfredo rigget seg til ved spisebordet og Justin satte seg ved siden av han. Jeg fulgte rolig etter mens jeg så ned på telefonen og innså at det allerede var sent på ettermiddagen. Magen rumlet og jeg en følelse av enorm tretthet spredte seg igjennom kroppen. "Hey, um.." sa jeg og Justin snudde hodet sitt så fort at det så ut som det skulle spinne rundt en gang eller to. "What's up?" Blikket hans vendte seg sakte tilbake til dataen. "Are you guys hungry?" spurte jeg sånn halvveis forsiktig. "Yeah, sure. In the top drawer next to the fridge, there's a variety of take out menu's. Just see if there is anything there you would like," svarte han og snudde hele overkroppen mot meg mens han illustrerte med hendene. Jeg smilte før jeg snudde meg og gikk inn i kjøkkenet.

 

 

Jeg åpnet skuffen og måtte le litt når jeg så hva som var der. Det var en hel skuff med menyer fra alle mulige restauranter i sikkert hele LA. Jeg bladde igjennom noen av dem, men kjente at pizza ville vært perfekt. Jeg tok med meg menyen tilbake, mens jeg så på den. Pepperoni og biffkjøtt. Ja, noe med det i alle fall. "How about pizza?" sa jeg og satte meg ned på en stol som var rett ovenfor der Justin og Alfredo satt. Alfredo stoppet med det han gjorde og så på meg med store øyne. "That.. Yes, absolutely," sa han og smilte. "What do you guys want?" Justin og Alfredo så på hverandre som om de kommuniserte uten å bruke ord. "No onions," sa de i kor og jeg begynte å le. "Okay, sure. No onions. Anything else?" spurte jeg og smilte mot dem. "Take one with something you like, and.. Wait, which pizza place did you pick?" Justin så over bordet for å se hva jeg hadde tatt med meg. Jeg holdt den opp. "Domino's?" svarte jeg. "Hold on. There's this great place called Sotto.." Justin reiste seg og gikk inn på kjøkkenet og hentet en annen meny. "They have the best pizza in LA," svarte han og gav den til meg. Jeg tok i mot den og etterhvert kom vi til enighet om tre forskjellige pizzaer. En med noe kjøtt av noe slag, en med parmaskinke og en helt vanlig en med bare ost og oregano, som Alfredo sa var den beste pizzaen.

 

Jeg lånte telefonen til Justin og ringte dem og fikk bestilt. Men siden Justin og Alfredo var opptatt av å bli ferdig med filmen før maten kom, så gikk jeg bort i sofaen, dro frem iPaden til Justin og surfet rundt på diverse sosiale medier. Jeg kjente at jeg måtte prøve å nyte stillheten mens det varte. Jeg visste så altfor godt at med en gang den videoen ble publisert, så kom det til å ta av overalt. En side av meg var ikke helt klar for det, mens en annen sa at alt kom til å gå bra. Og jeg visste jo ikke hva Justin tenkte. Han virket nervøs, men han trengte jo ikke å være det. Kanskje han følte det samme som meg. Jeg sukket og gikk igjennom #AskBieber igjen. Belieberne stoppet visst aldri, haha!

 

Etter nesten 45 minutter ringte det på døren, og jeg spratt opp av sofaen. "I got it," ropte jeg og sprang mot døra. Jeg vridde om dårhåndtaket og åpnet døra. "Hey. Delivery for Princess Jasmine," sa den unge gutten med et lurt smil. "Yes, that would be me," svarte jeg like lurt og tok i mot pizzaen. "That will be $37.95," sa gutten med et høflig smil om munnen. "Yes, of course." Jeg satte pizzaeskene på kommoden like ved døra, før jeg snudde meg og ropte på Justin. "Maybe you should give the young guy some money, babe?" Justin kom småløpende mot meg med penger i hånda. "There you go. Thank you and keep the change," sa Justin med et smil og gav gutten pengene. Gutten fikk småstore øyne og jeg måtte bite meg hardt i underleppa for å ikke begynne å le. "Thank you." Gutten så på pengene han hadde fått og da så jeg at Justin hadde gitt han tre 20-dollarsedler. "Thank you so much," fortsatte han og smilte. "No problem," svarte Justin og tok tak i døra. "Have a nice night and enjoy your pizza," sa gutten og snudde seg for å gå. "You too," ropte jeg ut døra før jeg møtte øynene til Justin. "That was really nice of you," sa jeg. Justin hevet skuldrene, lukket døra ordentlig og tok et steg mot meg. Han tok ut begge armene, la dem på midja mi og dro meg til han. Jeg la armene mine rundt nakken hans og Justin lente seg ned og kysset meg. Jeg kjente at kroppen hans slappet av og jeg smilte sånn halvveis inn i kysset. Justin strammet grepet og fordypet kysset. Knærne mine gav nesten etter, og det gjorde at Justin holdt meg opp.  

 

Etter noen sekunder slapp han, og så meg rett inn i øynene. "I absolutely love you, DN/DE," hvisket han, og jeg smilte. "I love you too, Justin Drew Bieber," hvisket jeg tilbake. "There you are," sa Alfredo og dukket opp fra spisestua, men blikket hans var ikke fokusert på oss. Det var fokusert på pizzaene. "I've been waiting for you. Oh yes, I have," sa han med en sånn leke-babystemme og tok pizzaene med seg inn på kjøkkenet. Justin og jeg snudde oss mot hverandre igjen, og brøt ut i latter. "What the hell was that?" sa Justin og holdt den ene hånda mot Alfredo. "I don't even want to know," sa jeg og ristet på hodet. "I guess he was hungry." Justin nikket og møtte øynene mine igjen. "Let's get rid of him, so we can retreat to the bedroom," sa han med en sånn flørtede stemme og bet seg sånn halvt i underleppa. "We can't kick him out," svarte jeg, men samtidig var jeg litt overrasket over hva han foreslo. "Well, I'll gently push him out and then I'll gently take your clothes off," sa han og så på meg. "Jeg slapp taket jeg hadde rundt nakken hans og tok et steg tilbake. "We'll see about that, Bieber," svarte jeg og knipset en gang. Justin begynte bare å le, og da gikk jeg i retningen av kjøkkenet. Justin kom springende bak meg og la armene rundt meg. Han kysset meg i nakken mens vi gikk inn, og like før han slapp meg så hvisket han i øret mitt. "You know I'll get what I want.." Og han hadde rett.

 


 

Norsk del

 

DN's POV

 

Alfredo rigget seg til ved spisebordet og Justin satte seg ved siden av han. Jeg fulgte rolig etter mens jeg så ned på telefonen og innså at det allerede var sent på ettermiddagen. Magen rumlet og jeg en følelse av enorm tretthet spredte seg igjennom kroppen. "Hey, um.." sa jeg og Justin snudde hodet sitt så fort at det så ut som det skulle spinne rundt en gang eller to. "Hva skjer?" Blikket hans vendte seg sakte tilbake til dataen. "Er dere sultne?" spurte jeg sånn halvveis forsiktig. "Ja, okei. I den øverste skuffen ved siden av kjøleskapet, så ligger det noen take away-menyer. Bare se der om det er noe du vil ha," svarte han og snudde hele overkroppen mot meg mens han illustrerte med hendene. Jeg smilte før jeg snudde meg og gikk inn i kjøkkenet.

 

Jeg åpnet skuffen og måtte le litt når jeg så hva som var der. Det var en hel skuff med menyer fra alle mulige restauranter i sikkert hele LA. Jeg bladde igjennom noen av dem, men kjente at pizza ville vært perfekt. Jeg tok med meg menyen tilbake, mens jeg så på den. Pepperoni. Ja, noe med det i alle fall. "Hva med pizza?" sa jeg og satte meg ned på en stol som var rett ovenfor der Justin og Alfredo satt. Alfredo stoppet med det han gjorde og så på meg med store øyne. "Det.. Ja, absolutt," sa han og smilte. "Hva vil dere ha?" Justin og Alfredo så på hverandre som om de kommuniserte uten å bruke ord. "Ingen løk," sa de i kor og jeg begynte å le. "Okei, greit. Ingen løk. Noe annet?" spurte jeg og smilte mot dem. "Ta en med noe du liker og.. Vent, hvilken pizzarestaurant valgte du?" Justin så over bordet for å se hva jeg hadde tatt med meg. Jeg holdt den opp. "Domino's?" svarte jeg. "Vent litt. Det er en sånn fantastisk plass som heter Sotto.." Justin reiste seg og gikk inn på kjøkkenet og hentet en annen meny. "De har den beste pizzaen i LA," svarte han og gav den til meg. Jeg tok i mot den og etterhvert kom vi til enighet om tre forskjellige pizzaer. En med noe kjøtt av noe slag, en med parmaskinke og en helt vanlig en med bare ost og oregano, som Alfredo sa var den beste pizzaen.

 

Jeg lånte telefonen til Justin og ringte dem og fikk bestilt. Men siden Justin og Alfredo var opptatt av å bli ferdig med filmen før maten kom, så gikk jeg bort i sofaen, dro frem iPaden til Justin og surfet rundt på diverse sosiale medier. Jeg kjente at jeg måtte prøve å nyte stillheten mens det varte. Jeg visste så altfor godt at med en gang den videoen ble publisert, så kom det til å ta av overalt. En side av meg var ikke helt klar for det, mens en annen sa at alt kom til å gå bra. Og jeg visste jo ikke hva Justin tenkte. Han virket nervøs, men han trengte jo ikke å være det. Kanskje han følte det samme som meg. Jeg sukket og gikk igjennom #AskBieber igjen. Belieberne stoppet visst aldri, haha!

 

Etter nesten 45 minutter ringte det på døren, og jeg spratt opp av sofaen. "Jeg tar den," ropte jeg og sprang mot døra. Jeg vridde om dårhåndtaket og åpnet døra. "Hey. Levering for Prinsesse," sa den unge gutten med et lurt smil. "Ja, det er nok meg," svarte jeg like lurt og tok i mot pizzaen. "Det blir $37.95," sa gutten med et høflig smil om munnen. "Ja, selvfølgelig." Jeg satte pizzaeskene på kommoden like ved døra, før jeg snudde meg og ropte på Justin. "Kanskje du skal gi den unge gutten litt penger, babe?" Justin kom småløpende mot meg med penger i hånda. "Der, værsågod. Tusen takk og behold vekslepengene," sa Justin med et smil og gav gutten pengene. Gutten fikk småstore øyne og jeg måtte bite meg hardt i underleppa for å ikke begynne å le. "Takk." Gutten så på pengene han hadde fått og da så jeg at Justin hadde gitt han tre 20-dollarsedler. "Tusen hjertelig takk," fortsatte han og smilte. "Ingen problem," svarte Justin og tok tak i døra. "Ha en fin kveld og kos dere med pizzaen," sa gutten og snudde seg for å gå. "Du også," ropte jeg ut døra før jeg møtte øynene til Justin. "Det var skikkelig snilt av deg," sa jeg. Justin hevet skuldrene, lukket døra ordentlig og tok et steg mot meg. Han tok ut begge armene, la dem på midja mi og dro meg til han. Jeg la armene mine rundt nakken hans og Justin lente seg ned og kysset meg. Jeg kjente at kroppen hans slappet av og jeg smilte sånn halvveis inn i kysset. Justin strammet grepet og fordypet kysset. Knærne mine gav nesten etter, og det gjorde at Justin holdt meg opp. 

 

Etter noen sekunder slapp han, og så meg rett inn i øynene. "Jeg elsker deg utrolig mye, DN/DE," hvisket han, og jeg smilte. "Jeg elsker deg også, Justin Drew Bieber," hvisket jeg tilbake. "Der er dere," sa Alfredo og dukket opp fra spisestua, men blikket hans var ikke fokusert på oss. Det var fokusert på pizzaene. "Jeg har ventet på dere. Åh ja, det har jeg," sa han med en sånn leke-babystemme og tok pizzaene med seg inn på kjøkkenet. Justin og jeg snudde oss mot hverandre igjen, og brøt ut i latter. "Hva i helvette var det?" sa Justin og holdt den ene hånda mot Alfredo. "Jeg vil ikke en gang vite hva det der var," sa jeg og ristet på hodet. "Jeg tror han var sulten eller noe." Justin nikket og møtte øynene mine igjen. "La oss bli kvitt han, så kan vi gå på soverommet," sa han med en sånn flørtede stemme og bet seg sånn halvt i underleppa. "Vi kan ikke kaste han ut," svarte jeg, men samtidig var jeg litt overrasket over hva han foreslo. "Vel, jeg kan dytte han forsiktig ut og så kan jeg forsiktig ta av deg klærne," sa han og så på meg. "Jeg slapp taket jeg hadde rundt nakken hans og tok et steg tilbake. "Vi får se på det da, Bieber," svarte jeg og knipset en gang. Justin begynte bare å le, og da gikk jeg i retningen av kjøkkenet. Justin kom springende bak meg og la armene rundt meg. Han kysset meg i nakken mens vi gikk inn, og like før han slapp meg så hvisket han i øret mitt. "Du vet at jeg får det som jeg vil.." Og han hadde rett.

 


Oioi, mer kanskje?

 

Innlegg av Christine Selnes

 

 


Postat av:

Meeeeeer! Jeg tipper rundt 145 deler :D Du er så flink <3

29.10.2014 @ 18:07
Postat av: Eli

Meeeer! 150 deler?

29.10.2014 @ 18:12
Postat av: Nora

ÅÅå, meer <3

29.10.2014 @ 18:13
Postat av: JDBNORWAY

Anonym: Tusen takk <33

29.10.2014 @ 18:36
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Benedicte

Omg meeer! :D Elsker denne historien!! <3

29.10.2014 @ 18:50
Postat av:

Jeg tipper rundt 130 :) meeeeeer? <3

29.10.2014 @ 19:25
Postat av: Mari

meeeeeer! elsker historien såå mye!

29.10.2014 @ 19:51
Postat av:

Mermermer

29.10.2014 @ 19:54
Postat av: JDBNORWAY

Mari: Tusen takk, Mari :)

29.10.2014 @ 20:01
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: JDBNORWAY

Benedicte: Aw, tusen takk, søte du <3

29.10.2014 @ 20:02
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: Belieber

EEElskeer historien!! plis en del til i kveld! <3

29.10.2014 @ 20:07
Postat av:

meeer

29.10.2014 @ 20:41

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45703762