hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
28.10.2014 / 22:31 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 118

Hey loves! Sorry for at det kom ut så sent i dag, men jeg fikk plutselig besøk og da måtte jeg bare være litt sosial. Nye deler kommer i morgen da :) Enjoy denne delen!

 

Justin hadde lagt hånden på ryggen min og han strøyk forsiktig slik at det ikke kom til å vises så godt på kameraet, og jeg visste at det var for å roe meg ned. "So why don't you tell them who you are?" Jeg smilte og så ned på hendene mine som jeg hadde lagt i fanget mitt. "Well, I'm from Norway and I became a Belieber in 2010. I actually met Justin in Norway at a meet and greet, and I tripped and ripped the curtains down. Justin actually has a footage of that and he has pictures of it," sa jeg og smilte inn i kameraet før jeg møtte øynene til Justin. "And I'll make him show it to you."

 


 

DN's POV

 

"You will? spurte Justin mens han hevet øyenbrynene og smilte til meg. "Yeah, of course. Maybe they'll laugh or something, I don't know." Justin snudde seg mot kameraet igjen og tok opp telefonen igjen. "So while you're here, why don't you tell them something about me, that they don't know?" Jeg smilte, og kjente at jeg elsket dette spørsmålet. "Well, last night when I first arrived in LA, I actually got to go on Justin's phone. And guess what? Just like we though, Justin has all these unpublished selfies of himself. And I think you guys should help me get him to publish them. I will try to force him, but I think I might need some help," sa jeg egentlig ganske fort, mest for at Justin ikke skulle avbryte meg. Justin bare lo når jeg sa det. "Well, I'm like the selfie king, you know," svarte han og jeg kunne se at kinnene hans ble litt rosa. Åh, så søtt!

 

 


"And another thing.. He sometimes take longer getting ready than I do," sa jeg og så på han. "I do not, DN. I.. No... But I need to fix my hair you know," svarte han og tok seg forsiktig i håret. "I can't really come up with anything else, but you know. If I come up with something, I'll let you guys know. And also if you have any questions, just tweet me," sa jeg og så inn i kameraet. "Yeah, I'll post her Twitter below," sa Justin og pekte nedover med den ene hånda. "Well, Justin.. I think I'm going to let you talk to your Beliebers by yourself," sa jeg plutselig og så på Justin. Han nikket og så reise jeg meg fra sofaen og gikk tilbake bak kameraet. Alfredo smilte til meg og holdt en tommel pop. Jeg dro frem telefonen min igjen, og så tok jeg bilder  av Justin som han kunne legge ut bilder av senere. Han var utrolig kjekk der han satt og snakket inn i kameraet. Og jeg kjente at selv om han holdt på med noe viktig, så gledet jeg meg til at han skulle være ferdig. Jeg kjente også at jeg begynte å bli sulten. Hm.. Hva skulle vi finne på til middag i dag?

 

 

Justin gjorde seg ferdig med filmen, og han og Alfredo ble stående og snakke litt om hva de skulle gjøre med den. Jeg tok noen bilder av dem med telefonen min, før jeg bestemte meg for å involvere meg i samtalen deres. "Do you want to cut that out?" Alfredo så på Justin. "Yeah, yeah," svarte han og nikket. "But Justin, why would you cut some of it out?" spurte jeg mens jeg reiste meg og tok et steg mot dem. "Well, we should make the video shorter you know, so that it's not an hour long," forklarte Alfredo. "Well, can't YouTube carry hour-long films?" Justin så på meg og jeg kunne se forvirrelsen i ansiktet hans. "What I'm saying is that this was originally for us to let the Beliebers know about us, but I think you should make it about the Beliebers and not about you and I. The Beliebers will love an hour long video. Trust me, they will go crazy and make a movie night out of it," forklarte jeg. "So you want us to pubilsh the whole thing?" spurte Justin og jeg nikket. "Well, edit some of the first seconds out, add some effects and then just post it," sa jeg og viftet med hendene. "Yeah, we could do that?!" sa Justin, men det kom ut som et spørsmål og det var rettet mot Alfredo. "Well, yeah, sure. If that's what you want," svarte Alfredo og vekslet mellom å se på Justin og meg. "Yeah, that's what I want," sa jeg og la en hånd på brystet. "Then that's what I want to," svarte Justin og smilte til meg. 

 


 

Norsk del

 

"Vil du? spurte Justin mens han hevet øyenbrynene og smilte til meg. "Yeah, selvfølgelig. Kanskje de vil le eller noe, jeg vet ikke." Justin snudde seg mot kameraet igjen og tok opp telefonen igjen. "Så mens du er her, kan ikke du fortelle dem noe om meg, som de ikke vet om meg?" Jeg smilte, og kjente at jeg elsket dette spørsmålet. "Vel, i går kveld når jeg først kom til LA, så fikk jeg faktisk lov til å se på Justin sin telefon. Og gjett hva? Akkurat som vi trodde, Justin har mange upostede bilder av seg selv på telefonen sin. Og jeg tror dere burde hjelpe meg med å få han til å publisere dem. Jeg kan prøve å tvinge han, men jeg tror at jeg trenger litt hjelp," sa jeg egentlig ganske fort, mest for at Justin ikke skulle avbryte meg. Justin bare lo når jeg sa det. "Vel, jeg er jo Selfiekongen, vet du," svarte han og jeg kunne se at kinnene hans ble litt rosa. Åh, så søtt! 

 

"Og en ting til.. Noen ganger bruker han lengre tid på å ordne seg enn meg," sa jeg og så på han. "Det gjør jeg ikke, DN. Jeg.. Nei... Men jeg må jo fikse håret mitt vet du," svarte han og tok seg forsiktig i håret. "Jeg klarer liksom ikke å komme på noe annet, men du vet. Hvis jeg kommer på noe, så skal jeg si i fra til dere. Og hvis dere har noen spørsmål, så send en tweet til meg," sa jeg og så inn i kameraet. "Yeah, jeg skriver twitternavnet hennes under," sa Justin og pekte nedover med den ene hånda. "Vel, Justin.. Jeg tror jeg skal la deg snakke med Belieberne dine alene," sa jeg plutselig og så på Justin. Han nikket og så reise jeg meg fra sofaen og gikk tilbake bak kameraet. Alfredo smilte til meg og holdt en tommel pop. Jeg dro frem telefonen min igjen, og så tok jeg bilder  av Justin som han kunne legge ut bilder av senere. Han var utrolig kjekk der han satt og snakket inn i kameraet. Og jeg kjente at selv om han holdt på med noe viktig, så gledet jeg meg til at han skulle være ferdig. Jeg kjente også at jeg begynte å bli sulten. Hm.. Hva skulle vi finne på til middag i dag?

 

Justin gjorde seg ferdig med filmen, og han og Alfredo ble stående og snakke litt om hva de skulle gjøre med den. Jeg tok noen bilder av dem med telefonen min, før jeg bestemte meg for å involvere meg i samtalen deres. "Vil du kutte det bort?" Alfredo så på Justin. "Yeah, yeah," svarte han og nikket. "Men Justin, hvorfor vil du kutte noe av det vekk?" spurte jeg mens jeg reiste meg og tok et steg mot dem. "Vel, we burde lage videoen kortere vet du, slik at den ikke er en time lang," forklarte Alfredo. "Vel, kan ikke YouTube ha en time lang film?" Justin så på meg og jeg kunne se forvirrelsen i ansiktet hans. "Det jeg mener er at originalt skulle jo denne videoen være for at Belieberne skulle få vite om oss, men jeg tror du burde gjøre det mer om Belieberne i stedet for at den skal handle om meg og deg. Belieberne vil elske den en-timers-lange videoen. Stol på meg, de vil bli helt ville og lage en filmkveld ut av det," forklarte jeg. "Så du vil at vi skal publisere hele greia?" spurte Justin og jeg nikket. "Vel, rediger noe av det i begynnelsen, legg til noen effekter og bare publiser den," sa jeg og viftet med hendene. "Yeah, vi kan gjøre det?!" sa Justin, men det kom ut som et spørsmål og det var rettet mot Alfredo. "Well, yeah, selvfølgelig. Hvis det er det dere vil," svarte Alfredo og vekslet mellom å se på Justin og meg. "Yeah, det er det jeg vil," sa jeg og la en hånd på brystet. "Og da er det jeg også vil," svarte Justin og smilte til meg. 

 


 

Hva synes dere?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeeeeeeeeer

28.10.2014 @ 22:35
Postat av: Ine Lovise

Meeeer

28.10.2014 @ 22:50
Postat av: Benedicte

Omg meeer! :D

28.10.2014 @ 23:04
Postat av:

Meeeer!

29.10.2014 @ 05:52
Postat av: Eli

Meeer!

29.10.2014 @ 07:27
Postat av: Isabel

Gleder meg til fortsettelsen :D :D :D

29.10.2014 @ 11:16
Postat av: Nora

Meeer!

29.10.2014 @ 14:27
Postat av:

meeeer

29.10.2014 @ 16:55
Postat av: Camilla

Elsker denne historien! Meeeer!!

29.10.2014 @ 20:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45703083