hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
28.10.2014 / 19:58 / Blogg

Don't let Instagram define you

Heisann dere,

 

i natt la Justin ut dette sitatet på Instagram. Jeg legger også ved det han skrev til under bildet, da det han skriver er viktig å tenke over.

 

 

Vi lever i en veldig digital verden der likes og kommentarer er noe av det som styrer den sosiale mediaverden. Jeg kjenner jenter som sletter bilder på Instagram eller Facebook hvis de ikke får nok likes, eller som føler de må bruke lang tid på redigere bilder for at bildene skal være "gode nok". Det er viktig å ikke la kommentarer og likes på det man legger ut på sosiale medier, definere deg som person. Mye av det man ser på disse bloggene og kontoene er bare en brøkdel av et som faktisk skjer i et menneske sitt liv. Det å vise at man har det bra, spiser bra, trener nok og kler seg fint er blitt en sånn trend, og det er viktig å huske at de fleste som legger ut alt dette, bare viser andre en brøkdel av livet deres. Alle går igjennom noe, alle har det tungt, alle sliter med sine problemer - ingen er "perfekte". Men det er vel kanskje det som er perfekt, ja - at man er mennesker. Vi gjør feil, vi lærer og vi vokser. Så les over det Justin skrev (jeg oversetter det under bildet) og tenk over det. Dere er alle nydelige og fantastiske på deres måte, og det er utrolig viktig å være glad i seg selv. Og det uansett hvor mange likes eller kommentarer man får på bildene sine!

 

 

justinbieber: For de som ser på noen andre sin Instagram og sier jeg ønsker at mitt liv var sånn. Vit det at ofte er ikke Instagram den folk er men hvem de vil at andre skal tro de er. Jeg velger å ikke la andre definere meg

 

Ikke la andre definere hvem du er. Du er du, og du gjør deg best.

 

 

Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45701333