hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
28.10.2014 / 18:45 / Blogg

Alphabet Scarves Campaign

Heihei,

 

et nytt bilde kom ut i dag av at Justin poserer med et skjerf med bokstaven 'J' på. Bildet og skjerfet er for å støtte en kampanje som heter Alphabet Scarves Campaign. Denne kampanjen går ut på å bestille et skjerf med sin bokstav på, og på den måten samle inn penger til Alder Hey Children's Hospital i Liverpool. De har lyst til å bygge et nytt sykehus i Liverpool som skal hete Alder Hey in the Park, og pengene skal gå til en splitter nytt sykehus, forskning og utdanning.

 Justin er ikke den eneste kjendisen som har støttet kampanjen. Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Kylie Minogue, Melanie Chisolm, Jessie J, Amanda Holden og Lea Michele er noen av de andre kjendisene som har støttet kampanjen. Det er den engelske klesbutikken Matalan som selger skjerfene, og du kan selvfølgelig også støtte kampanjen. Klikk deg inn HER eller på bildene i dette innlegget om du vil kjøpe et skjerf med din bokstav på. Skjerfene koster £10, altså ca. 106 kr, og frakten kommer da på ca. 42 kr. Så hvis du bestiller et skjerf, så slipper du også å betale toll da varene ikke overstiger 200kr.

 
Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45701182