hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.10.2014 / 21:31 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 116

Hey loves! Tusen takk for alle kommentarene :) Norsk del helt nederst, wii! Enjoy del tre i dag!

 

"Yeah, I know. But it's time. My Beliebers need to know," sa han. "I love it when you say 'my' Beliebers." Justin lo. "Well, they are. They are mine," svarte han og jeg kunne se for meg smilet han hadde rundt munnen nå. "Yeah, we are," sukket jeg og tankene mine svirret til all oppmerksomheten dette kom til å få. Jeg var nervøs og usikker, men allikevel så visste jeg at så lenge Justin og jeg klarte å holde sammen, så kom alt til å gå bra.

 


 

Justin's POV

 

"Well, what if we put the camera there, that way they will only get the TV and the fireplace in the background?" Jeg så spørrende på Alfredo. Han var nettopp kommet over for å hjelpe meg med å sette opp camera, redigere filmen og se igjennom spørsmålene. Han skulle visst være Scooter sine ører og øyne, da Scooter selv ikke kunne være her. "Well, if you put it there, they will se a reflection of DN and me behind the camera, and that way it won't be as authentic as you've pictured," svarte han og så seg rundt i stua. "I'm betting the couch with the hallway in the background will be the best fit." Jeg nikket rolig, men jeg var ikke helt enig med det han sa. Jeg klarte heller ikke å bestemme meg for hvorfor jeg tenkte så mye på dette. Det var jo bare en video. Jeg hadde jo gjort altfor mange sånne, både mens jeg lå i senga og nettopp var kommet ut av dusjen, basically. "Well, we have that room upstairs," sa jeg og pekte opp i taket. "You know, the one no one is ever in?" Alfredo tenkte seg om mens han så opp i taket som om han kom til å kunne se det klart for seg. "You spend most of your time here, so I don't see why this is such a big problem." Alfredo så rett på meg. "The couch here is the nest fit." 

 

 

Jeg ristet rolig på hodet, dro en hånd igjennom håret og sukket. "What does DN have to say about it?" Alfredo slang seg ned i sofaen. "Well, she said I could do it naked for all she cared," svarte jeg og lo litt. "Naked? Are you serious?!" Alfredo smilte bredt, sjokk skrevet over ansiktet hans. "Yeah, she said it was a shame I was all hers." "She is something that girlfriend of yours," sa han lurt. "I know, and that's probably why I'm so nervous. She's so nice and she's just really.. You know, calm about all of this," svarte jeg mens jeg holdt ut begge armene for å illustrere. "Well, the couch is still the best idea." Jeg sukket og satte meg ned i sofaen. DN kom gående ned trappa noen sekunder senere og hun så på forvirret på oss begge. "Aren't we making a video?" spurte hun og vekslet blikket sitt mellom Alfredo og meg. "Well, I thought we were, but Justin can't seem to decide upon where to put the damn camera," svarte Alfredo og pekte på meg. DN fokuserte blikket sitt på meg, bikket hodet litt til siden og krysset armene sine over brystet. "Are you kidding me?" sa hun strengt. Jeg begynte å le, men på en nervøs måte. "Well, I can't decide where to focus the camera," sa jeg og skøyt henne et uskyldig smil. Men DN var smartere enn som så. Hun bet ikke på mine uskyldige smil lengre.

 

 

"Focus the camera on your face, you dumbass," svarte hun mens hun kastet armene ut. "Here." DN tok tak i tripoden som kameraet var stilt inn. "Sit here," sa hun og viste meg en plass som var ca midt i sofaen vis-a-vis TVen. Jeg bevegde meg ikke, da jeg var mest opptatt av å se på henne. "Justin. Sit. Here," sa hun utålmodig, og nå visste jeg bedre enn å ikke sette meg der hvor hun ville ha meg. "And we'll put this pillow here, and that one there. Alfredo, toss that pillow over," sa hun og vinket mot Alfredo, som tydeligvis også visste bedre enn å ikke følge orderene hennes. DN fluffed putene og satte dem bak meg, så gikk hun tilbake til kameraet og begynte å stille inn. "There. Alfredo, could you adjust it so that it gets right? If you could get just above his head and a wide angle so that we don't have to zoom out when I come into the frame. You know what I mean," sa hun og så gikk hun over til den ene siden av sofaen hvor Mac'en lå. Hun tok tak i den, åpnet lokket og satte den foran meg. "Pillow, computer.." "MacBook," avbrøt jeg og DN smilte lurt tilbake til meg. Hun lente seg ned mot meg og gav meg et raskt kyss før hun fortsatte. "MacBook, phone. All set, did you tweet the hashtag?" fortsatte hun. Jeg nikket. "Yup, just before I went in the shower. Apparently they are going crazy," svarte jeg og lo litt. "Good. Then you're all set," smilte hun og lente seg ned og kysset meg enda en gang. Jeg holdt øynene lukket noen sekunder etter at hun hadde trukket seg i fra meg. Ah, den følelsen kom jeg aldri til å bli lei av. 

 


 

Norsk del

 

Justin's POV

 

"Vel, hva om vi setter kameraet der, på den måten vil de bare få TVen og peisen i bakgrunnen?" Jeg så spørrende på Alfredo. Han var nettopp kommet over for å hjelpe meg med å sette opp camera, redigere filmen og se igjennom spørsmålene. Han skulle visst være Scooter sine ører og øyne, da Scooter selv ikke kunne være her. "Vel, hvis du setter det der, så kommer de til å se en refleksjon av DN og meg bak kameraet, og da kommer det ikke til å være så autentisk som du har sett for deg at det skulle være," svarte han og så seg rundt i stua. "Jeg vedder på at sofaen med gangen i bakgrunnen kommer til å være den beste måten." Jeg nikket rolig, men jeg var ikke helt enig med det han sa. Jeg klarte heller ikke å bestemme meg for hvorfor jeg tenkte så mye på dette. Det var jo bare en video. Jeg hadde jo gjort altfor mange sånne, både mens jeg lå i senga og nettopp var kommet ut av dusjen, basically. "Vel, vi har det rommet i andreetasjen," sa jeg og pekte opp i taket. "Du vet, det som det aldri er noen?" Alfredo tenkte seg om mens han så opp i taket som om han kom til å kunne se det klart for seg. "Du bruker mest tid her inne, så jeg skjønner ikke hvorfor det skulle være et sånt stort problem." Alfredo så rett på meg. "Sofaen kommer til å passe best." 

 

Jeg ristet rolig på hodet, dro en hånd igjennom håret og sukket. "Hva har DN å si om dette da?" Alfredo slang seg ned i sofaen. "Vel, hun sa at jeg kunne gjøre det naken," svarte jeg og lo litt. "Naken? Er du seriøs?!" Alfredo smilte bredt, sjokk skrevet over ansiktet hans. "Yeah, hun sa at det var en skam at jeg bare var hennes." "Hun er noe annet den der kjæresten din," sa han lurt. "Jeg vet, og det er sikkert derfor jeg er så nervøs. Hun er så snill og hun er bare.. Du vet, så rolig når det kommer til alt dette," svarte jeg mens jeg holdt ut begge armene for å illustrere. "Vel, sofaen er og forblir den beste ideen." Jeg sukket og satte meg ned i sofaen. DN kom gående ned trappa noen sekunder senere og hun så på forvirret på oss begge. "Skal ikke vi lage en video?" spurte hun og vekslet blikket sitt mellom Alfredo og meg. "Vel, jeg trodde vi gjorde det, men Justin klarer ikke å bestemme hvor han skal sette det forbanna kameraet," svarte Alfredo og pekte på meg. DN fokuserte blikket sitt på meg, bikket hodet litt til siden og krysset armene sine over brystet. "Kødder du med meg?" sa hun strengt. Jeg begynte å le, men på en nervøs måte. "Vel, jeg klarer ikke å bestemme meg for hvor jeg skal fokusere kameraet," sa jeg og skøyt henne et uskyldig smil. Men DN var smartere enn som så. Hun bet ikke på mine uskyldige smil lengre.

 

"Fokuser kameraet på ansiktet ditt, din idiot," svarte hun mens hun kastet armene ut. "Her." DN tok tak i tripoden som kameraet var stilt inn. "Sitt her," sa hun og viste meg en plass som var ca midt i sofaen vis-a-vis TVen. Jeg bevegde meg ikke, da jeg var mest opptatt av å se på henne. "Justin. Sit. Here," sa hun utålmodig, og nå visste jeg bedre enn å ikke sette meg der hvor hun ville ha meg. "Og hvis vi setter den puten her, og den der. Alfredo, kast den puten over hit," sa hun og vinket mot Alfredo, som tydeligvis også visste bedre enn å ikke følge orderene hennes. DN fluffed putene og satte dem bak meg, så gikk hun tilbake til kameraet og begynte å stille inn. "Der. Alfredo, kan du bare justere det slik at det blir helt rett? Hvis du kan få rett over hodet hans og så en vid vinkel slik at vi ikke må zoome ut når jeg kommer inn i bildet. Du vet hva jeg mener," sa hun og så gikk hun over til den ene siden av sofaen hvor Mac'en lå. Hun tok tak i den, åpnet lokket og satte den foran meg. "Pute, data.." "MacBook," avbrøt jeg og DN smilte lurt tilbake til meg. Hun lente seg ned mot meg og gav meg et raskt kyss før hun fortsatte. "MacBook, telefon. Da er alt klart. Tweeta du hashtaggen?" fortsatte hun. Jeg nikket. "Yup, like før jeg gikk inn i dusjen. De er tydeligvis veldig gira," svarte jeg og lo litt. "Så bra. Men da er alt i orden," smilte hun og lente seg ned og kysset meg enda en gang. Jeg holdt øynene lukket noen sekunder etter at hun hadde trukket seg i fra meg. Ah, den følelsen kom jeg aldri til å bli lei av. 

 


 

Mer?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeeeeeeer

27.10.2014 @ 21:51
Postat av: Ine Lovise

Meeer

27.10.2014 @ 22:01
Postat av:

gaad, meeer

27.10.2014 @ 22:03
Postat av:

Meeer

27.10.2014 @ 22:23
Postat av: Benedicte

Meeeer!! :D <3

28.10.2014 @ 06:35

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45698583