hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
27.10.2014 / 19:12 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 115

Hey loves! Ny del og wiii! Jeg jobber hardt med å få skrevet ned ting, men når Justin er med, så tar det litt lengre tid enn jeg ønsker! Håper dere liker disse delene :) Enjoy.

 

Etterhvert ble jeg sulten, så Justin og jeg bestemte oss for å gå ned på kjøkkenet og finne noe til frokost. Jeg dro en av Justin sine hettegensere over hodet før jeg fulgte etter han ned til kjøkkenet. Justin begynte å romstere rundt i skapene, før han snudde seg mot meg og holdt opp en eske med noe som så ut som muffins. "This?" sa han og smilte som en unge på julaften. "Cupcakes?" spurte jeg sånn halvveis forskrekket. "Sure. Here we sometimes eat cupcakes for breakfast. I can also make waffles. I think I have some in the freezer, they won't take long," sa han og så litt rundt i kjøleskapet. "Well, sure. Let's do it the American way then," svarte jeg og reiste meg for å hjelpe han med å lage det. 

 


 

DN's POV

 

Det tok ikke så lang tid å lage de muffinsene eller varme vaflene, så vi satt oss på benken og spiste. Jeg vet ikke helt hvorfor vi ikke bare satte oss ved spisebordet eller i stua, men benken virket som en god plass å sitte. Vi hadde utsikt over hagen bak huset, og det var utrolig hjemmekoselig. Mens vi satt der ble Justin plutselig ganske tankefull og stille, så jeg kastet en vaffel på han og traff han i panna. "Heey," ropte han og kastet den tilbake. "What was that for?" Smilet var lekent og øynene lyste. "You went all quiet on me," svarte jeg og tok en bit av vaffelen som jeg hadde kastet og fått i retur. "Yeah, about that," sa han og ble stille igjen. "Stop with the serious face. You're freaking me out," sa jeg og kjente at magen vendte seg. "Well, you have that interview tomorrow," sa han i det han møtte øynene mine. "Yeah. I can't wait to meet Ellen. I seriously almost love her more than you," spøkte jeg. Justin slo seg på brystet og lente seg framover. "Ouch.. My heart.. That hurt, DN," sa han og begynte å le. Jeg drakk opp resten av juicen og ventet på at Justin skulle fortsette med det han skulle si. Han kremtet, rettet seg litt i ryggen og snuddde hodet mot meg. "We have to go public today, you know," sa han og så forventningsfullt på meg. Som om han trodde jeg skulle begynne å grine eller besvime av panikk eller noe. Jeg sperret opp øynene, åpnet munnen og la hånden over. Justin hevet øyenbrynene og ble seende halvveis forvirret ut. "Oh.. My.. God.."

 

 

Jeg la den andre hånda på låret hannes, men holdt ansiktstuttrykket. "Are you THE Justin Bieber? Am I the girlfriend of THE Justin Bieber?" Stemmen min var ironisk, men flørtende. Skuldrene til Justin slappet av og et gigantisk smil bredte seg over ansiktet hans. Plutselig hoppet han opp, tok tak i meg og slang meg over skuldra hans. Han bærte meg inn i stua og slang meg ned på sofaen. "You are the worst," sa han og la seg oppå meg. Jeg klarte ikke å la være å le, selv om han la hele kroppsvekta si på meg. "You scared me," hvisket han og så meg rett inn i øynene. Jeg hevet skuldrene litt og smilte lurt. "I just had to," svarte jeg. "You were acting all serious and I know what we have to do, and it's going to be fine." Han støttet seg nå på begge armene på hver side av hodet mitt, før han senket seg rolig ned og kysset meg lett på munnen. Sofaen var stor nok til at sikkert tre mennesker kunne ligge i bredden, så Justin på ryggen og jeg la på meg på brystkassa hans igjen. Jeg kunne se at dette sannsynligvis kom til å bli en vane av. Men det var ingen som kom til å høre meg klage over det!

 "So DN?" Justin strøyk meg på arma, og når han snakket så snudde jeg hodet litt oppover og han lente hodet sitt ned mot mitt. "Are you ready to be my girlfriend out there?" Jeg smilte. "I think so," svarte jeg og la hodet tilbake. Hjertet hans dunket fortere enn normalt så jeg la den ene hånda over det i håp om at han skulle roe seg litt. "It's going to be hard though," fortsatte jeg og Justin sukket. "Yeah, I know. But it's time. My Beliebers need to know," sa han. "I love it when you say 'my' Beliebers." Justin lo. "Well, they are. They are mine," svarte han og jeg kunne se for meg smilet han hadde rundt munnen nå. "Yeah, we are," sukket jeg og tankene mine svirret til all oppmerksomheten dette kom til å få. Jeg var nervøs og usikker, men allikevel så visste jeg at så lenge Justin og jeg klarte å holde sammen, så kom alt til å gå bra.

 


 

Norsk del

 

Det tok ikke så lang tid å lage de muffinsene eller varme vaflene, så vi satt oss på benken og spiste. Jeg vet ikke helt hvorfor vi ikke bare satte oss ved spisebordet eller i stua, men benken virket som en god plass å sitte. Vi hadde utsikt over hagen bak huset, og det var utrolig hjemmekoselig. Mens vi satt der ble Justin plutselig ganske tankefull og stille, så jeg kastet en vaffel på han og traff han i panna. "Heey," ropte han og kastet den tilbake. "Hva var det der for?" Smilet var lekent og øynene lyste. "Du ble helt stille," svarte jeg og tok en bit av vaffelen som jeg hadde kastet og fått i retur. "Yeah, about that," sa han og ble stille igjen. "Slutt med det der seriøse ansiktet. Du skremmer meg," sa jeg og kjente at magen vendte seg. "Vel, du har det intervjuet i morgen," sa han i det han møtte øynene mine. "Yeah. Jeg kan nesten ikke vente med å møte Ellen. Jeg elsker henne kanskje mer enn deg," spøkte jeg. Justin slo seg på brystet og lente seg framover. "Au, åh.. Hjertet mitt.. Det gjorde vondt, DN," sa han og begynte å le. Jeg drakk opp resten av juicen og ventet på at Justin skulle fortsette med det han skulle si. Han kremtet, rettet seg litt i ryggen og snuddde hodet mot meg. "Vi må gå offentlig i dag, vet duWe have to go public today, you know," sa han og så forventningsfullt på meg. Som om han trodde jeg skulle begynne å grine eller besvime av panikk eller noe. Jeg sperret opp øynene, åpnet munnen og la hånden over. Justin hevet øyenbrynene og ble seende halvveis forvirret ut. "Åh.. Herre.. Gud.."

 

Jeg la den andre hånda på låret hannes, men holdt ansiktstuttrykket. "Er du selveste Justin Bieber? Er jeg kjæresten til selveste Justin Bieber?" Stemmen min var ironisk, men flørtende. Skuldrene til Justin slappet av og et gigantisk smil bredte seg over ansiktet hans. Plutselig hoppet han opp, tok tak i meg og slang meg over skuldra hans. Han bærte meg inn i stua og slang meg ned på sofaen. "Du er den verste," sa han og la seg oppå meg. Jeg klarte ikke å la være å le, selv om han la hele kroppsvekta si på meg. "Du skremte meg," hvisket han og så meg rett inn i øynene. Jeg hevet skuldrene litt og smilte lurt. "Jeg måtte bare," svarte jeg. "Du var så seriøs og jeg vet hva vi må gjøre, og jeg vet at det kommer til å ordne seg." Han støttet seg nå på begge armene på hver side av hodet mitt, før han senket seg rolig ned og kysset meg lett på munnen. Sofaen var stor nok til at sikkert tre mennesker kunne ligge i bredden, så Justin på ryggen og jeg la på meg på brystkassa hans igjen. Jeg kunne se at dette sannsynligvis kom til å bli en vane av. Men det var ingen som kom til å høre meg klage over det!

 

"Så DN?" Justin strøyk meg på arma, og når han snakket så snudde jeg hodet litt oppover og han lente hodet sitt ned mot mitt. "Er du klar til å være kjæresten min der ute?" Jeg smilte. "Jeg tror det," svarte jeg og la hodet tilbake. Hjertet hans dunket fortere enn normalt så jeg la den ene hånda over det i håp om at han skulle roe seg litt. "Det kommer til å bli vanskelig da," fortsatte jeg og Justin sukket. "Yeah, jeg vet. Men det er på tide. Belieberne mine må få vite om det," sa han. "Jeg elsker det når du sier Belieberne 'mine'." Justin lo. "Vel, der jo det. De er jo mine," svarte han og jeg kunne se for meg smilet han hadde rundt munnen nå. "Yeah, vi er det," sukket jeg og tankene mine svirret til all oppmerksomheten dette kom til å få. Jeg var nervøs og usikker, men allikevel så visste jeg at så lenge Justin og jeg klarte å holde sammen, så kom alt til å gå bra.

 


 

Klar for å bli "Justin's kjæreste"?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeeeeer

27.10.2014 @ 19:25
Postat av:

Jaaaas, meeeer :D

27.10.2014 @ 19:38
Postat av: Eli

Meeeeer! Elsker historien ❤️

27.10.2014 @ 20:05
Postat av: Benedicte

Omg meeeer <3 <3

27.10.2014 @ 20:09
Postat av:

meeer, gleder meg til showet

27.10.2014 @ 20:26
Postat av: Ine Lovise

Meeer, og jeg gleder meg til sesong 2

27.10.2014 @ 21:03
Postat av: Nora

Meer, elsker sånne deler :)))

27.10.2014 @ 21:21

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45697348