hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
26.10.2014 / 22:21 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 113

Hey loves! Wiihuu, flere av dere visste at 1231 betydde dagen da de ble sammen. Men når jeg tenker over det så var det kanskje 0101, men det var liksom for lett. Anyways, norsk del helt nederst og NYE deler i morgen! La oss få denne sesongen til en slutt! Enjoy ♥

 

Ja, delen ble postet to ganger - hey hodet - jeg må oversette først :p Anyways - sorry :)

 

"What do you think I'm going to do? Rape your Twitter or something?" Hun hadde dratt telefonen litt nærmere brystet hennes, og jeg så ned på den. "No, not exactly. It's just.. It's my phone," prøvde jeg. "Seriously, Justin. You can have my passcode," sa hun og kastet mobilen hennes over til meg. Jeg tok tak i den, men gjorde ikke noe mer. "0301," sa hun og smilte. "Now yours?" Jeg nølte. Det var ikke det at jeg ikke stolte på DN, men jeg ga aldri ut koden til telefonen min til noen. Av rene sikkerhetsmessige grunner, selvfølgelig. Jeg byttet den også hele tiden, bare sånn i tilfelle. Men jeg hadde ikke byttet den på en god stund nå. "Justin?" Hun smilte. "1231," svarte jeg.

 


 

Justin's POV

 

Ansiktet til DN lyste opp og jeg kunne se at hun skjønte hva det betydde. "Really?" sa hun og slo meg lekent i arma. "That's kind of cute." Jeg så ned i fanget mitt og kjente at kinnene mine ble varme. "Yeah, really," sa jeg lavt. "Okay, let me see.." Hun trykket på telefonen og jeg fulgte med på hva hun gjorde. Plutselig stoppet hun og hendene hennes begynte smått å skjelve. "Oh.. My.. God," sa hun og det så ut som ansiktet hennes skulle sprekke, så bredt var smilet. "I'm on Justin Drew Bieber's phone. Doyouhaveselfieshere? What kind of apps do you have? What is this? Oh.. Well.. Instagram. Icanpostselfiesonyourinstagram-OHMYGOD." Jeg begynte å le. "I do have unposted selfies yes," svarte jeg. "And no, you can't post selfies on my Instagram." Hun snudde hodet skarpt mot meg. "Why not?" "Well, baby. You can.. Obviously. You're on my phone, but at least check with me first," svarte jeg og hun fokuserte ned på telefonen min igjen. Hun hadde enda ikke klikket seg inn på bildene, og jeg måtte faktisk tenke over hva det var jeg hadde der. Jeg konkluderte raskt med at det ikke var noe jeg ikke ville at hun skulle se.. Vel.. Egentlig så brydde jeg meg ikke hva hun så, men jeg brydde meg litt mer om hva hun kanskje ville lagt ut på Instagram eller Twitter da. 

 
"Why do I even have your phone?" Hun så forvirret på meg og jeg kunne se at tankene kvernet i hodet hennes. "The girls from iHop?" "Oh, right. Yes... Twitter, search.. Oh my god, Justin's twitter.." Hun fokuserte veldig på det hun skulle gjøre, samtidig som hun hoppet lett opp og ned i setet. Hun var det absolutt søteste jeg hadde sett på lenge. Tenk at hun, etter alt som hadde skjedd mellom oss, var starstruck over telefonen min. Jeg lente meg over og kysset henne på kinnet. Hun reagerte selvfølgelig ikke, da hun var altfor opptatt med å følge de fire jentene fra iHop. "I love you," hvisket jeg i øret hennes og jeg kunne se at hun smilte, selv om hun var dypt konsentrert. Jeg rørte meg ikke fra henne, men jeg kikket ned på telefonen i tilfelle hun gjorde noe hun ikke burde gjøre. Plutselig snudde hun seg mot meg og så meg rett inn i øynene. "I love you too, Justin Drew Bieber," smilte hun før hun lente seg inn og kysset meg. Jeg gjengjeldte kysset, mens jeg la en hånd rundt nakken hennes og dro henne nærmere. Dette var noe jeg aldri ble lei av.

 

 

"So Justin.. We're home." Hugo sin stemme var forsiktig, og DN og jeg slapp hverandre fort. "Oh yeah.. Um, sure, thanks," sa jeg nølende og kanskje en smule flau. DN åpnet døren og gikk ut av bilen, tett etterfulgt av meg. Jeg tok bagasjen hennes ut av bagasjerommet og så gikk vi inn i huset. Det var mørklagt, så jeg snudde meg ganske fort for å slå på lysene på kjøkkenet og i stua. DN sukket, men på en god måte - jeg kunne ikke forklare det helt. Patrick kom plutselig etter oss og holdt ut en hvit pose. "Your food," sa han med et lurt smil. "Oh yeah, thank you, Patrick," sa jeg og tok i mot posen. "Have fun, kids," svarte han i det han snudde seg og gikk mot bilen. Jeg lukket døren, la nøklene på kommoden og snudde meg mot DN. "Welcome to LA. Again," sa jeg og holdt ut begge armene. Hun hoppet på meg, la armene rundt nakken min og kysset meg. Jeg la armene mine under lårene hennes, slik at jeg kunne holde henne oppe. DN dro litt av håret sitt bort før hun trakk seg fra meg og så meg rett inn i øynene. "Thank you," hvisket hun før hun kysset meg igjen. Hun hoppet ned, rettet på klærne og så på meg. "Food?" spurte hun. "Movie?" svarte jeg. Hun nikket og så gikk vi til kinorommet og rigget oss til med pledd, puter, mat og en film fra netflix. Og akkurat da var livet mitt komplett.

 


 

Norsk del

 

Justin's POV

 

Ansiktet til DN lyste opp og jeg kunne se at hun skjønte hva det betydde. "Seriøst?" sa hun og slo meg lekent i arma. "Det er litt søtt." Jeg så ned i fanget mitt og kjente at kinnene mine ble varme. "Yeah, seriøst," sa jeg lavt. "Okay, la meg se.." Hun trykket på telefonen og jeg fulgte med på hva hun gjorde. Plutselig stoppet hun og hendene hennes begynte smått å skjelve. "Oh.. My.. God," sa hun og det så ut som ansiktet hennes skulle sprekke, så bredt var smilet. "Jeg er på Justin Drew Bieber's telefon. Harduselfiesher? Hvordan apper har du? Hva er dette? Oh.. Vel.. Instagram. Jegkanposteselfiestilinstagrammendin-OHMYGOD." Jeg begynte å le. "Jeg har noen upostede selfies ja," svarte jeg. "Og nei, du kan ikke poste selfies på instagrammen min." Hun snudde hodet skarpt mot meg. "Hvorfor ikke?" "Vel, baby. Du kan jo.. Selvfølgelig. Du er jo på telefonen min, men sjekk med meg først," svarte jeg og hun fokuserte ned på telefonen min igjen. Hun hadde enda ikke klikket seg inn på bildene, og jeg måtte faktisk tenke over hva det var jeg hadde der. Jeg konkluderte raskt med at det ikke var noe jeg ikke ville at hun skulle se.. Vel.. Egentlig så brydde jeg meg ikke hva hun så, men jeg brydde meg litt mer om hva hun kanskje ville lagt ut på Instagram eller Twitter da. 

 

"Hvorfor er jeg egentlig på telefonen din?" Hun så forvirret på meg og jeg kunne se at tankene kvernet i hodet hennes. "Jentene fra iHop?" "Oh, sant det. Ja... Twitter, søk.. Oh my god, Justin's twitter.." Hun fokuserte veldig på det hun skulle gjøre, samtidig som hun hoppet lett opp og ned i setet. Hun var det absolutt søteste jeg hadde sett på lenge. Tenk at hun, etter alt som hadde skjedd mellom oss, var starstruck over telefonen min. Jeg lente meg over og kysset henne på kinnet. Hun reagerte selvfølgelig ikke, da hun var altfor opptatt med å følge de fire jentene fra iHop. "Jeg elsker deg," hvisket jeg i øret hennes og jeg kunne se at hun smilte, selv om hun var dypt konsentrert. Jeg rørte meg ikke fra henne, men jeg kikket ned på telefonen i tilfelle hun gjorde noe hun ikke burde gjøre. Plutselig snudde hun seg mot meg og så meg rett inn i øynene. "Jeg elsker deg også, Justin Drew Bieber," smilte hun før hun lente seg inn og kysset meg. Jeg gjengjeldte kysset, mens jeg la en hånd rundt nakken hennes og dro henne nærmere. Dette var noe jeg aldri ble lei av.

 

"Så Justin.. Vi er hjemme." Hugo sin stemme var forsiktig, og DN og jeg slapp hverandre fort. "Oh yeah.. Um, selvfølglig, takk skal du ha," sa jeg nølende og kanskje en smule flau. DN åpnet døren og gikk ut av bilen, tett etterfulgt av meg. Jeg tok bagasjen hennes ut av bagasjerommet og så gikk vi inn i huset. Det var mørklagt, så jeg snudde meg ganske fort for å slå på lysene på kjøkkenet og i stua. DN sukket, men på en god måte - jeg kunne ikke forklare det helt. Patrick kom plutselig etter oss og holdt ut en hvit pose. "Maten din," sa han med et lurt smil. "Oh yeah, tusen takk, Patrick," sa jeg og tok i mot posen. "Kos dere, kids," svarte han i det han snudde seg og gikk mot bilen. Jeg lukket døren, la nøklene på kommoden og snudde meg mot DN. "Velkommen til LA. Igjen," sa jeg og holdt ut begge armene. Hun hoppet på meg, la armene rundt nakken min og kysset meg. Jeg la armene mine under lårene hennes, slik at jeg kunne holde henne oppe. DN dro litt av håret sitt bort før hun trakk seg fra meg og så meg rett inn i øynene. "Takk skal du ha," hvisket hun før hun kysset meg igjen. Hun hoppet ned, rettet på klærne og så på meg. "Mat?" spurte hun. "Film?" svarte jeg. Hun nikket og så gikk vi til kinorommet og rigget oss til med pledd, puter, mat og en film fra netflix. Og akkurat da var livet mitt komplett.

 


 

Hva synes dere om denne übersøte delen da?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Isabel

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

26.10.2014 @ 23:14
Postat av:

Meeeer

26.10.2014 @ 23:22
Postat av: Benedicte

Omg meeeer! :D Elsker denne historien såå utrolig myye!!

27.10.2014 @ 07:16
Postat av: Marita

Meeer!

27.10.2014 @ 07:47

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45695649