hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
26.10.2014 / 19:54 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 112

Hey loves! Norsk del helt nederst! OG TUSEN TAKK for alle de søte kommentarene :)

 

"Yeah, I love the jets. And I'm happy I could make your trip a little more comfortable for you," svarte jeg og la hånden min i hennes. Hun bet seg i underleppa, og det var det mest sexye jeg hadde sett. "So are you hungry, baby?" Hun så ut av ruta og jeg kunne se at hun prøvde å kjenne etter. "Yeah, a little.. No, actually, I'm starving," sukket hun og jeg måtte bare le. "Hey Hugo," sa jeg og la en hånd på førersetet. "Got it. iHop it is," smilte han og så på meg igjennom speilet. 

 

 


 

 

Justin's POV

 

Hugo svingte inn på iHop, og så gikk han og Patrick inn for å bestille og hente ut maten. Jeg kunne se på DN at hun var sliten, så jeg følte det var best å bare hente maten og ta den og henne med hjem. Uansett hvor hyper jeg var for at hun var her i det hele tatt, så kjente jeg at kroppen slappet av på en helt annen måte når hun var i nærheten. Det var som om blodet fikk strømme fritt igjennom alle musklene mine på en helt annen måte nå enn når hun ikke var her. "So what are we doing while I'm here?" spurte hun plutselig og så spent på meg. Jeg holdt henne fortsatt i hånden, så jeg strøk henne lett med tommelen før jeg åpnet munnen. "Well, you have that interview on Tuesday and I think Scooter mentioned something about a meeting with Make A Wish on Wednesday and.." DN holdt plutselig opp hånden og avbrøt meg. "I wasn't talking about what I was going to do while I was here. What are we doing while I'm here?" Hun smilte lurt til meg. "Oh, I get you drift," nikket jeg og øynene gled fra henne og mot inngangen til iHop. "Well, whatever you want to do, we'll do, baby," svarte jeg og snudde meg mot henne igjen. Jeg bet meg lett i underleppa når jeg så øynene hennes. Jeg var nødt til å være verdens heldigste gutt!

 

 


 

"Sounds good," sukket hun og lente hodet mot hodestøtta bak seg. "They are seriously taking forever." Jeg snudde hodet tilbake til inngangen. "Yeah, but I bet those girls in there.." DN lente seg framover og jeg la armen på ryggen hennes før jeg pekte med den andre arma mot det jeg så på. "Those girls have recognized Hugo and Patrick, so now they are trying to tell them I'm not in here, and the girls don't believe them, because some update site has probably informed my beliebers of my whereabouts," forklarte jeg og DN begynte å le. "I didn't even know you knew all this. Is that what you get for being in the industry so long? You know, the gift of knowing an entire conversation just by looking at the people involved?" DN så på meg med de der glitrende øynene og jeg smilte. "Yeah, something like that," svarte jeg akkurat i det Patrick og Hugo kom ut av restauranten og gikk med raske steg mot bilen, samtidig som de så seg rundt. De satte seg inn, lukket døren og rygget ut av parkeringsplassen. "So what took you so long?" spurte jeg med en ironisk tone. "Well, did you see the girls?" Jeg nikket. "Well, they screamed 'HUGO', 'PATRICK' and came running over, asking where you were. And we tried to explain that you were at home, but they said they saw a picture of you at the airport with us, so you had to be in the car or something," forklarte han med en sånn innlevelse som var til å dø av. Jeg bare så på DN og hevet skuldrene. "What did I say?" sa jeg og DN begynte å le.

 

 

"They asked if you could follow them on Twitter. That's how we shook them off, " skøyt plutselig Hugo inn. Patrick lette i en av posene og dro fram en serviett med noen Twitter-kontoer skrevet på. Jeg tok i mot den og la den på setet i mellom DN og meg. DN så ned på den og så opp på meg. "Aren't you going to do something about it?" Jeg ristet på hodet. "Naah, I'll do it tomorrow," svarte jeg og DN tok opp lappen og så på navnene. "Give me your phone," sa hun og holdt hånda ut til meg, mens blikket hennes var fiksert på servietten. Jeg nølte, men fisket til slutt telefonen opp av lomma og la den i hånda hennes. Hun lukket hånda rundt mobilen og snudde den elegant mot seg selv. Hun sveipet den åpen og så dumt på meg. "Passcode?" sa hun halvveis oppgitt, samtidig som hun var klar for å trykke den inn. "I'm not giving it to you," sa jeg og holdt ut hånda for å få telefonen tilbake. "Why not?" spurte hun. "Just.. Because," sa jeg nølende og prøvde å lese reaksjonen til DN. "What do you think I'm going to do? Rape your Twitter or something?" Hun hadde dratt telefonen litt nærmere brystet hennes, og jeg så ned på den. "No, not exactly. It's just.. It's my phone," prøvde jeg. "Seriously, Justin. You can have my passcode," sa hun og kastet mobilen hennes over til meg. Jeg tok tak i den, men gjorde ikke noe mer. "0301," sa hun og smilte. "Now yours?" Jeg nølte. Det var ikke det at jeg ikke stolte på DN, men jeg ga aldri ut koden til telefonen min til noen. Av rene sikkerhetsmessige grunner, selvfølgelig. Jeg byttet den også hele tiden, bare sånn i tilfelle. Men jeg hadde ikke byttet den på en god stund nå. "Justin?" Hun smilte. "1231," svarte jeg.

 

 


 

 

Norsk del

 

Justin's POV

 

Hugo svingte inn på iHop, og så gikk han og Patrick inn for å bestille og hente ut maten. Jeg kunne se på DN at hun var sliten, så jeg følte det var best å bare hente maten og ta den og henne med hjem. Uansett hvor hyper jeg var for at hun var her i det hele tatt, så kjente jeg at kroppen slappet av på en helt annen måte når hun var i nærheten. Det var som om blodet fikk strømme fritt igjennom alle musklene mine på en helt annen måte nå enn når hun ikke var her. "Så hva skal vi gjøre mens jeg er her?" spurte hun plutselig og så spent på meg. Jeg holdt henne fortsatt i hånden, så jeg strøk henne lett med tommelen før jeg åpnet munnen. "Vel, du har det intervjuet på tirsdag og så trorjeg Scooter nevnte noe om et møte med Make A Wish på onsdag og.." DN holdt plutselig opp hånden og avbrøt meg. "Jeg snakket ikke om hva jeg skulle gjøre mens jeg var her. Hva skal vi gjøre mens jeg er her?" Hun smilte lurt til meg. "Åh, jeg skjønner," nikket jeg og øynene gled fra henne og mot inngangen til iHop. "Vel, uansett hva du vil gjøre, gjør vi, baby," svarte jeg og snudde meg mot henne igjen. Jeg bet meg lett i underleppa når jeg så øynene hennes. Jeg var nødt til å være verdens heldigste gutt!

 

"Høres bra ut," sukket hun og lente hodet mot hodestøtta bak seg. "De bruker seriøst all evighet der inne." Jeg snudde hodet tilbake til inngangen. "Yeah, men jeg vedder på at de jentene der inne.." DN lente seg framover og jeg la armen på ryggen hennes før jeg pekte med den andre arma mot det jeg så på. "De jentene kjente nettopp igjen Hugo og Patrick, så nå prøver de å fortelle dem at jeg ikke er her, og jentene tror ikke på dem, fordi en eller annen oppdateringsside har sannsynligvis informert belieberne mine om hvor jeg er," forklarte jeg og DN begynte å le. "Jeg visste ikke at du visste alt det der. Er det det du får for å ha vært i industrien så lenge? Du vet, en gave som gjør at du kan vite hele samtalen bare ved å se på folkene som er involvert?" DN så på meg med de der glitrende øynene og jeg smilte. "Yeah, noe i den duren," svarte jeg akkurat i det Patrick og Hugo kom ut av restauranten og gikk med raske steg mot bilen, samtidig som de så seg rundt. De satte seg inn, lukket døren og rygget ut av parkeringsplassen. "Så hvorfor tok det så lang tid?" spurte jeg med en ironisk tone. "Vel, så du de jentene?" Jeg nikket. "Vel, de hylte 'HUGO', 'PATRICK' og kom springende bort, og spurte hvor du var. Og vi prøvde å forklare dem at du var hjemme, men de sa at de hadde sett et bilde av deg på flyplassen sammen med oss, så du måtte jo være i bilen eller noe," forklarte han med en sånn innlevelse som var til å dø av. Jeg bare så på DN og hevet skuldrene. "Hva sa jeg?" sa jeg og DN begynte å le. 

 

"De spurte om du kunne følge dem på Twitter. Det var slik vi fikk dem til å ikke følge etter oss til bilen," skøyt plutselig Hugo inn. Patrick lette i en av posene og dro fram en serviett med noen Twitter-kontoer skrevet på. Jeg tok i mot den og la den på setet i mellom DN og meg. DN så ned på den og så opp på meg. "Skal du ikke gjøre noe med det?" Jeg ristet på hodet. "Naah, jeg gjør det i morgen," svarte jeg og DN tok opp lappen og så på navnene. "Gi meg telefonen din," sa hun og holdt hånda ut til meg, mens blikket hennes var fiksert på servietten. Jeg nølte, men fisket til slutt telefonen opp av lomma og la den i hånda hennes. Hun lukket hånda rundt mobilen og snudde den elegant mot seg selv. Hun sveipet den åpen og så dumt på meg. "Koden?" sa hun halvveis oppgitt, samtidig som hun var klar for å trykke den inn. "Jeg gir den ikke til deg," sa jeg og holdt ut hånda for å få telefonen tilbake. "Hvorfor ikke?" spurte hun. "Bare.. Fordi," sa jeg nølende og prøvde å lese reaksjonen til DN. "Hva tror du jeg skal gjøre? Voldta Twitteren din eller noe?" Hun hadde dratt telefonen litt nærmere brystet hennes, og jeg så ned på den. "Nei, egentlig ikke. Det er bare det at.. Det er min telefon," prøvde jeg. "Seriøst, Justin. Du kan få min kode," sa hun og kastet mobilen hennes over til meg. Jeg tok tak i den, men gjorde ikke noe mer. "0301," sa hun og smilte. "Nå din?" Jeg nølte. Det var ikke det at jeg ikke stolte på DN, men jeg ga aldri ut koden til telefonen min til noen. Av rene sikkerhetsmessige grunner, selvfølgelig. Jeg byttet den også hele tiden, bare sånn i tilfelle. Men jeg hadde ikke byttet den på en god stund nå. "Justin?" Hun smilte. "1231," svarte jeg.

 

 


 

 

Hva tror dere '1231' betyr egentlig?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meeeeer!! plis kom med en del til i dag?

26.10.2014 @ 20:13
Postat av:

Meeeer, og betyr ikke 1231 nyttårsaften ;)

26.10.2014 @ 20:30
Postat av: Benedicte

Omg meeeeer! :D <3

26.10.2014 @ 20:48
Postat av:

Meeeer :D

26.10.2014 @ 20:53
Postat av: Isabel

Dagen de ble sammen? :D MER!

26.10.2014 @ 20:54
Postat av: elsker historien

Please jeg trenger mer!

26.10.2014 @ 20:56
Postat av: Agnethe

Dagen de møtte hverandre eller dagen de ble sammen :):) meeeeerr.

26.10.2014 @ 21:06
Postat av:

meeer

26.10.2014 @ 21:18

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45694793