hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
26.10.2014 / 14:29 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 110

"We're ready for you, so if you please would follow me," smilte hun og viste vei. Jeg pakket tingene mine ned i veska før jeg fulgte etter flyvertinnen og mamma ut på rullebanen. Vi ble kjørt bort til flyet i en svart bil, før vi parkerte foran flyet og mamma åpnet døren. Mamma gikk først inn i flyet og jeg kunne høre hun begynte å snakke med de to flyvertinnene og pilotene. Jeg gikk sakte inn og studerte flyet. Komfortable seter, bord, sofaer og TVer. Jeg snudde meg til mamma. "Har du sett noe så fantastisk?" smilte jeg ivrig. "Ja, jeg er nok en smule missunnelig på deg," smilte hun lurt før hun fortsatte å snakke med piloten. Tenk at dette var livet til Justin når han ønsket det.. Jeg var helt lamslått!

 

 


 

 

DN's POV

 

Mamma kom bort og gav meg en god lang klem. "God tur, vennen min," hvisket hun i øret mitt før hun slapp klemmen. Jeg smilte vemodig til henne. Mamma fikk tårer i øynene og jeg kjente at det smittet over på meg. "De sier flytiden er ca. 13 timer og at du er framme i Los Angeles ved midnatt norsk tid i kveld," sa hun mens hun holdt meg i begge armene og prøvde å virke alvorlig. "Men det skal vel gå greit," sa jeg. Mamma smilte og gav meg enda en klem. "Jeg er glad i deg, mamma," hvisket jeg og kjente en tåre trille nedover kinnet. "Jeg er glad i deg også," hvisket hun tilbake og slapp klemmen. "Oppfør deg," smilte hun lurt idet hun var på tur ut av flyet. "Always," smilte jeg og satte meg ned i midten av flyet. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde et fly helt for meg selv og at jeg skulle sitte på dette flyet i 13 timer. Det kom til å bli en lang flytur.

 


"Could I get some water?" sa jeg og så på flyvertinnen. "Yes, of course. Sparkling or still?" smilte hun høflig. "Still," smilte jeg tilbake. Hun snudde seg og hentet en flaske med vann og et glass. "There you go," sa hun mens hun helte litt vann i glasset. "Thank you," smilte jeg og tok en slurk. Jeg hadde sittet på flyet i snart fem timer og kjente at jeg var superlei allerede. Flyvertinnen hadde kommet med pute og pledd, samtidig som hun viste meg hvordan jeg la ned stolen slik at jeg kunne ligge i stedet for å sitte. Så langt hadde jeg spilt Candy Crush, lest tre utgaver av Woman, prøvd å begynne på en bok vi hadde på pensum i norsk, og jeg hadde prøvd å legge meg ned for å sove. Uansett hva jeg gjorde virket det som om tiden stod helt stille. Eight hours to go, sukket jeg for meg selv. Jeg var nødt til å få tiden til å gå. Jeg så meg rundt i flyet og skrudde på "Heartbreaker" på iPhonen min. Jeg nynnet til sangen og la meg godt til rette i stolen.


Jeg lå slik i nesten en time, før jeg bestemte meg for å se på en film eller noe. "Excuse me," sa jeg høyt og flyvertinnen kom ut igjen. Hun så spørrende på meg. "Do you have any movies?" sa jeg og så på henne. "Of course we do," sa hun glad og tok fram en fjernkontroll. Hun skrudde på TVen og gikk inn på alle filmene. "Which one?" smilte hun og så på meg. "Umm.. Pitch Perfect," sa jeg og pekte på filmen. "Good choice," sa hun og klikket seg inn på filmen. "You can use a headset to listen, if you just plug it in right here," sa hun og viste meg. "Oh, thank you," smilte jeg og plugget inn headsettet. Jeg elsket den filmen, og det tok plutselig ikke lang tid før jeg sovnet.

"*DN*". Flyvertinnen ristet forsiktig i meg. "We are about to land, so if you could just raise your seat and fasten your seatbelt," sa hun og smilte høflig mens hun gestkulerte med hendene. Jeg så forvirret på henne. Jeg hadde nettopp drømt om at Sarah og jeg var på tur til Kreta på ferie, så det tok noen sekunder før jeg skjønte hvor jeg var. Jeg nikket rolig mens jeg satte meg opp. Tenk at jeg hadde sovet så lenge. Jeg så ut vinduet og fikk små glimt av LA. Jeg rotet litt rundt i vesken min og fant fram sminkemappa jeg hadde tatt med meg. Jeg så meg selv i speilet og tok meg litt i ansiktet. Jeg så dødssliten ut, og håpet at litt sminke ville hjelpe på. Jeg tok litt foundation og litt solpudder i ansiktet, før jeg freshet opp mascaraen. Litt bedre, tenkte jeg før jeg pakket sammen sakene mine og så ut av vinduet. Det kriblet i magen og jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile når jeg så at vi kom nærmere og nærmere bakken. Nå er det ikke lenge igjen til jeg får se Justin, tenkte jeg smilende.

 


 

Mer?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

meeer

26.10.2014 @ 14:34
Postat av:

meeeeeer?? <3

26.10.2014 @ 14:38
Postat av:

meeer

26.10.2014 @ 14:52
Postat av:

mermermermer

26.10.2014 @ 14:52
Postat av:

Meeer :D

26.10.2014 @ 14:53
Postat av:

Meeer ! ❤️

26.10.2014 @ 14:55
Postat av: Benedicte

Omg!! glede mæ te de ska møtes igjen! Omg! meeer! :D

26.10.2014 @ 15:19
Postat av: mariell

mer!!!!

26.10.2014 @ 16:01
Postat av:

Meeeeeeer!!! Kommer det flere deler i dag?

26.10.2014 @ 16:05
Postat av:

blir det maraton?<3

26.10.2014 @ 17:23
Postat av: Isabel

Gleder meg til de treffes!!!! OMG <3 :D

26.10.2014 @ 17:40
Postat av: lise

åå gleder med til de treffes! <3

26.10.2014 @ 17:54
Postat av: Ine Lovise

Omg. Meeer

26.10.2014 @ 17:54

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45692006