hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
25.10.2014 / 15:02 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 108

"Ja, du ville ikke ha gaver til deg selv, men oppfordret gjestene dine til å donere penger til organisasjonen Make-A-Wish," smilte Signe. Jeg nikket rolig. "Ja, Camilla, søsteren min, og jeg satt oss ned for å se hvilken organisasjon vi ville støtte, og da ble den valgt til slutt," smilte jeg. "Så hvorfor valgte du den organisasjonen egentlig?" sa hun spørrende. "Jeg valgte den først og fremst fordi Camilla hadde vært med på å støtte den når hun var på utveksling i USA, i tillegg til at jeg beundrer arbeidet de gjør, og mener at flere ungdommer burde få drømmene sine oppfylt," sa jeg og følte meg veldig voksen mens jeg svarte. Mamma så smilende på meg og det virket som om hun var stolt over svarene mine. "Ja, ikke sant, så *DMN*, hvor mye ble det samlet inn til sammen?" Jeg hadde ikke hørt beløpet enda, så jeg så spent på mamma og hun gjorde seg klar til å svare.

 


 

DN's POV

 

"Vi klarte å samle inn til sammen tohundretusen kroner," smilte hun fornøyd. Jeg så overrasket på mamma. Jeg klarte heldigvis å ikke bryte ut "kødder du?" når jeg så at mamma satte øynene i meg. "Det er jo helt fantastisk," smilte Signe før hun snudde seg mot kameraet. "Vi kommer straks tilbake," sa hun før hun tok en slurk vann. Jeg så på mamma. "Tohundretusen kroner," hvisket jeg overrasket. "Hvor kom alle de pengene i fra?" Mamma så strengt på meg. "Du vet hvor det kom fra," hvisket hun tilbake. Jeg ristet på hodet. Hvor mye hadde Justin spyttet i denne donasjonen hans? Gjestene mine og jeg kunne umulig ha gitt bort så mye penger. Signe smilte til oss. "Dette er ditt første TV-intervju?!" spurte hun og så spørrende på meg. Jeg nikket. "Første intervju - punktum," smilte jeg. "Du gjør en kjempejobb," sa hun før de bak kameraet ba oss om å gjøre oss klar igjen.

 "Hei igjen! Vi sitter her i studio med *DN* og mammaen hennes, *DMN*, og vi snakket nettopp om bursdagsfesten hun hadde forrige helg. De samlet inn til sammen tohundretusen kroner til Make A Wish Foundation, og nå skal vi snakke litt med dem om det som har skjedd dette året." Signe snudde seg mot oss og jeg kjente jeg ble nervøs. Var det noe jeg ikke ville, så var det å snakke om Justin. "Så, *DN*, de siste månedene har jo du blitt skrevet om litt i media i forhold til dette med Justin, og som vi forstår så var du jo sammen med han rundt nyttår i LA. Hvordan føles det å være i søkelyset på den måten?" Jeg smilte og prøvde å formulere en setning i hodet mitt. "Det var vanskelig like etter nyttår, men etterhvert som jeg ble vant med det, synes jeg det gikk veldig greit," sa jeg og så på henne. "Jeg skjønner, og hvordan har du det som mor i forhold til denne situasjonen?" Mamma begynte å småle. "Hehe, jeg skal ikke lyve og si at det har vært lett, men *DN* er veldig voksen og reflektert, noe som har gjort denne prosessen mye enklere enn den kunne vært. Jeg har også kontroll på alt som blir sagt om henne over telefonen og dataen, noe som gjør at mammahjertet slapper litt mer av. Men det har vært tøft til tider," sa hun og smilte til meg. "Ja, det er jo ikke normalt at dattera plutselig blir kjent på den måten og spesielt assosiert med selveste Justin Bieber," smilte Signe. "Nei, det er det aldeles ikke, men som jeg sa, jeg synes vi har taklet det veldig bra," sa mamma alvorlig. "Så siste spørsmålet før vi går over til Blomster-Finn. Det har jo gått en del rykter om du og Justin er sammen, så vi lurer på hva du sier om det," smilte hun og så spørrende på meg. Magen min vendte seg og nervene bredte seg i kroppen. Hva skulle jeg svare?!

 Jeg så fort på mamma. Hun smilte varmt til meg før jeg snudde meg tilbake til Signe. "Justin er en utrolig person, og siden jeg har fått være sammen med han slik som jeg har, så har jeg blitt veldig glad i han. Dette er jo enhver Beliebers drøm, altså det å få tilbringe tid med Justin, så jeg prøver rett og slett å ta en dag av gangen, tror jeg," sa jeg og kjente at nervene roet seg. Signe så lurt på meg, før hun snudde seg til Blomster-Finn. Jeg pustet lettet ut og så på mamma. Folkene bak kameraet gjorde tegn på at vi var ferdige, så vi reiste oss, men ble plutselig bedt om å stille oss slik at vi kunne bli tatt bilde av sammen med programlederen. Jeg smilte til kameraet, men kjente allikevel at jeg ville ut og bort. Jeg skulle jo til Justin. Når vi var ferdige med bilder, takket de oss så masse for å ha kommet dit. Vi hadde selvfølgelig smilt og takket dem for at vi fikk komme. Deretter gikk vi rolig tilbake til garderobeområdet. "Jeg var skikkelig nervøs," sa jeg til mamma. "Ja, men du var kjempeflink," smilte hun stolt. Vi gikk inn i garderoben og samlet sammen tingene våre. Mamma tok opp telefonen og ringte pappa. "Hei, vi er ferdige nå, kan du komme å hente oss?" sa hun og ble stille en liten stund. "Greit. Hade," smilte hun og ble stående å sjekke telefonen. Jeg stod klar ved døren og ventet mens mamma leste og svarte på, det jeg trodde, var meldinger. "Kan vi dra nå?" spurte jeg utålmodig. Mamma så opp på meg. "Ja, det kan vi," sa hun fort før hun tok med seg veska og gikk mot meg.

 


 

MER?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Elske historien :)

25.10.2014 @ 15:09
Postat av: Benedicte

Omg meeeer!!! :D :D

25.10.2014 @ 15:15
Postat av: Kaja

Meeer

25.10.2014 @ 15:50
Postat av: Isabel

Utrolig bra del!!! <3 Du er super flnk :D

25.10.2014 @ 16:04
Postat av:

Meeer!!! Elsker historien

25.10.2014 @ 16:13
Postat av:

meeer,

25.10.2014 @ 17:58

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45689121