hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
25.10.2014 / 16:03 / Blogg

Gråter over Selena?

Heisann,

 

på torsdagen var Justin innom Giorgio Baldi Restaurant, som da er en italiensk restaurant. De har vært i Los Angeles-området i 25 år og er en familiestyrt bedrift - ja, så vet dere det, haha! Den er lokalisert i Santa Monica som er et lite stykke unna hjertet av Los Angeles.

 

På disse bildene så ser ikke Justin så sykt glad ut eller kanskje det var en dårlig vinkel, eller at han bare er ufattelig lei paparazzier, hva vet vel jeg?! Så det jeg gjorde var at jeg rett og slett spurte Google. Du vet, spør Google om h*n kan finne fram noen artikler som er knyttet opp mot bildet. Yes, anyways - og da fant jeg en artikkel som X17Online hadde lagt ut, der de sa at Justin så lei seg ut (eller de sa vel egentlig at han gråt ned i en skål med spaghetti) fordi Selena Gomez var sett sammen med Orlando Bloom. Dere vet jo at Justin og Orlando ikke har det aller beste forholdet, så jeg kan se hvorfor Justin ville reagert på det. MEN så vet vi jo heller ikke hva det er som skjer mellom Selena og Justin heller da, spesielt siden det ikke har vært observasjoner av de to sammen siden Paris. Jeg vet faktisk at Selena også var sett sammen med Alfredo Flores, samtidig som hun var sett sammen med Bloom, og jeg kan helt ærlig si at jeg er rimelig forvirra av hele situasjonen. Justin og Selena virka jo veldig på en stund, om dere skjønner. Så ja, det jeg lurer på er vel - hva tenker dere om dette med Jelena, eventuelt komboen Selena-Alfredo eller Selena-Orlando?

  

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Har dette blitt en slags sladder blogg nå eller!? Kan dere ikke bare gi dere med alle de sladder tingene. Jeg tror ikke på engang hva 'hollywood life' sier og jeg driter langt i hva de sier. Også her kommer dere opp en nettside som nesten ingen har hørt om? PLIS, har dere ikke noe å blogge om enn sladder så ikke blogg. Bloggen deres er helt fantastisk og jeg har elsket den helt siden den dagen jeg fant den <3, men jeg føler at dere går litt inn i sladder temaene i det siste. Greit at Justin ikke er på tour og er så veldig oppdatert og sånt, men kanskje heller poste 1 del hver dag elns? Virker som om dere ikke har så mye å blogge om....

25.10.2014 @ 17:11
Postat av: Anonym

Jeg kjenner at jeg blir litt sånn smågal over forholdet dis, liksom man vet aldri hvor de står hen og plutselig kan de være sikelig mye sammen i sånn 2 uker også kan det plutselig gå 2 måneder før de er sett sammen igjen.. og sånn som nå en dag kan h*n gråte over den andre og neste elske den igjen, jeg blir så forvirra.

25.10.2014 @ 18:33
Postat av: W

Alfredo er vennen til justin og han ville aldri gjort det mot han! Selena og Alfredo er bare venner. Bloom er for gammel for selena, ho vil ikke date han tenker jeg😂

27.10.2014 @ 17:02

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45689065