hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
23.10.2014 / 20:21 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 104

Hey loves! Norsk del helt på slutten og så krysser vi fingrer og bein for at det kommer ut en ny del i mellom halv ti og ti :) 

 

"Well, Justin. I'm in LA right now, so I'll come over and we'll figure out a game plan. You talked to Ellen right?" spurte han, og på dette tidspunktet satte jeg meg opp i senga. "Yeah.. Yeah, I did. I also talked to DN," svarte jeg, men kjente at det var vanskelig for hodet mitt å fokusere på hva det var han ville. "Good, amazing. I'll be right over," sa han og la på før jeg fikk sagt noe som helst. Jeg så ned på telefonen. 12.41. Altfor tidlig når jeg ikke la meg før klokka var rundt halv sju. Jeg dro dyna bort fra kroppen og da skjønte jeg plutselig at jeg hadde sovnet med klærne på. Jeg lo litt for meg selv mens jeg dro meg selv inn på badet. En dusj måtte jo gjøre det bedre!

 


 

Justin's POV

 

Jeg gikk ned i stua og fant Khalil på sofaen. TVen var på, men når jeg kom nærmere så jeg at Khalil ikke så på den. Han var mer opptatt av Mac'en som han hadde på fanget. "Hey man," sa jeg og så på han. "Nothing," svarte han uten å se på meg. "Then what are you doing with my Mac?" Khalil smilte, klikket seg ut av det han holdt på med og la Mac'en på bordet. "I was just checking my Twitter," lo han og satte seg opp. "Oh, okay," sa jeg og satte meg ned i sofaen litt bortfor han. "Scooter is coming over," sa jeg nonchalant. Khalil bare så på meg og smilte. "Sure," svarte han bare. "But I talked to Lil Za just before you came down, so I thought we should hang out tonight or something," sa han og så forventningsfullt på meg. "Sure, man. I'll give you a call whenever I'm done talking with Scooter," smilte jeg tilbake. Khalil nikket og reiste seg. "I already called for a car to take me home, so I'll just get out of your hair, man," sa han og strakk ut hånden. Jeg klapset lett til den og fistbumpa han, før han snudde seg og forsvant ut døra. 

 

 

Jeg lente meg tilbake i sofaen, dro opp telefonen fra lomma og så at DN hadde sendt meg en melding. "Hey babe, I miss you! Call me whenever you can :*" Jeg smilte og sendte raskt en melding tilbake. "Meeting with Scooter in a sec. How long will you be up?" Jeg klikket send og så klikket jeg meg videre inn på Twitter. "Great studio session last night. Excited for what's coming," skrev jeg og sendte det ut. Jeg gikk som vanlig igjennom listen med hva crewet hadde lagt ut og retweeted noe Scooter hadde skrevet for ikke lenge siden. "@scooterbraun: On my way to meet up with @justinbieber." Så tok jeg en runde der jeg følge noen fans. En av oppdateringssidene fanget det raskt opp, så da fulgte jeg noen av de som hadde favorisert tweeten. Jeg smilte mens jeg gjorde det. Var det noe som virkelig kunne få et smil rundt munnen min veldig raskt, så var det Belieberne mine. Med den følelsen i magen, så tweeted jeg enda en gang. "Love you #mybeliebers"

 

Scooter kom inn døra noen minutter etter. Han smilte fra øre til øre og jeg reiste meg raskt fra sofaen. "Hey Scoot," smilte jeg og gav han en stor klem. "Justin. Long time," sa han i det han slapp meg. "How you been?" spurte jeg i det vi satte oss ned i sofaen. "Good. Amazing. Busy." Det siste ordet sa han med en grimase. Uansett hvor glad Scooter var i å ha mye å gjøre og uansett hvor glad han var i karrieren sin, så var det en ting han ikke likte særlig godt. Og det var at det stjal så utrolig mye tid fra det å være sammen med Yael. "Well, I haven't been giving you any trouble, have I?" sa jeg og gav han et uskyldig smil. "No, you haven't. That birthday party has," sa han, men det lure smilet hans var tydelig. "I know, but she was so excited. And did you see the pictures? She looked absolutely amazing. I seriously wanted to be there with her," sa jeg og så på han. "Yeah, I know. But I also know why I said you shouldn't go," svarte han og alvorligheten kom litt fram. "Yeah, I know. And I understand that. But I find it difficult to be here when she's way over there, you know. I just want to be there for her and be there with her," sa jeg mens jeg holdt meg selv rundt magen med begge armene. "And I get that, Justin, I do. I reeeeallyyy do," sa han og gav meg det blikket som på en måte refererte tilbake til den grimasen han hadde lagt når han hadde sagt "busy". Jeg smilte svakt. 

 

 

"But you just have to go with the flow on this one. You haven't even made it public yet, so when talking about trouble.." Jeg skar en grimase hans vei. "You know what I mean," svarte han raskt. "Have you talked to her about it?" Jeg ristet på hodet. "No, well yes. I want to to like a live stream," sa jeg og smilte til han. "And maybe then when Ellen asks, which she will, when Ellen asks her about us, there won't be any lying on her part." Scooter nikket. "I can see why you want to do that. But is that the smartest idea?" spurte han og så usikkert på meg. "I don't know, Scooter. But I do know that I don't want a repeat of how it was with Selena. The fans were furious and the whole relationship totally split my Beliebers in two, and I just want them to know that it's okay and that I'm still here and I still love them," forklarte jeg, og Scooter nikket rolig som respons. Og hans reaksjon kunne bare bety en ting. Han kom til å fighte meg på denne.. 

 


 

Norsk del

 

Jeg gikk ned i stua og fant Khalil på sofaen. TVen var på, men når jeg kom nærmere så jeg at Khalil ikke så på den. Han var mer opptatt av Mac'en som han hadde på fanget. "Hey man," sa jeg og så på han. "Ingenting," svarte han uten å se på meg. "Så hva er det du gjør med min Mac?" Khalil smilte, klikket seg ut av det han holdt på med og la Mac'en på bordet. "Jeg sjekket bare Twitteren min," lo han og satte seg opp. "Oh, okay," sa jeg og satte meg ned i sofaen litt bortfor han. "Scooter kommer bortover snart," sa jeg nonchalant. Khalil bare så på meg og smilte. "Okei," svarte han bare. "Men jeg snakket med Lil Za like før du kom ned, så jeg tenkte vi kunne henge sammen i kveld eller noe," sa han og så forventningsfullt på meg. "Sure, man. Jeg kan ringe deg når jeg er ferdig å snakke med Scooter," smilte jeg tilbake. Khalil nikket og reiste seg. "Jeg har allerede ringt en bil som skal ta meg hjem, så jeg skal bare komme meg ut herfira, man," sa han og strakk ut hånden. Jeg klapset lett til den og fistbumpa han, før han snudde seg og forsvant ut døra. 

 

Jeg lente meg tilbake i sofaen, dro opp telefonen fra lomma og så at DN hadde sendt meg en melding. "Hey babe, jeg savner deg! Ring når du kan :*" Jeg smilte og sendte raskt en melding tilbake. "Skal møte Scooter om ikke lenge. Hvor lenge er du våken?" Jeg klikket send og så klikket jeg meg videre inn på Twitter. "Flott studiotid i går kveld. Spent for hva som kommer," skrev jeg og sendte det ut. Jeg gikk som vanlig igjennom listen med hva crewet hadde lagt ut og retweeted noe Scooter hadde skrevet for ikke lenge siden. "@scooterbraun: På tur til å møte @justinbieber." Så tok jeg en runde der jeg følge noen fans. En av oppdateringssidene fanget det raskt opp, så da fulgte jeg noen av de som hadde favorisert tweeten. Jeg smilte mens jeg gjorde det. Var det noe som virkelig kunne få et smil rundt munnen min veldig raskt, så var det Belieberne mine. Med den følelsen i magen, så tweeted jeg enda en gang. "Love you #mybeliebers"

 

Scooter kom inn døra noen minutter etter. Han smilte fra øre til øre og jeg reiste meg raskt fra sofaen. "Hey Scoot," smilte jeg og gav han en stor klem. "Justin. Lenge side," sa han i det han slapp meg. "Hvordan har du hatt det?" spurte jeg i det vi satte oss ned i sofaen. "Bra. Fantastisk. Opptatt." Det siste ordet sa han med en grimase. Uansett hvor glad Scooter var i å ha mye å gjøre og uansett hvor glad han var i karrieren sin, så var det en ting han ikke likte særlig godt. Og det var at det stjal så utrolig mye tid fra det å være sammen med Yael. "Vel, jeg har ikke gitt deg noe trøbbel, har jeg vel?" sa jeg og gav han et uskyldig smil. "Nei, det har du ikke. Den der bursdagsfesten har derimot," sa han, men det lure smilet hans var tydelig. "Jeg vet, men hun var så gira. Og så du bildene? Hun så absolutt fantastisk ut. Jeg ville seriøst være der sammen med henne," sa jeg og så på han. "Yeah, jeg vet. Men jeg vet også hvorfor jeg sa at du ikke burde dra," svarte han og alvorligheten kom litt fram. "Yeah, jeg vet. Og jeg fortstår det. Men jeg finner det vanskelig å være her når hun er helt der borte, liksom. Jeg vil bare være der for henne og være der med henne," sa jeg mens jeg holdt meg selv rundt magen med begge armene. "Og jeg skjønner det, Justin. Jeg gjør det. Jeg forstår det veeeeldiiig godt," sa han og gav meg det blikket som på en måte refererte tilbake til den grimasen han hadde lagt når han hadde sagt "opptatt". Jeg smilte svakt.

 

"Men du må bare følge strømmen med den her. Du har ikke en gang gått ut med det offentlig enda, så når vi snakker om trøbbel.." Jeg skar en grimase hans vei. "Du skjønner hva jeg mener," svarte han raskt. "Har du snakket med henne om det?" Jeg ristet på hodet. "Nei, vel jo. Jeg har lyst å gjøre en live stream," sa jeg og smilte til han. "Og kanskje når Ellen spør, noe som hun kommer til å gjøre. Når Ellen spør henne om oss, så trenger hun ikke å lyve." Scooter nikket. "Jeg kan se hvorfor du vil gjøre det. Men er det den smarteste ideen?" spurte han og så usikkert på meg. "Jeg vet ikke, Scooter. Men jeg vet at jeg ikke vil ha en repetisjon av hvordan det var med Selena. Fansen var forbanna og hele forholdet delte Belieberne mine i to, og jeg vil bare at de skal vite at det er okei og at jeg fortsatt er her og at jeg fortsatt elsker dem," forklarte jeg, og Scooter nikket rolig som respons. Og hans reaksjon kunne bare bety en ting. Han kom til å fighte meg på denne..

 


 

Mer? Hvordan mener du at du og Justin skal publisere/offentliggjøre forholdet deres?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meer :D

23.10.2014 @ 20:29
Postat av:

Meeeeer! Det hadde vært fantastisk med en del til i dag altså!<3

23.10.2014 @ 21:04
Postat av: Martine

På tide at folk får vite om forholdet :D Håper det kommer en ny del i dag <3

23.10.2014 @ 21:55
Postat av: Agnethe

Håper det kommer ny del snart;) Du er så flink til historier;)

23.10.2014 @ 22:17
Postat av: Andrea H. Ludvigsen

Jeg liker at det kommer fram på Ellen DeGeneres. Bare fortsett å overaske oss me deler som dette, hvordan de skal offentligjøre forholdet :)

23.10.2014 @ 22:49
Postat av:

Håper det kommer no drama mellom Justin og DN, det blir så kjedelig uten drama 😁

23.10.2014 @ 23:41
Postat av: Benedicte

Meeer <3

24.10.2014 @ 11:43
Postat av: JDBNORWAY

Anonym: Det blir drama! JEG LOVER :)

25.10.2014 @ 01:13
URL: http://jdbnorway.blogg.no/
Postat av: JDBNORWAY

Andrea H. Ludvigsen: Aww, tusen takk søta :) Ja, jeg er litt usikker på den der Ellen DeGeneres-delen, men det skjer nok et eller annet :)

25.10.2014 @ 01:13
URL: http://jdbnorway.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45681261