hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
21.10.2014 / 16:20 / Blogg

Skal Justin ut av USA?

Heisann dere,

 

det var noen som la igjen en lenke til en nyhetsartikkel i kommentarfeltet vårt, og lillesøster ringte (hylende) og spurte om dette var sant, så tenkte jeg å ta for meg dette da. Siden denne nettsiden brukte bildene som jeg nå legger ut, så tar jeg to fluer i en smekk og så skal jeg forklare dette slik at ingen av dere tror han nå blir kastet ut av USA.

 

 

Justin er foreløpig på "prøveløslatelse" eller "parole" som det heter på engelsk. Etter den saken der Justin skulle ha kastet egg på naboens hjem, så ble han dømt til kurs for å beherske sinnet sitt og han fikk også noen måneder med denne "prøveløslatelsen". Det vil si at hvis han nå bryter loven mens han er på denne, så kan han havne i fengsel og han kan faktisk også bli deportert. Nå er jo ikke saken sånn enda. Justin har fortsatt ikke brutt loven og han blir ikke kastet ut av USA. 

 

I denne artikkelen så står det at det er TMZ som sier at han skal bli kastet ut. Vel, jeg var inne på TMZ og sjekket, i tillegg til at jeg rett og slett googlet det. Det finnes INGEN andre nyhetsartikler der ute der det står om at Justin skal bli sendt ut av USA bortsett fra >denne<. TMZ har ikke rapportert om det, LA Times har ikke rapportert om det, CNN har ikke snakket om det - INGEN bortsett fra denne "virale.no" har skrevet om det. Svaret er nei - Justin blir ikke deportert. Han blir altså ikke kastet ut av USA!

 

 

Bildene under og over er fra når Justin var i Beverly Hills, California nå sist fredag. Det ser ut som at han er utenfor leiligheten sin, men det kan faktisk også hende han er utenfor rettshuset. I det tilfelle, så kan det være at han hadde en avtale med "parole officer"-en sin, altså han/hun som har ansvaret for Justin og som Justin må møte så og så mange ganger i måneden. Justin er i alle fall travelt opptatt med å snakke i sin iPhone, og det virker ikke som at jentene som står rundt han får mye oppmerksomhet, stakkars!

 
Innlegg av Christine Selnes    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45675380