hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
18.10.2014 / 20:29 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 101

Jeg måtte tenke tilbake på den delen, og jeg husket jo hele situasjonen, men jeg mente jo at det var en helt grei måte å gjøre det på. Eller.. Jeg visste egentlig ikke hva jeg tenkte akkurat nå. Hvordan skulle vi fortelle folk at vi var sammen? Justin hadde jo sagt at han ville svare ærlig neste gang han ble spurt om det. Var det den smarteste måten? Jeg hadde jo heller ikke svart når jeg ble spurt om det dagen før.. Kanskje Justin var sur på meg for at jeg ikke hadde gjort det? Men han skjønte jo ikke norsk heller, så det kunne jo bli vanskelig. Nei, jeg visste faktisk ikke. 

 


 

DN's POV

 

"Men DN.. Det er viktig at uansett hva som skjer nå, så må vi holde kortene litt tettere til brystet. Vi vil ikke si noe som vi ikke skal si, og så tror jeg det er viktig at vi følger rådene til teamet til Justin, da de har vært igjennom dette litt mer enn vi har," sa og hun lo litt på slutten. Jeg nikket, men kjente at hele samtalen gnegde inni meg. "Men hva med denne Billboard-greia?" spurte jeg og nervøsiteten skøyt igjennom kroppen min. Mamma sukket, tok enda en slurk kaffe og så på meg. "Jeg ser virkelig ikke noen grunn til at du ikke skal få dra," sa hun og det lure smilet hennes spredte seg over ansiktet hennes. Hjertet mitt hoppet over et hakk og jeg fikk en trang til å hyle. Av glede, selvfølgelig. Så jeg reiste meg fra stolen og gikk bort til mamma. Jeg slang armene rundt halsen hennes og klemte til. "Tusen takk, mamma," hvisket jeg. Hun klemte meg tilbake. "Jeg er glad i deg, DN," hvisket hun. "Jeg er glad i deg også, mamma."


 

Mamma gikk tilbake til noe arbeid, så da gikk jeg opp på badet og tok meg en rask dusj. Jeg skiftet inn i en rosa joggebukse og en hettegenser, før jeg dro til meg Mac'en og satte meg på sengen. Justin hadde enda ikke sendt melding, men jeg regnet egentlig med at han enten var i studioet eller sov da det var midt i natten på LA. Jeg scrollet nedover feeden min på Twitter. Den hadde mildt sagt eksplodert av tweets om festen og det var mange linker til diverse sider som hadde skrevet om festen. Jeg smilte mens jeg så gjennom tweetene. "Amazing party #feellikeacelebrity", "@JustinBieber sent @DinTwitter a video. Cute", "Festen var sykt kul. Det beste jeg har vært med på", "@JustinBieber I see you". Jeg klikket meg så inn på en videoreportasje VG hadde gjort om festen. "Vi er på *DN*s bursdagsfest og bak meg kan dere se at flere av gjestene ankommer på den røde løperen og blir tatt bilder av. Dette er første gangen dette har vært arrangert av en norsk ungdom, og det virker som om det er blitt tatt veldig godt imot. Jeg hører nå at *DN*, hennes søster Camilla, og Sarah, bestevenninnen hennes ankommer nå, så vi skal prøve å få et intervju med henne." Jeg klikket meg ut av den og inn på noen av reportasjene som var blitt lagt ut. På Se og Hør hadde de lagt alle bildene som de hadde tatt ut i en bildeserie. Jeg så gjennom bildene og smilte for hvert eneste et. Gjestene mine så fantastisk ut!

 


Jeg tok opp telefonen og ringte Sarah. "Hei," svarte hun fort når hun tok telefonen. "Hei," smilte jeg. "Hvordan er formen?" Jeg hørte at Sarah sukket. "Den er helt fin egentlig, men jeg er ganske sliten," sa hun. "Men så bra da! Har du sjekket Twitter i dag?" spurte jeg og la meg ned på hodeputa. "Ja, jeg var der inne i sted. Det virker som om folk elsket det," sa hun glad. "Har du snakket med Justin?" Jeg så opp i taket. "Neei, det er jo tidlig der nå, så han sover sikkert eller jobber i studio, du vet han," sukket jeg. "Ja, det er sant. Du snakket ikke med han i natt?" "Nei, han tok ikke telefonen," sa jeg skuffet. "Han ringer deg sikkert senere," sa hun trøstende før hun fortsatte. "Jeg er nødt til å gå da. Mamma vil ha meg med til bestemor i dag." Jeg kunne høre at hun var misfornøyd. Sarah var en av de som likte å ligge i senga hele søndagen før en ny uke startet, og da var ikke akkurat et besøk til bestemoren høyest på hennes ønskeliste. "Den er grei. Kos deg hos bestemoren din da," smilte jeg før jeg la på. Jeg ble liggende en stund i senga og prøvde å slappe av. Jeg lurte på hva Justin gjorde, og jeg jeg tenkte over hvordan vi skulle fortelle verden om oss to. Vi hadde liksom ikke snakket så mye om det, selv om vi snakket ganske ofte sammen. Men når vi skypet eller ringte snakket vi vanligvis om hva vi hadde gjort og hva vi skulle gjøre. Tankene kvernet så hardt i hodet at jeg etterhvert sovnet. 

MER? 

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

Meere, hekta

18.10.2014 @ 21:09
Postat av: Marte

Meeeer! Elsker den!

18.10.2014 @ 21:21
Postat av: biebnorway

Mere

18.10.2014 @ 21:50
URL: http://biebnorway.blogg.no
Postat av: Agnethe

Verdens beste historie:):)<3<3<3

18.10.2014 @ 22:37
Postat av:

Meeer

18.10.2014 @ 22:37
Postat av: Linda

Elsker historien din ❤️❤️ Men har rano slutta ?

18.10.2014 @ 23:02
Postat av: Mari

meeer!

18.10.2014 @ 23:17
Postat av:

Kan du ikke oppdatere litt oftere? Vil ha flere deler! Du er så flink❤️❤️

18.10.2014 @ 23:53
Postat av: alexandra

Kan ikke tro du allerede har postet over hundre deler😧men fortsett😍😍elsker historien å vil sååå gjerne lese mer!! ny del så fort som mulig, love it

19.10.2014 @ 02:25
Postat av: alexandra

å bare sann det er sagt- så er det ikke alltid du får like mange kommentarer, men lover de er såå mange som leser historien (og elsker den) som bare ikke gidder å legge igjen en kommentar.. men stå på, digger den!!

19.10.2014 @ 02:27
Postat av: Benedicte

Meeeer <3 <3

19.10.2014 @ 10:04
Postat av: Helena

Så klart vil vi ha mer!! Elsker historien, kan ikke tro du er på del 100 allerede. Håper du kan poste mer i dag(søndag) <3

19.10.2014 @ 11:33

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45666470