hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
16.10.2014 / 17:53 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 99

Hey loves! Sorry, sorry, sorry *legger seg ned på badgulvet og dør av dårlig samvittighet*. Denne uken har vært alt annet enn rolig og alt annet enn koselig. Jeg hadde ikke tid til overs for noe som helst i går, og da gikk det dessverre utover historien. Men jeg har jo ikke glemt dere! Ny del og nå MÅ VEL Justin komme tilbake snart... Enjoy ♥

 

Når vi kom ut var det fortsatt noen fotografer igjen, og begynte å knipse bilder av oss i det sekundert døra åpnet seg. En reporter dro tak i meg like før jeg skulle gå inn i bilen. "So how was the party?" spurte han og så granskende på meg. "It was amazing," sa jeg. "Did Justin show up?" Jeg smilte høflig. "I didn't see him. Did you?" smilte jeg lurt før jeg satte meg inn i bilen. Jeg kjente at kroppen var sliten og  at jeg gledet meg til å legge meg. Det hadde vært den beste bursdagen noensinne! Og jeg kunne ikke vente med å ringe Justin når jeg kom hjem.

 

 


 

 

DN's POV

 

 "Var det bra?" Mamma stod i døra og smilte lurt. Jeg hadde allerede lagt meg i senga, og var klar for å sove. "Det var helt utrolig bra!" smilte jeg stolt. Mamma var nettopp kommet hjem fra festen, en time etter Celine og meg. Pappa var enda igjen med de siste gjestene, da vi hadde blitt enige om at ingen skulle kastes ut av lokalet. «Så bra da! Men da får du ha god natt da, vennen,» sa mamma og kysset meg i pannen. "Vent litt," sa jeg og satte meg opp i senga. Hun så spørrende på meg. "Justin inviterte meg jo til MTV Billboard Awards". Jeg nølte litt da jeg kjente at jeg var utrolig redd for at hun skulle si nei. "Vi kan snakke om det i morgen," smilte hun. Jeg nikket rolig. "Okei, god natt da," smilte jeg før mamma lukket døra. Jeg dro knærne opp mot brystet og så meg rundt i rommet.

 


Jeg kjente at kroppen var sliten og at jeg helst ville sove, men jeg kjente også en trang for å høre Justin sin stemme før jeg la meg. Jeg sjekket klokken. Ti over fire. Jeg regnet meg fram til hvor mye den var i LA. Sju, tenkte jeg og tok opp telefonen. Jeg skrev inn nummeret til Justin og holdt telefonen spent mot øre. Det ringte flere ganger før det gikk til telefonsvar. Jeg avsluttet samtalen og bestemte meg for å sende han en melding. "Hey handsome! Just came home from my party. Call me :)?" skrev jeg før jeg la telefonen på nattbordet og la meg for å sove. Jeg lå og vred meg i senga en stund før jeg forsvant inn i drømmeland.


Jeg våknet dagen etterpå av at telefonen min ringte. Jeg tok tak i telefonen og la den inntil øret mens jeg enda lå i senga. "Hallo," sa jeg sløvt. "Hei, dette er.." sa damen i andre enden. Jeg fikk ikke med meg hva hun sa hun het eller hvor det va hun ringte fra, så jeg satte meg opp i senga og så på telefonen. Det var et norsk nummer som jeg aldri hadde sett før. "Hallo? Er du der?" hørte jeg henne si. Jeg la telefonen inntil øret igjen og dro fingrene fort gjennom håret. "Ja, unnskyld. Hvem sa du at du var igjen?" sa jeg forvirret og myste før jeg dro føttene opp mot brystet og holdt rundt dem med den ene armen. "Jeg heter Hedda Johnsen og ringer fra TV2," gjentok hun. "Ja, okei," sa jeg og nikket rolig. "Jeg ringer for å få høre litt hva du hadde å si om festen din i går," sa hun glad. Jeg kjente jeg ble stresset. Jeg pleide aldri å ta telefonen når ukjente ringte meg lengre, da de fleste var journaliser som ville ha kommentarer om ditten og datten.

 


"Jeg har ingen kommentarer," svarte jeg fort og konsist. "Men det vil bare ta noen sekunder," sa hun forhåpningsfullt. "Fortsatt ingen kommentar. Hade," sa jeg og la på. Jeg reiste meg fort opp fra senga og tok på meg en svart shorts og en rosa hettegenser. Jeg gikk ned på kjøkkenet og fant mamma sittende ved kjøkkenbordet med PCen. "TV2 ringte meg nettopp," sa jeg og så overrasket på henne. Hun snudde seg mot meg og smilte nervøst. "Ja, TV2, VG, Dagbladet, Side2, NRK, en rekke utenlandske aviser og kanaler," sa hun og holdt oppe telefonen. Jeg satte meg ned ved kjøkkenbordet. "Sa du noe til dem da?" Hun så granskende på meg. Jeg ristet fort på hodet. "Nei, ingen kommentar sa jeg," og så på henne. "Okei, bra! Vi har ingen kommentar før pappa har fått vært i banken og ordnet med pengene. I tillegg til at jeg venter på en e-post fra Justins representant," sa hun og så ned på dataen sin. Jeg så sjokkert på henne. "Hva er det du sier?" sa jeg fort. "Pappa må i banken med pengene," sa hun uten å ta øynene foran PCen. "Nei, nei. Det andre," sa jeg og viftet litt med hånda. "Åja, ja.. Jeg venter på en e-post fra representanten til Justin," sa hun og så på meg som om hun ikke skjønte hvorfor jeg var så overrasket. "Justin's representant?" sa jeg og myste spørrende på henne. "Ja, det var det jeg sa, var det ikke?" Jeg ristet rolig på hodet og lente meg bak på stolryggen. "Hva skal du med Justin's representant?" spurte jeg og kjente jeg begynte å bli irritert.

 "Vi må få klarsignal på å kommentere dette angående videoen hans og sponsingen," forklarte hun. Jeg ble mer og mer forvirret for hvert ord som kom ut av munnen hennes. "Sponsingen?" sa jeg. "Ja, han sponset noen greier og donerte bort penger til organisasjonen under ditt navn," smilte hun. Jeg fniste litt og så på henne. "Hæ? Du kødder nå ja?" sa jeg overrasket. "Nei," sa hun fort og så på PCen. Hun leste noe på skjermen og begynte å skrive. "Mamma, hallo?" Jeg var i sjokk og kunne ikke skjønne hva hun snakket om, i tillegg til at det virket som om dette var helt normalt. "Kan du være så snill og forklare meg hva det er som foregår?" sa jeg tydelig irritert. Mamma sukket før hun klikket litt med musa. "Ja, jeg tror kanskje vi må ta en prat," sa hun og så alvorlig på meg.

 


 

Hva skjer? Hva er det mamma holder skjult for deg?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av:

kan det komme en del til i dag? siden det har vært litt surr med oppdateringer nå? Gleder meg til flere deler!!<3

16.10.2014 @ 18:21
Postat av: oda

meeer

16.10.2014 @ 19:00
Postat av:

Meeer!!!

16.10.2014 @ 20:06
Postat av: Benedicte

Omg meeeer <3 elsker denne historien!

16.10.2014 @ 20:32
Postat av: Eli

Meeeeer

16.10.2014 @ 20:35
Postat av: Agnethe

Går så bra, ikke stress med historien. Ta deg i god tid. Ikke skam deg, du gjør en fantastisk jobb♥

Min favoritt blogg

16.10.2014 @ 21:26
Postat av:

Meeeeeer

16.10.2014 @ 23:15
Postat av: Erik Ribsskog

Jeg er forelsket i Justin Bieber.

Mvh Erik Ribsskog

17.10.2014 @ 01:10
URL: http://johncons-mirror.blogspot.com
Postat av: Ine Lovise

Meeer

17.10.2014 @ 07:53

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45659940