hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
13.10.2014 / 17:57 / Historie: The Impossible

The Impossible - Del 98

Hey loves! Noen kommenterte at jeg driver å bytter navn på søsteren til DN, og det er sant. Jeg gjør det ikke med vilje altså, men søsteren til hun i boka jeg skriver heter Celine og hun blir ofte dratt inn når jeg skriver av ren vane, haha! MEN søsteren til DN i denne historien heter altså Camilla, så hvis det står noe annet så har jeg bare mikset dem, haha! Ikke meningen - anyways, ny del på en mandag fordi jeg kun oppdaterte med to deler i forrige uke. Enjoy :)

 

Vi danset gjennom flere sanger før jeg snudde meg mot Camilla. "Vent litt, vi må jo ha litt Justin Bieber," smilte jeg og gikk mot DJen. "Kan du sette på MJ og Justin med "Slave to the Rhythm"?" smilte jeg søtt til han. Han nikket og fant den fram. "Den kommer neste," smilte han. Jeg gikk ned på dansegulvet igjen. "Den kommer neste," ropte jeg til Camilla og Sarah. De nikket og danset videre. Sangen startet og jeg sang og danset. Bursdagen min var perfekt.

 


 

DN's POV

 

Etter Camilla, Sarah og jeg hadde danset i noe som føltes ut som flere timer, bestemte jeg meg for å gå rundt og hilse på alle gjestene. Flere og flere hadde trukket seg bort fra dansegulvet og satt nå ved de mange bordene og snakket. Jeg hadde jo invitert hele klassen i tillegg til en del flere, så følte jeg burde hilse på alle. Jentene fra klassen virket kjempeglade og takket meg for å ha invitert dem. Til og med Helle og Vanja var glad for å være der, og takket meg og tok bilder med meg. Etter kanskje en halvtime med å gå rundt og snakke med folk, gikk bort til baren for å få meg noe å drikke. Jeg lente meg mot baren og tok noen slurker med brus mens jeg beundret alle folkene, lokalet og kjente litt på stemningen. Jeg var utrolig glad i akkurat det øyeblikket, men jeg savnet noe. Jeg dro opp mobilen som jeg hadde i en liten veske og sjekket den. Justin hadde enda ikke ringt eller sendt melding, og jeg var litt skuffet. Jeg visste allikevel at det enda var tidlig der borte, så han kom nok til å ringe en gang i løpet av kvelden. Eller han burde ringe. Jeg gikk inn på Twitter og scrollet nedover feeden min da musikken plutselig stoppet. Jeg løftet hodet og prøvde å finne årsaken til det. Jeg scanner rommet før jeg ender opp på DJ-bordet og et smil brer seg over ansiktet mitt.

 Camilla og Sarah stod ved DJen, og Camilla holdt en mikrofon i hånda og de begge smilte lurt. Jeg så forvirret på dem, men tok noen steg mot dem. "Hey, alle sammen," sa Camilla. "Vi har en overraskelse til *DN*." De begge smilte lurt før Sarah fortsatte. "Ja, så siden Justin ikke hadde mulighet til å komme.." Jeg gikk mot dansegulvet og smilte. "Så ba han om at vi skulle vise en video til deg." De fiklet med noen greier og så kom et lerret ned. Lysene ble dempet og Justin sitt ansikt kom fram. Han smilte mens satt på en stol med en hvit bakgrunn. "Hey *DN*. So since I couldn't be there, I wanted to make a video to you and sing you "Happy Birthday"." Han smilte litt før Dan Kanter kom inn  i bildet og satte seg ved siden av han. Han begynte å spille, mens Justin sang "Happy Birthday". Tårer samlet seg i øynene mine og jeg visste ikke helt om jeg ville le eller grine, men jeg var utrolig glad og jeg savnet han ufattelig mye.

 


"Happy birthday tooo youuu," sang han før han stoppet og smilte inn i kameraet. "But," sa han og smilte lurt. "That's not the only reason!" Jeg så forventningsfullt på han. "I also wanted to invite you to the MTV Billboard Music Awards on April 13th," smilte han. "So I hope you'll come and be my date?!" Jeg nikket som om jeg snakket med han. "So you just let me know, and I'll talk you soon. Oh, and hey everyone. Hope you're enjoying the party. Let's make more wishes come true." Videoen ble avsluttet og gjestene klappet og jublet. Camilla og Sarah kom bort til meg, så jeg smilte til dem og gav dem en klem. "Når gav han dere denne?" sa jeg gråtkvalt og tørket bort en tåre fra kinnet mit.  "I går," smilte Camilla lurt. "Og så har dere ikke vist meg den før nå?" sa jeg overrasket. "Haha, vi kunne jo ikke ødelegge overraskelsen," smilte Sarah og la en hånd rundt skulderen min før hun tok meg med bort til bordet vi satt med.

 

 

 

Flere av gjestene kom bort til oss like etter filmen var vist, og lurte på om det faktisk var Justin som hadde snakket på skjermen. Jeg hadde ledd og sagt at det var nok det. Noen hadde også spurt om Justin og jeg var kjærester, men da hadde jeg bare hevet skuldrene og smilt lurt. Jeg visste liksom ikke hva jeg skulle svare. De fleste hadde uansett gått starstruck fra bordet vårt, mens Camilla og jeg hadde ristet litt på hodet. Vi hadde jo hengt med han i en uke, og tenkte lite over at han var denne store stjernen, sånn bortsett fra når vi så ansiktene våre trykket i sladremagasiner. Etterhvert som klokken ble både ett og to, minket det det med mennesker i lokalet. Camilla, Sarah og jeg bestemte oss dermed for at vi skulle dra hjem.

 

Når vi kom ut var det fortsatt noen fotografer igjen, og begynte å knipse bilder av oss i det sekundert døra åpnet seg. En reporter dro tak i meg like før jeg skulle gå inn i bilen. "So how was the party?" spurte han og så granskende på meg. "It was amazing," sa jeg. "Did Justin show up?" Jeg smilte høflig. "I didn't see him. Did you?" smilte jeg lurt før jeg satte meg inn i bilen. Jeg kjente at kroppen var sliten og  at jeg gledet meg til å legge meg. Det hadde vært den beste bursdagen noensinne! Og jeg kunne ikke vente med å ringe Justin når jeg kom hjem.

 


 

Så Justin kom ikke i bursdagen, men du skal få se han snart! Ting begynner nemlig å gå ganske fort for DN og Justin. Hva tror dere skjer videre?

 

Innlegg av Christine Selnes


Postat av: Isabel

ååååå, gleder meg til ny del! Kommer det en til i dag? <3

13.10.2014 @ 18:53
Postat av:

Meeeeeeeeeer

13.10.2014 @ 19:24
Postat av: Eli

Meeeer!

13.10.2014 @ 19:26
Postat av: Benedicte

Omg meeeer <3 <3

13.10.2014 @ 21:09
Postat av: Agnethe

Sykt spennede;)

Gleder meg til ny del

13.10.2014 @ 22:59
Postat av:

Meeeeeer!! Håper på flere deler, karer nesten ikke å vente<3

14.10.2014 @ 08:54

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45649928