hits
Welcome to the biggest Justin Bieber fansite in Norway, since 7th april 2011. Made by Rano Akbar, Katrine Aasland, Esin Ciftci, Sandra Andersen & Rikke Ingebretsen.
Follow on Bloglovin
10.10.2014 / 15:27 / Blogg

Kan ikke se Justin på TV i Kina

Kilde: Se&Hør

 

 

 

 

 Medietilsynet i Kina har nå bestemt seg for å ikke vise kjendiser som har misbrukt narkotika benyttet seg av prostitusjon eller vært involvert i noe form for skandale, på TV, på kino eller noen andre form for media. Blant de som ligger dårlig an om reglene skal være likt for alle, er Justin Bieber, Miley Cyrus, Britney Spears og Angelina Jolie. "China Daily" sier at disse formene for skandalene er et veldig dårlig eksempel for de unge og har derfor valgt å ikke la dem bli vist i noe form for media. 

 

Justin var jo tidligere i år arrestert for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Han skal både ha hatt i seg alkohol, marihuana og reseptbelagte legemidler.

 

 

Hva synes du om at Justin ikke skal få lov å bli vist på TV i Kina?

 

Innlegg av Mia Davidsen Heidenstrøm


Postat av:

helt greit. Da slipper de å lese om teite og negative rykter om han :D

10.10.2014 @ 18:23
Postat av: Agnethe

Hater stygge komentarer og hat av Justin! Lest noen hate meldinger og jeg bare: Herregud, tenk dere om! Han er en person som alle andre. Alle gjør feil.

De som forsatt er fans de har sterke sider og troen på seg selv. Jeg har det, jeg ønsker å møte Justin en dag fordi jeg er jo fan, men ikke bare det. Det er fordi jeg er stolt av han at han har kommet så langt med musikken, så imponerende! Gratulerer til han;) Ønsker han all lykke. Jeg ser at han har endret sin oppførsel med å møte fans og reise rundt for å treffe de. Han trengte en pause dette året, wow han har jobba hardt. Stolt♥

10.10.2014 @ 23:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
https://blogsoft.no/trackback/ping/45640558